@Storm ετοιμάσου για τον timon και pumbaa… @Cannibal προσοχή με τα rage quit γιατι εύκολα(τουλάχιστον στις κονσόλες) γίνονται corrupted τα save…Πχ εγω το παιχνίδι το πηρα απο ενα παιδι που εκανα καπου στο τελος rage quit πανω σε εναν θάνατο(νομίζω έπεσε σε φαράγγι… και πριν προλάβει να παει σε bonefire το έκλεισε και παπαλα!! και μετα απο την οργή του μου το πούλησε… )
@Στέλιο ο καλύτερος θα γίνεις!!
Πάντως καλο θα ηταν αφου υπάρχει κόσμος που ασχολείται να ανοίξουμε κανενα thread να μη τα πρήζουμε και στους αλλους καθως για το DS μπορείς να αναλύεις ασταμάτητα…
ναι ωραια ιδεα να ανοιξει ενα thread ειδικο τωρα που ασχολουμαι
Θα το ανοιξεις εσυ η να το κανω εγω; νομιζω σαν πιο παλιος και καμμενος πρεπει να το κανεις εσυ :lol:
Neo δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας μαλλον θα δω στην πορεια [-X …για την ωρα ειμαι πολυ αρχη Anor Londo στο πρωτο bonfire…εκανα μια αποπειρα να περασω παρακατω σε κατι καδρονια ενος κτιριου και μου την επεσαν οποτε δεν προλαβα να ασχοληθω ακομα ξανα…
βρηκα ενα σημειο στους υπονομους…στο πρωτο μερος με το bonfire που εχει 5-6 γλιτσες και αρουραιους… με fireball οι γλιτσες ψοφανε με την μια οποτε σε περιπου 1,5 λεπτο μεσο ορο εβγαζα 1080 souls…Δεν το εκανα για souls ειναι η αληθεια,αλλα για να drop-αρω humanities απο αρουρια και large titanite απο τις γλιτσες για αναβαθμισεις…καταφερα και εκανα bastard sword +10.eagle shield +10,elite knight armor +7 και τα υπολοιπα στο +6 για την ωρα…
Απίστευτα, όπως το είπες! Εγώ τα αγαπώ τόσο που έγινα και μπάκερ στο κικστάρτερ του Chapters.
Η ημερομηνία τώρα, απ’ την αρχή αυτήν είχαν δηλώσει, θέλω να ελπίζω ότι δεν θα έχει καμιά αναβολή…