Νέο Humble Bundle.
[B]Official PlayStation 4 Perfect Day Commercial [/B]
100% completion στο GTA V μετα απο ενα μηνα, για να ειμαι ειλικρινης ομως (με εξαιρεση τις main missions) χρησιμοποιησα και αρκετα τη βοηθεια απο ενα guide γιατι αλλιως ειναι απιθανο να φτασεις 100% μονο αν καεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (πχ καποια collectibles ειναι σε σημεια που δεν υπαρχει περιπτωση να πας ποτε να ψαξεις, τι δραστηριοτητες πρεπει να κανεις κτλ)
Το ενδιαφερον του παιχνιδιου μετα το 100% στρεφεται πλεον γυρω απο…
[SPOILER]την εμφανιση 2 UFOs πανω απο συγκεκριμενα ψηλα σημεια που ειναι ορατα μονο με ελικοπτερο, ενος UFO που εμφανιζεται συγκεκριμενη ωρα και με συγκεκριμενο καιρο στην κορυφη του ψηλοτερου βουνου και ενος UFO που βρισκεται βυθισμενο στη θαλασσα απο την αρχη του παιχνιδιου.
Γινεται χαμος στο ιντερνετ για το 1) εαν τα UFOs ειναι τρολαρισμα της Rockstar Games και απλως εμφανιζονται στο παιχνιδι μετα το 100% για να γινει κουβεντα 2) εαν οντως υπαρχει καποιο μυστικο γυρω απο τα UFOs εντος του τρεχοντος παιχνιδιου που χρειαζεται να γινουν καποια συγκεκριμενα πραγματα για να αποκαλυφθει 3) αν προετοιμαζεται expansion pack με alien invasion![/SPOILER]
Αυτο που ειναι στο βυθό το εχω δει το αλλο δε το ήξερα, αλλα δεν το εχω κανει και 100%… Εγω νομίζω ειναι απλα easter egg μακαρι να μη κανουν dlc για Ufo γιατι αυτα ειναι για το saints row…
ονλαιν δεν εχω παιξει αρκετά αλλα οσο έπαιξα μου αρεσε!
γαμαει!!!
στα credits συνανταμε και τον θρυλο Garfield του Magic the gathering!!!
In Richard Garfield We Trust.
eviL παιζεις ματζικ?
Eπαιζα καιρο παλια, και εχω κανα χρονο να παιξω FNM. Τωρα μονο για χαβαλε σε κανα σπιτι!
Type 1 επαιζα!
μας κατέστρεψες
πραγματικά εχει μια βδομάδα που εχω φαει σκάλωμα…
και γω εχω καιρο να παιξω
χρονια βασικα
τελευταια εκδοση που θυμαμαι να αγορασα ητανε νομιζω η kamigawa
και ξεκινησα να μαζευω στην 6η με 7η core edition
αλλα τις εχω αφησει Ελλαδα
εσυ τις εχεις εδω?
Θα κοιταξω μηπως εχω φερει το mono black - land destruction, αλλιως ψησου και για κανα sealed!
σκεφτομαι να αγορασω αυτο,μιας και το χα παιξει περσι και ειναι παιχνιδαρα,αλλα ποτε δεν το χα αγορασει,οποτε επι της ευκαιριας ισως το τιμησω
σιγουρα θα κανω ενα replay με την remastered εκδοση του Deus,απο κει και περα δε ξερω αν θα το αγορασω γτ εχω ηδη το original :-k
αυτο θα το αγορασω τα χριστουγεννα για να πεσει το καψιμο που του αρμοζει :roll:
και εγω το σκέφτομαι για το deus αν και το εχω… ειναι μεγαλο game οτι και να λεμε!!!
εγω θελω να αγοράσω metro last ligth και bioshock τωρα που εχουν πέσει οι τιμές τους…
Dishonored οπωσκαιδήποτε, μεγάλη παιχνιδάρα. Όσο για skyrim, αν φυσικά το αντέχει η τσέπη, προτείνω να πάρετε το anthology που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιέχει όλα τα Elder Scrolls και φυσικά την Legendary edition του Skyrim.
Επίσης κυκλοφόρησε επιτέλους η GOTY του υπερτεράστιου ΕΠΟΥΣ Borderlands.
αυτό βασικά. 300+ ώρες μέχρι στιγμής και επίσης χαίρομαι που συνεχίζει η εταιρεία να το προωθεί με shift codes και dlcs και διάφορα άλλα καλούδια. Μεγάλη αγάπη…
εχω το GOTY του Oblivion και επειδη πρακτικα δεν ενδιαφερομαι για παλαιοτερα παιχνιδια των Elder Scrolls απτο Oblivion,οσο γαματο και να ναι το anthology τσαμπα λεφτα θα πεταξω…προτιμω να παρω Legendary Skyrim + καποιο απτα παραπανω με τα ιδια λεφτα
επισης στα 50 με 55 ευρω κυκλοφορει το metal gear solid Legacy που εχει ΟΛΑ τα παιχνιδια της σειρας,ακομα και τα πολυ παλια πριν το Solid Snake,ωστοσο μαλλον δεν θα το αγορασω για τον ιδιο λογο που δεν θα αγορασω και το anthology των Elder Scrolls…πακεταρα non the less
Οπως ανεφερα και προηγουμενως, καλο το Dishonored αλλα απραδεκτο τελος.
Αξιζει παντως να το αγορασεις για να ψαχτεις με achievements κλπ μετα.
δλδ να ανοίξουμε κανά thread??? είτε ρέαλ είτε online(από cockatrice και έτσι) μέσα είμαι!
Δεν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει με το Multiplayer. Μπορω να μπω με ενα φιλο μου να ξεκινησουμε μαζι campaign?? Γενικα τι μπορεις να κανεις χωρις να πληρωσεις?