Πηγα χθες για 3η χρονια Eurogamer και τσεκαρα λιγα παιχνιδια και πιο σημαντικο το Occulus και το PS4!
Απο παιχνιδια επαιξα το Assassins Creed σε PS4, Wolfenstein, Dying Light και Strike Suit Zero στο Occulus!
Κυριως ηθελα να ζησω το Occulus βασικα, καθως και πιστευω οτι ειναι παιδικο ονειρο για τους περισσοτερους gamers… Ηταν μια πολυ καλη εμπειρια με το developers kit edition και πιστευω οτι ανοιγει τη πορτα στο μελλον. Περιμενα καλυτερη αναλυση, αν και λενε οτι το retail θα εχει 1080p res, και γενικα λιγο πιο crisp resolution. Αλλα γενικα ειναι καταπληκτικο και με μηδενικο lag, δε μου προκαλεσαι καποια ζαλαδα αλλα πιστευω εαν αν επαιζα κανα TF2 η Portal ( μιας και το Half Life 2 το κανει support) μπορει να το εβγαζα μετα απο καμποση ωρα. Αλλα VR is the way forward!!
Υπηρχε επισης και ενα accessorie για το Occulus το Omni το οποιο δεν αφηνανε κανεναν να ανεβει αλλα φανηκε ψιλο φαιλ, αλλα καλο concept.Ουσιαστικα ειναι απανω στη πλατφορμα και με καποιους σενσορες στα παπουτσια μπορεις και να τρεχεις και ανταποκρινεται καλα. Θα ανεβασω και βιντεο.
Παρτε και μερικες ακομα φωτος! ΅
Aρρωστημενα καλο το GTA. Κρατιεμαι προς το παρον εδω και 5 μερες και το προχωραω με σιγα-σιγα το main story, κανω και παραλληλα side missions κτλ. Την πρωτη μερα δεν εκανα αποστολες, αφιερωσα χρονο κυριως να αποκαλυπτω τον χαρτη με αμαξι, μεχρι που εκλεψα ενα Learjet απο το αεροδρομιο και εξερευνησα με αυτον τον τροπο τον χαρτη πιο γρηγορα.
Mεγαλο ατου οι 3 διαφορετικοι πρωταγωνιστες, που (αμα δε βρισκονται σε αποστολη) μπορεις και τους εναλλασεις ανα πασα στιγμη. Ο ενας ειναι επικος ψυχακιας, βγαλμενος απο ταινια Ταραντινο.
[SPOILER]Rampage side mission με τον ψυχακια: "Κill 20 attacking hipsters :lol:[/SPOILER]
Οπως εγραψαν και το gameover.gr
Ψάξτε καλά το GTA V. Εξερευνήστε τον κόσμο του. Πλοηγειθείτε στα websites του internet του. Διαβάστε τις διαφημίσεις του. Παρακολουθείστε προσεκτικά τους διαλόγους του, όποτε και αν λαμβάνουν χώρα και υπό οποιαδήποτε περίσταση.
@ Evil: Τι παιζει ακριβως με το Occulus γιατι δεν εχω δωσει πολλη βαση;
Επισης, για πες πρωτες εντυπωσεις απο Dying Light, ειναι απο αυτα που περιμενω πως και πως.
Occulus ειναι ενα Virtual Reality Headset που το φορας και βλεπεις 3Δ τα παιχνιδια.
Εχει αισθητηρες οποτε ανταποκρινεται οταν κουνας το κεφαλι σου και μπορεις να βλεπεις 360 μοιρες.
Dying Light παρα πολυ καλο. Τα γραφικα και γενικα ολη η ποιοτητα του φωτος του δινει πολλα ++ .
Ειναι ενα next gen παιχνιδι οποτε θα το περιμενουμε στις νεες κονσολες. Το επαιξα σε ps4 και τα γραφικα ηταν πολυ καλα.
Το παιχνιδι ειναι πολυ διαδραστικο και σου δινει πολυ ελευθερια να κανεις και να πας οπου γουσταρεις στην πολη, και επισης ειναι πολυ melee-based και μπορεις να φτιαχνεις δικα σου οπλα κλπ. Γενικα και εγω το περιμενα πολυ, και ειχε παρα πολυ μεγαλη ανταποκριση (2ωρες+ ουρα), ευτυχως πηγα στο τελος και μπηκα μπαμ μπαμ.
Dying Light για PC το περιμενω, νομιζω το ειχαν ανακοινωσει και εκει (και στη νεα γενια, μαλλον PCας θα παραμεινω).
Για καποιο λογο απο τις φωτογραφιες και μονο, το φανταζομουν οπως το περιεγραψες το Occulus. Ενδιαφερον εγχειρημα που εμπεριεχει ρισκα και γεννα ερωτηματα ωστοσο. Ας βγει στην αγορα και βλεπουμε.
Μαλακες οπως ειστε ορματε Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure.
ΕΠΟΣ, τρομερη ιδεα το παιχνιδακι. Ειδικα οι κομιξακηδες θα γουσταρετε τρελα.
Εγω λιωνω Titan Quest αυτον τον καιρο. Οδευω προς το τελος σιγα σιγα, αλλα εχω και bonus το expansion που προσθετει αλλο ενα act.
Τιμιοτατο και εθιστικο.
Νεο preview/report απο IGN για το νεο DLC του Bishock!
RAPTURE BABEH!
25/10 βγαίνει :’)
Αργοπορημένος στο φουλ, το ξέρω, αλλά έχω να δηλώσω ότι τα Mass Effect είναι απ’ τις καλύτερες sci-fi ταινίες εκεί έξω. Στην αρχή σκεφτόμουν οκ, kotor με όπλα αντί για lightsabers, αλλά με το που χώθηκε το σενάριο και τα υπόλοιπα καλούδια της Bioware με απορρόφησε και έχω πάθει πλάκα. Μόνο κλάμα.
ισχυει!!!Ανετα γινοταν μια γαματη τριλογια στον κινηματογραφο
Καλησπέρα! Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κανείς!
Ξέρετε που μπορώ να βρω να κατεβάσω το ALONE IN THE DARK 4: THE NEW NIGHTMARE, είτε για υπολογιστή, είτε για PS1 (αρχεία που τα γράφεις σε cd και παίζουν σαν παιχνίδι του PS1, μιας και το έχω τσιπαρισμένο).
Ό,τι τόρρεντ βρήκα είναι νεκρό, και το έχω άχτι να το τερματίσω αυτό το παιχνίδι!
Αν δεν υπαρχει σε torrent, μονο απο gog μπορω να σκεφτω αλλα πληρωνεις για να το κατεβασεις (νομιζω το εχει καπου 6 δολλαρια).
θα πεσει λιωσιμο παλι
Έχει ξεκινήσει κάποιος το GTA V να μας πει αρχικές εντυπώσεις ???
Καποιοι το χουν τερματισει απο την πρωτη μερα ξερω γω.Ψαξε μερικες σελιδες πισω.
Παρα πολυ καλο Turn Based Strategy παιχνιδακι με καρτες ειναι το cardhunter. Παιζει στον browser, ειναι δωρεαν και εχει και campaign και multiplayer mode. Φυσικα για να παρεις πιο γρηγορα τις καλυτερες καρτες πρεπει να πληρωσεις, αλλα παλευεται μια χαρα και στο τζαμπα.
Ορματε.
http://game.cardhunter.com