Ξεκίνα το ΝΒΑ2Κ για να χαλαρώνεις
Τελειωσα Far Cry 3 προσφατα… Μεγαλη παιχνιδαρα.
Τωρα δε ξερω τι να παιξω… πηρα το Alice και το Stanley Parable στα sales.
Parable παιχνιδάρα!
Μπα με 2Κ χειροτερα εχω σπασει ενα χειριστηριο
το Parable για μενα θα μπορούσε να ειναι ΤΟΠ game ΑΝ ειχε και κανα γρίφο να λύσεις ή να κανεις κατι με τη βοήθεια του αφηγητή οπως πηγε να γινει σε μερικα σημεία…ωραια ιδεα/ωραιο χιουμορ αλλα γιατι να αποθεωθεί τοσο?
Για να μην παρεξηγηθώ: Για τη μία ώρα -περίπου- που θα αφιερώσει κανείς, είναι παιχνιδάρα. Εννοείται πχ πως Portal 1&2 και ιδίως το 2 είναι σε τελείως άλλο επίπεδο.
εε ναι για 2 το πολυ 3 playthrough εχει πολυ φαση…
Επίσης το ξανα λεω όποιος γουστάρει horror [B] πρεπει[/B] να παίξει outlast
The Banner Saga παίδες, άντε γεια. Ψάξτε το, τώρα. Έπος.
Πολύ καλό πράγματι, λόγο εξεταστικής και άλλων υποχρεώσεων δεν μπορώ να το παίξω αρκετά αλλά αφού το δοκίμασα και είδα ότι αξίζει θα προσπαθήσω να βρω χρόνο.
Πηρα pass για Hearthstone!!!
Καηκα κανα 3ωρο χτες και μπορω να πω οτι γαμαει,ειδικα το χιουμορ
Περιμένοντας να έρθει το remake του FFX τέλη μαρτίου, είπα να δοκιμάσω το FFXIII παρόλο που τα reviews του γενικά είναι άσχημα. Έφτασε σήμερα και θα το ξεκινήσω μόλις τελειώσει η εξεταστική. Το χει παίξει κανείς; Πέταξα τα λεφτά μου;
εγω το παιχνιδι το ευχαριστήθηκα αν και δεν ειναι κατι το τρελό…
σαν χαρακτήρας μονο η lightning λεει κατι, το 2 δε το έπαιξα γιατι η μικρη μου την σπάει λιγο…
Οκ ελπίζω να μην το βαρεθώ γιατί δεν το χω και πολύ με το gaming εδώ και αρκετά χρόνια. Ελπίζω να χει να πει κάτι το storyline…
Thanks!
[B]TIIIIIIIIIIIIIIIIII[/B]
To Dark corners of the Earth ειναι παιχνιδαρα, απλα εχει ΑΠΕΙΡΑ bugs και κρασαρει συνεχεια.
Το εχω παρει Steam προσφατα αλλα δε το εχω τεσταρει.
Οσο για το καινουργιο απλα δεν εχω λογια… μεγαλυτερη αναμονη μετα το Bioshock!
Οπως αναφερει και καποιος απορω πως δε βγαινουν περισσοτερα παιχνιδια με Lovecraft mythos.
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω PS3 τώρα που πέφτουν οι τιμές μη δανείζομαι τις κονσόλες των φίλων μου :p. Η μνήμη της κονσόλας έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία; Άμα πάρω το 12GB πχ σε τι χάνω;
Ζορικο το 12αρι PS3:!: Για να καταλαβεις, ενα παιχνιδι πχ σαν το GTA5 χρειαζεται 8.5GB για εγκατασταση. Αλλα χρειαζονται 1 GB, αλλα λιγοτερο. Ταινιες, μουσικες μπορεις να τις εχεις σε USB stick και να τις τρεχεις απο εκει. Θα εχεις το νου σου δλδ αν χωραει κατι η οχι
Προσωπικα θα σου συνιστουσα να μην τσιγκουνευτεις και να παρεις το 250GB. Eγω εχω το slim το 250GB και χωρις να το φορτωνω εχω φαει ηδη 30GB μνημη, τη διπλασια και βαλε απο αυτην που θα εχεις εσυ δλδ
- αν εχεις psn plus η σονι δίνει καθε μηνα 2 games free για download οποτε θελεις σκληρό…
πχ τον Φεβρουάριο θα δώσει bioshock infinite και metro last light… \μ/
to 12 gigabyte ουτε για αστειο,απορω τι σκεφτοντουσαν στη σονυ οταν το βγαλαν.Αν θα θες να παιξεις πανω απο 2-3 παιχνιδια,θα πρεπει να κανεις συνεχεια εγκατασταση απεγκατασταση στον σκληρο για να μπορεις .Δε ξερω τι εκδοσεις κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη,αλλα θα σου προτεινα ενα ps3 τουλαχιστον 80GB σε HDD
Παρε το 500 αρι να ησυχασεις.Εμενα μου καηκε το πρωτο πριν 20 μερες και πηγα και χτυπησα το 500 αρι slim χωρις δευτερη σκεψη