Συμφωνώ για το TLJ.
Ανακοινώθηκε νέο Tomb Raider πάντως, και προσεύχομαι για κανά νέο Deus Ex.
Eπίσης νέο gameplay video του W3, δυστυχώς στο Χονε αλλά κλάιν: https://www.youtube.com/watch?v=l7rgbdTTbxs
και νεο Star Wars Battlefront…και το νεο Dragon Age δειχνει πολυ δυνατο επισης…κυκλοφορει Οκτωβριο…
Θέλει κανένας το Sid Meier’s Civilization III: Complete ή το Mortal Kombat Arcade Kollection;
:bye:
E3 HYPE
3 games με ενθουσίασαν οσο τίποτα αλλο…
- τι επικό κομμάτι ειναι αυτο ρεεε [B]Mike Oldfield - Nuclear[/B]
αλλα εξακολουθώ να ειμαι σπασμένος με keither sutherland και mgs ground zeroes
-
https://www.youtube.com/watch?v=I4s83-OuHX8 ανατριχίλα/ σαπίλα :’)
-
https://www.youtube.com/watch?v=BivVXw-NLTw yennefer και ciri επιτέλους! :’)
πολυ καλα μου φανικαν και Rainbow Six Siege, Sunset Overdrive, και The Division
απο αυτα που ειδα και διαβασα αυτες τις μερες ,τα games που εχουν τον ενδιαφερον μου ειναι τα εξης
-Witcher 3 το οποιο εχει 8 μηνες ακομα να βγει και ηδη φαινετε εξαιρετικο
-Bloodborne που δυστυχως ειναι ps4 exclusive,θα δω αν θα αξιζει να αγορασω ps4 σε εκεινη την περιοδο
-Dragon Age:Inquisition. Φαινεται πως θα ναι πολυ καλο,καμια σχεση με το DA2
-Assassin’s Creed:Unity. Φαινεται ανανεωμενο και ενω ειχα παρατησει την σειρα,αυτα που ειδα μαρεσαν πολυ
Οσον αφορα το Destiny,μαλλον δεν εντυπωσιαζει πλεον και εχω μια προαισθηση οτι δε θα βγει τοσο καλο οσο νομιζαν ολοι,ενω το the Order ενω εχει ωραια γραφικα μαλλον παει για πατατα
Highlight το [B]No man’s sky[/B] για μένα. Φαίνεται πολύ αφοσιωμένη η ομάδα που το αναπτύσσει και νομίζω έχει καλές πιθανότητες να βγει υπερπαιχνιδάρα. Α, και πιάσανε φιλίες με 65daysofstatic, οπότε παίζει να συμμετάσχουν στο OST (το trailer έχει Debutante).
Το [B]Inside[/B] από τους δημιουργούς τού Limbo λογικά θα τα σπάει εξίσου.
Στα πιο “μεγάλα” ονόματα, το [B]Master Chief Collection[/B] είναι must για όλους, ανεξάρτητα απ’ το αν ακολουθούν τη σειρά απ’ όταν βγήκε ή αν έχουν παίξει απλά το 4.
Το [B]Destiny[/B] έχει σίγουρα τρελό hype κι αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, αλλά η Bungie έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σοβαρή και δε νομίζω να στραβώσει η φάση, ΙΔΙΩΣ με τέτοιο budget.
To [B]Arkham Knight[/B] λογικά θα τα σπάει ακόμα περισσότερο κι από το City, αναμένουμε εναγωνίως.
[B]Far Cry 4[/B] κλασικά λιώσιμο, καλή μαγκιά η αποκλειστικότητα του PS4 να μπορείς να παίξεις online co-op με κάποιον που δεν έχει το παιχνίδι.
Παρά τη σωστή στροφή τής MS (αν είχαν τον ίδιο επικεφαλής και πέρσι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα), μάλλον δε γλιτώνω το πέρασμα στο Playstation. Ιδίως από τη στιγμή που ακούγεται ότι το [B]Titanfall 2 [/B]παίζει να μην είναι XB1-exclusive…
Grim Fandango remake και δεν μιλάει κανένας;
Κατά τα άλλα μάλλον η καλύτερη E3 των τελευταίων 2-3 χρόνων σίγουρα, αν και είναι κρίμα για όλα τα παιχνίδια να παίζουν μαζί με το W3 γιατί είναι ας πούμε αόρατα. Με έχει ρουφήξει και 'μένα, ό,τι ανακοίνωση και τρέιλερ άλλων παιχνιδιών να δω θα σκάσω κανά χαμόγελο, αλλά στα καπάκια θα ξαναβάλω τα gameplay videos του Γκέραλτ για να τρέξει σαλάκι.
Πάντως οι μούφες και τα ψέματα για τα exclusives έχουν παραγίνει. Τα τελευταία χρόνια σχεδόν τα πάντα είναι timed exclusives, βγαίνει κάτι στις “next gen” κονσόλες πρώτα και καμπόσο καιρό μετά (άλλοτε λιγότερο, άλλο περισσότερο) ακολουθεί και στο πισί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν το λένε από την αρχή. Συμβόλαια; Για να ικανοποιήσουν τους κατόχους κονσολών; Άντε να δεχτώ ότι ο κάτοχος της τάδε κονσόλας ή ο wannabe κάτοχος, θα επηρεαστεί η απόφασή του στο να πάρει στο πσ4/χονε το τάδε “exclusive” αν ξέρει ότι μετά από 1-2-3-6-12 μήνες θα βγει και στο πισί, αλλά από την άλλη αυτούς δεν τους ενοχλούν τα ψέματα; :?
Κάπου πήρε το μάτι μου στην E3 για Magicka 2, και έλεγε PS4 Exlusive. Μια μέρα μετά, εμφανίζεται σελίδα του Magicka 2 στο Steam. Δηλαδή, wtf; Γενικά δεν σας ενοχλεί αυτό ρε παιδιά; Εγώ θα προτιμούσα τα exclusives να ήταν όντως exclusives ή να λέγαν όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας απ’ την αρχή.
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το νόημα του timed exclusive. Δηλαδή δε νομίζω ότι επηρεάζει ουσιαστικά τις επιλογές ενός gamer.
Από την άλλη, τα console-exclusive παιχνίδια έχουν νόημα γιατί, με δεδομένο ότι οι δύο κυρίαρχες κονσόλες έχουν πάνω-κάτω τα ίδια specs, η μόνη διαφοροποίηση έγκειται στο τί αποκλειστικά παιχνίδια προσφέρει η κάθε μία. Θα πάρω το ΧΒ1 γιατί είμαι Halo fanboy ή αντίστοιχα το PS4 αν είμαι MGS junkie.
Προφανώς η Nintendo είναι τελείως άλλη φάση και δε συμπεριλαμβάνεται στα πιο πάνω.
Ωραία όλα αυτά, αλλά και πάλι δεν απαντάνε την απορία μου. Προς τι τα ψέματα; Κερδίζουν κάτι από αυτό; Ας πουν από την αρχή, έχουμε αυτά τα γκέιμς για το ονε και αυτά για το πσ4. Και να είναι όντως μόνο για εκεί. Τόσο δύσκολο είναι;
Νομίζω είναι αυτό που λες, συμβόλαια.
Πχ για το No man’s sky που παρακολουθώ από κοντά τις τελευταίες μέρες μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα είναι PS4 exclusive, αλλά τελικά θα είναι timed exclusive. Υποθέτω ο developer δεσμεύεται να αποσιωπήσει το γεγονός ότι στο μέλλον θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες, ούτως ώστε να εξυψωθεί το PS4 στα μάτια του κόσμου.
Αντίστοιχα κόλπα κάνει προφανώς και η MS για το XB1.
Neo, τσίμπα: https://www.youtube.com/watch?v=_o1LCC7yJ3U
Καλα αυτο με τα timed exclusive των third party είναι αστείο! θυμάμαι με το titanfall που καλα καλα δεν ειχε βγει σε χbox καναν δηλώσει οτι το 2 θα βγει και στο ps… #-o
Πάντως καλα την ειχα βγάλει τοσα χρόνια που κανα 2 απο τους φίλους μου είχαν ps (κλασικά μονο για pro) και το δανειζόμουν ενα 3ημερο 4ημερο και έπαιζα τα exclusive του MGS,god of war, uncharted,heavy rain,last of us(ωραία πράγματα) αλλα τωρα δε το κοβω να παίρνει κανεις!
Αν τελικά στο μελλον αποφασίσω να παρω “next gen” και δε φτιάξω pc θα ειναι το ps4 με μίση καρδιά βέβαια αλλα αυτο το ρημάδι το Bloodborne το λιμπίζομαι οσο τίποτα αλλο!! Εχω πάρει και ενα μεταχειρισμενο vita και θα ειναι καλος συνδυασμός αλλα θα δείξει…
ΡΕ σήμερα ειδα οτι βγηκε καινούριο [B]tex murphy[/B]!!! :")
το δοκίμασε κανα παππουδι που επαιζε τι σειρα?
το εχω κατεβασμενο δεν εχω ασχοληθει ακομα αλλα διαβασα καλα λογια…
ένα σχετικό βιντεάκι για το steam σε λίγο καιρό
[B]Hearthstone[/B] κανεις?
Γάμησε! All Hail Lord GabeN.
Θεριέ το κατέβασα χθες γιατί ξεκινάω εξεταστική από Δευτέρα.
αχαχαχαχαχ και γω το κατεβασα πριν καμια βδομαδα επειδη εχω ξεκινησει διπλωματικη. Πες με γιουζερνεημ να σε κανω αντ να σε παιξω μεσα στο σ/κ.
Hearthstone και Trine2 στο σαραβαλάκι υπολογιστή μου (πολύ ωραία και τα 2 btw) και Walking Dead , GT6 στο ps3 (όταν βρω χρόνο βέβαια…)