Παιχνίδια Παίζουμε;

Αρχισαν τα Steam Sales!
Αντε παλι να χαλασουμε λεφτα…

προλάβετε Bioshock Infinite και Dishonored με 7,5? !

Έπαιξαν καλές αγορές, να ναι καλά τα steam sales. Τσίμπησα
[B]Borderlands 2 GOTY Edition
Dishonored GOTY Edition
Bioshock Infinite
Far Cry 3[/B]

συν το [B]Elder Scrolls Anthology[/B] που μου το καναν δώρο, οπότε έχω καλυφθεί για ένα 6μηνο. :stuck_out_tongue:

Left 4 Dead 2 [B]ΤΣΑΜΠΑ[/B] στο Steam.

Alien: Isolation

Christian arpg στο κικσταρτερ, με beta testers την “Our Christian Advisory Team” των δημιουργών (σκρολ κάτω κάτω)

[SPOILER]:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:[/SPOILER]

Αυριο παω να τσιμπησω το call of duty ghost στο ps 3 προβλεπεται επικο καψιμο στο online!!!

Ελαβε κανενας Elder Scrolls Online Beta invite?
Εχουνε stress test το ΣΚ .

έμενα μου ήρθε ενα “Check your emails! We?re sending invites” και στην αρχη χάρηκα αλλα invate γιοκ!!! :S

Έχει βγει νέο Humble Bundle.

Άσχετο και αργοπορημένο, αλλά τι παιχνιδάρα το Dishonored!

Εδω βρισκεται η αληθεια

Αρχισε η Beta του Elder Scrolls , oποιος θελει καμια γευση /pm !

μολις εβαλα να τσεκαρω το outlast στο pc…
επαιξα ενα τεταρτακι και το ενδιάμεσα πάτησα pause για καρουριμα(win για το outlast) !! :wink:

αρκετα δυνατό με αρκετα στοιχεία απο amnesia k call of cthulhu σε gameplay…

οποιος ασχολειται με ps3 και ps plus εχει βαλει πολυ καλες προσφορες για το γεναρη
ειδα κατω απο 10 λιρες το dead space 3 οπως επισης και τα 2 πρωτα mass effect κατω απο 10 λιρες!!

το dead space 3 το χει παιξει κανεις?

Παίδες! Όποιος αγαπάει rpg, σκανδιναβική σκοτεινή ατμόσφαιρα, strategy που κάθε απόφαση παίζει ρόλο, turn based σκακιστικές συγκρούσεις τακτικής και σέβεται τον εαυτό σου ας ψαχτεί με αυτό το απίθανο αριστούργημα αισθητικής και gameplay Που επιτέλους κυκλοφόρησε!

http://www.youtube.com/watch?v=H-D9DXAeGoU

το εχω αλλα δεν εχω προλαβει να ασχοληθει!τοσο καλο;

Έχει πολύ ψυχή και μεράκι. Και εγώ το ξεκίνησα απλά να δω τι παίζει και έφαγα ωριαίο σκαλωματάκι

Μπουρδελο ghosts θελω να σπασω το playstation

Εγω φέρστ περσον δεν παίζω αλλα έχω ψήθει άσχημα να αρχίσω . 1. Δεν θέλω να με διώξει η γυναίκα απο το σπίτι . 2. Δεν θέλω να φάω πολυ πολυ άσχημο κόλλημα . 3. Με το online mode σε τέτοια games τι παίζει;
Πείτε κανα παιχνιδάκι να νοικιάσουμε .
ΥΓ : με δεύτερο παγκόσμιο Ακομα καλύτερα .

Lonesome rider