Παιχνίδια Παίζουμε;

Μα προτεινα ήδη. Αντε και πασιέντζα χωρίς animation για να μην μπουκωσει το κτήνος.
Σοβαρά τώρα ελπίζω να μην έδωσες λεφτά για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

πες μου γιατί το λες γιατί σε χάνω :-s
οχι. ειναι του κολλητού μου γιατί πήρε καινούριο για την δουλειά του. 3d video για διαφημίσεις

σύμφωνα με αυτο παίζω τα περισσοτερα . πειτε κανένα. εγω λεω για το Batman: Arkham Asylum

Features: Recommended attributes of your Video Card
Required You Have
Icon Video RAM 512 MB 2.6 GB
Icon Hardware T&L Yes Yes
Icon Pixel Shader version 3.0 4.0
Icon Vertex Shader version 3.0 4.0
Free Disk Space Recommended: 9 GB
Free Disk Space You Have: 187.3 GB

αρχισα λοιπον με το assassins creed 1 και με εχουν απογοητευσει πολλα πραγματα :confused:

crimson παιξε αυτα που επαιξα

Το Assassin’s Creed 1 είναι το πιο βαρετό και μονοδιάστατο. Καμία σχέση με τα επόμενα. Γνώμη μου είναι να το τερματίσεις για λόγους ροής της ιστορίας και μόνο.

Εμενα γνωμη μου ειναι να παιξεις μεχρι το τελος, ωστε να δεις το τελος, να κλασεις απ τα γελια και μετα να καψεις και αυτο και οσα Ασσασινς Κριντ εχουν βγει στην αυλη σου ακουγοντας Μεηχεμ

Πηρε κανεις το call of duty ghost να μας πει εντυπωσεις;;;

Για X360 πολύ καλό το multi, campaign δεν έχω παίξει ακόμα. Κλάσεις ανώτερο από Black Ops 2.

Παιζω εδω και κανα 2 μερες το Batman Arkham Asylum.Πολυ μεγαλη παιχνιδαρα!Μολις το τερματισω ξεκιναω και το Arkham City.Crimson παιξτο με κλειστα τα ματια.
Δεν ξερω τι απαιτησεις εχει βεβαια,αλλα αν μπορεις δωστου να καταλαβει!

το τσεκαρα.παιζει στο ανετο

Ωραιος!!!Ευχαριστω μαγκα μου εγω θα το παρω στο ps3

New WoW Expansion
Warlords of Draenor

Το Arkham Asylum τα εσπασε!Το τερματισα σε 3 μερες.Σειρα εχει το Arkham City τωρα.

Heroes of the Storm

:bye::bye::bye::bye:

In Blizz we trust.

το ειδα σημερα τυχαια και ειμαι πολυ περιεργος πως θα ειναι…

Ε λογικα Blizzard Dota/LoL το κοβω, αλλα φαινεται καλη φαση γιατι ειναι το νεο “warcraft 3” style.

gameplay video

μολις κυκλοφορησε το Baldur’s Gate II enhanced edition…προβλεπεται λιωσιμο ξανα…

To ιδιο με το περσινο δεν ειναι ?

τι εννοεις το ιδιο;ειναι η συνεχεια μαζι με το expansion Τhrone of Bhaal