Παιχνίδια Παίζουμε;

Για τους DRM-free μερακλήδες σήμερα άρχισαν τα summer sales στο gog. Τους αγαπώ όλους εκεί πέρα.

pinktaric

Δεν αρκει αυτο, θελει και το Battletag(η μαλακιτσα με το # διπλα στο username σου). Στειλε μου το battletag και το e-mail που εχεις χρησιμοποιησει βασικα για το account σε pm και θα σε βρω.

Hearthstone και εγω.
Αν και buggαρε το νεο cardback και δε μου το δειχνει γαμωτο, κολο Blizzard.
Αν θελετε μια γευση απο Priest καντε add :slight_smile: BT σε πμ.

Και γω Hearthstone παιζω τωρα τελευταια, best warrior eu!

Τελείωσα το Wolfenstein: New Orderμετά από πολύ κόπο επιτέλους!!! Απίστευτο παιχνίδι!!! Πάω για το Far Cry 4

Καλα ρε τρελέ snif εεε filam τωρα και προπώληση προμοταρεις? σσωραιος!

Και γω παιζω Hearthstone, στειλτε το battle tag σας με pm.

Ξεκίνησα μετά από χρόνια αποχής απ’ το gaming (απ’ το Modern Warfare II είχα να ασχοληθώ σοβαρά) το περσινό “Tomb Raider”. Με 2 ωρίτσες που έπαιξα έτσι για να ξεσκουριάσω πολύ καλό μου φάνηκε χωρίς να έχω εμπειρία με το franchise όμως. Δράση, ωραίο gameplay, πολύ καλά γραφικά (τουλάχιστον για έναν που είχε συνηθίσει να παίζει τα παιχνίδια σε έναν απαρχαιωμένο υπολογιστή όπως ο παλιός δικός μου) γενικά έχω μείνει ευχαριστημένος. Σειρά παίρνουν διάφορα CoD που έχω μείνει πίσω, και Assasin’s Creed βεβαίως βεβαίως!!! Και περιμένουμε GTA V για pc (κάπου βγήκε μια φήμη νομίζω) και πότε θα πάρει απόφαση η Rockstar να κάνει το ίδιο με το Red Dead Redemption.

steam summersales!!!

να τα μααας!
Περιμενω κανα South Park / Wolfenstein…

δεν ξερω αν το εχεις ηδη αγορασει, αλλα αν μπορεις ακομα να κανεις την επιλογη να μην ασχοληθεις, κανε τη. θα περασεις ενα πολυ ωραιο πρωτο μισαωρο και μετα θα συνειδητοποιησεις οτι εχει τοσο ενδιαφερον οσο να βλεπεις τη μπογια να ξεκολλαει απ τον τοιχο σου.

Ναι ομως απο το 2 και επειτα ειναι μπομπα η σειρα… Ειδικά τριλογία ezion!

Ισχύει, εμένα μ’ αρεσε και με το 3 με τα tomahawk και τέτχοια.

Τσιμπήστε Swapper από Steam sale.

πολυ ωραιο και το ενατο submachine. Στα ιδια επιπεδα δυσκολιας με το προηγουμενο.

Εγω το επαιξα safe και τσιμπησα Mortal Kombat Komplete και SF IV.
South Park ακομα ακριβο μου φαινεται γμτ.

σωστος8)

Τα εχω λιωσει και τα δυο σε κονσολες φιλων, αλλα τωρα με το console χειριστηριο τα παιζω μεσω Steam!

Btw για τους Hearthstonακιες … MURLOCKS FTW!
Therion ετοιμασου!