Παιχνίδια Παίζουμε;

Ένας φίλος μου είπε για το [B]left for dead 2[/B]. Αξίζει? υπάρχει κάτι παρόμοιο+καλύτερο? (δεν έχω παίξει ούτε το 1ο)

Επίσης έπαιξα λίγο το FAR CRY 3… Δε μπορεί να γ@μάει τόσο… ή μπορεί?
Νομίζω όμως το κάνανε αρκετά πολύπλοκο (όχι ψάξε χόρτα για φίλτρα, όχι γδάρε ζώα για να μεγαλώσει το back-pack κ.λ.π.)

Xρειαζεται ενα θρεντ!
Για tips/βοηθεια και ανταλλαγες!

@HAUNTED εχουν βγει διάφορα στο ειδιο στιλ πχ το πιο πρόσφατο payday2 που εχει και αυτο αρκετό χαβαλέ…

το 2 δεν το εχω παιξει, το 1 πάντως ηταν παρα πολυ καλο για παρεα 3-4ρων ατόμων :wink:

To Multiplayer ειναι για να παιζεις εναντιον αλλων (τυχαιων), ενας εναντιον ενος, δεν εχει co-op. Αλλα μπορεις να παιζεις και με συγκεκριμενο ατομο αμα θες.

Μονο αν θες να παιρνεις καλυτερες καρτες στην ουσια πληρωνεις (μετα απο καθε μαχη που κερδιζεις, σου δινει ενα chest με 2-4 καρτες, και αν εχεις πληρωσει και μια εξτρα καρτα που ειναι παντα τουλαχιστον rare item. Και νταξει σου δινει και coins με το membership).Κατα τ’αλλα δεν υπαρχουν περιορισμοι στο δωρεαν.

Ξεκινα απο Campaign καλυτερα ωστε να μαζεψεις καρτες, και μετα παιξε multiplayer. Campaign ξεκινας level 1, multiplayer ολοι ειναι level 16 (ακομα και αν εχεις φτασει χαρακτηρα μεγαλυτερο level στην campaign), αλλα οι καρτες που σου δινει ειναι πολυ βασικες.

δεν εχω καταλαβει
γιατι μια armor καρτα με armor 2, keep και roll dice 4 (chance 50%) ειναι uncommon
ενω μια καρτα με τα ιδια στοιχεια αλλα με dice 3 (chance 66,7%) θεωρειται common?

You are one of the 3000 lucky winners of Eurogamer.net’s Hearthstone beta key competition! :slight_smile:

Πλάκα έχει το hearthstone και είναι αρκετά χιουμοριστικό για όσους ασχολούνται με wow lore.

Ωραίο το Hearthstone, σκοτώνεις μια ώρα την ημέρα ευχάριστα. Αυτή η αρένα πολύ καλή ιδέα ελπίζω και για άλλα τέτοια game modes.

Μεγάλες παιχνιδάρες όλες και ατελείωτο κάψιμο, ειδκά Skyrim και Dishonored είναι άπαιχτα. Χρόνος να υπάρχει μόνο για να μπορέσεις να προχωρήσεις όσο περισσοτέρο μπορείς!

Skyrim παιχνιδάκι απ’ τα λίγα… 8)

Παιζουν καπου beta keys?

Πάντως εγώ την τρέλα με το Dishonored δεν την καταλαβαίνω. Το είχα ξεκινήσει πριν καιρό με όλες τις καλές διαθέσεις, αλλά το παιχνίδι το βρήκα Skyrim (το οποίο δεν μου άρεσε btw) σε άλλο setting με χωμένα ψιλοψευδοστελθ στοιχεία μέσα και το παράτησα. Που και το Skyrim το κάνεις stealth αν γουστάρεις. Οκ από lore μπορεί να αξίζει, αλλά προτιμώ να δω let’s play για το σενάριο παρά να το παίξω ο ίδιος.

In other news, την ζωή (μου, μας) μετά το Mass Effect Trilogy την βρήκα πολύ δύσκολη. Το τελείωσα πριν κανά μήνα και μετά δεν είχα όρεξη καθόλου για gaming. Δεν υπήρχε λόγος, ένιωθα ολοκληρωμένος gamer :stuck_out_tongue: Ευτυχώς συνήλθα, και έπιασα το Deus Ex Human Revolution Director’s Cut το οποίο αν και είμαι αρχή ακόμα, το βρίσκω ωραίο μέχρι στιγμής. Περιμένω να χωθώ στα βαθιά και ελπίζω να γουστάρω.

Πειτε κανενα παιχνιδι να παιξω για PC. Γενικα εχω παιξει λιγα οποτε το πιο πιθανο ειναι να μην εχω παιξει ουτε αυτα που θεωρειτε τοπ ή γνωστα.

Δεν μου αρεσουν παιχνιδια σαν το LOL, το Dota κλπ. Δεν μου αρεσει ουτε το πως ηταν η καμερα και ο χειρισμος στο Far Cry 3

Τα τελευταια που επαιξα και μου αρεσαν ηταν το Tomb Raider, το Gta IV, το Saints Row IV και το The Cave.

Το καινουργιο Halloween 2013 Update για Team Fortress 2 απλα τα σπαει!
Μεχρι τις 11 Νοεμβρη !

http://www.teamfortress.com/post.php?id=11726

instabuy

Tσιμπηθηκε.

και εγω το ιδιο με jtn. ποτέ δεν ειχα νορμαλ υπολογιστή οπότε δεν εχω παίξει τίποτα.
τώρα έχω

amd phenom™ x4 quad-core processor gp-9600 2.3 GHz
ram 4 gb
nvidia geforce gtx 260
64-bit

για πείτε κανα παιγνίδι

tetris?

αχαχαχαχαχαχαχ

Κριμσον τσεκαρε εδω(πρεπει να του δωσεις το παιχνιδι που σε ενδιαφερει πρωτα ομως)

ε αυτό ειναι το νόημα. να μου πείτε εσεις κανα παιγνίδι . οχι να βρω εγω :stuck_out_tongue:

*γιατι κοροϊδεύει ο κύριος πιο πανω.? το μηχάνημα φυσάει. μέχρι και σούζες κάνει!