Το 80αρι ηταν μονο στο πρωτο μοντελο, δεν υπαρχει πλεον στην αγορα εδω και χρονια. Πλεον πουλιεται μονο το Super Slim (τριτο μοντελο) που ειναι ειτε 12, ειτε 250, ειτε 500. Μπορει σε κανα μαγαζι βεβαια να εχει ξεμεινει στο stock το slim (δευτερο μοντελο) που υπηρχε σε 120, 250, 320
Ευχαριστώ!
Το δίλημμα μ’ αυτά που έχω βρει είναι Slim 160gb (200E) ή Super Slim 500gb (235E).
Φανατικός gamer να πεις ότι θα παίξω 100 τίτλους δεν είμαι αν αυτό βοηθάει…
Ότι και να σαι παίρνεις το δεύτερο
Ok ευχαριστώ!
Κοιτατε εδω τι μας ερχεται…
Γενικα ολα τα next gen ειναι drool.
Kingdom Come: Deliverance
ανακοινωθηκε GTA V και στο PC
Καλησπέρες! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, αλλά μια ερώτηση είναι!
Ψάχνω το εξής παιχίδι για το PS2:
RATCHET AND CLANK 2: LOCKED AND LOADED
Ειναι του 2004-05 εκεί φάση, δε το βρίσκω πουθενά σε μαγαζί, ούτε μεταχειρισμένο βρήκα κάτι, έχει κανείς κατά νου του τίποτα; Από amazon και τέτοια στο νετ είναι 30αρι και είναι λίγο ακριβο…
Το έχει όντως! Ευχαριστώ!
Πολύ promising, αλλά αργεί πολύ γαμώτο.
interesting
Πολυ δυνατομ το τσεκαρα χθες.
Πηρε και καπου το ματι μου οτι τους κατηγορουνε οτι κλεψανε τη μηχανη του Assassins Creed or something.
candy crush saga vs the banner saga, κλαίω.
Έχει κανείς Charlie Murder στο X360;
Neo;
otan eixe bgei to eixa tsekarei se enan filo arketa diaskedastiko 8umizei polu vampire dishwasher… \m/
(sorry den exw ellinika…)
edit
to katebases? kai an nai poso? exw eksetastiki kai exei kana 2 bdomades na asxoli8w…
Από τους ίδιους είναι. Τα σπάει, έχει και στοιχεία rpg. Τσίμπα το να λιωσουμε.
Με τη μεταφορά save files από ένα ps3 σε άλλο τι παίζει; Συγκεκριμένα για το FFXIII (το οποίο είδα ότι δεν έχει copy protection). Κάπου διάβασα ότι μπορείς να το μεταφέρεις αλλά να κάνεις μόνο load κι όχι να κάνεις save ξανά.
Ξαναβγαζουν Metal Slug 3 !
Τερμάτισα το GTA V. Το concept μου άρεσε αρκετά, όπως και αυτό με τους 3 διαφορετικούς χαρακτήρες. Αλλά πολύ μικρό ρε γμτ. (Το έπαιξα και με τις εναλλακτικές μεθόδους).
Αν κάνετε τις ληστείες χύμα στο κύμα, ντουγρού κουτουρού, κοινώς Πιστολίδι κατευθείαν και όχι “stealth” ξέρω 'γω, βγάζετε περισσότερα χρήματα. Ψάχνω τώρα τα side-missions. (είμαι στο 85%) περίπου…
ΟTrevor Phillips είναι και γαμώ. (Δείτε και συνεντεύξεις με τον ηθοποιό Steven Ogg που “μετενσαρκώνει” τον χαρακτήρα του GTA). Θεός… :lol:
ενσαρκώνει εννοείς :lol: