Ωραια αμα θελεις στειλε μου σε μηνυμα το user name σου να σε κανω φιλο να παιξουμε παρεα κανα domination
Βγηκε το Wolfenstein fyi.
Μποϊκοταζ στο Hotline Miami. Το παιχνιδι μου κρασαρε στο τελος του πρωτου chapter και απ’οτι διαβασα ειναι ψιλοrandom αυτο, σε καποιον αλλο κρασαρε στη μεση, σε αλλον στο τελος. Λυση δεν ειχα βρει.
Αφηστε που μεσα στον ιδιο του φακελο του παιχνιδιου, οι δημιουργοι ειχαν φακελο με 4-5 πιθανα bugs και πως να τα λυσουμε. ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΓΙΔΙΑ.
Ειχα απογοητευτει πληρως, ευτυχως το ειχα παρει στο 2ευρω αλλα ξενερα φουλ.
Δεν το εχω ακουσει αυτο που λες,ουτε μου συνεβη κατι τετοιο οταν το ελιωνα.
Φοβερο κολληματακι παντως, κωλολεει,ορματε ολοι.
Είδα ότι βγήκε το Wolfenstein: The New Order. Το έπαιξε κανείς; Αξίζει; Είναι όντως τόσο καλό όσο το trailer;
Ακουω πολυ καλα λογια.
Ιστορια, γραφικα ολα τουμπανο.
Το ειχα παιξει περσυ σε μια εκθεση και ειναι πολυ δυνατο και gory.
2 μειονεκτηματα που βρηκα:
- Οχι multi ( το multiplayer του Return ηταν τελειο)
- 40 giga download
- λιγο ακριβο μονο για single, οποτε αλλο ενα για τα Steam sales.
Έπαιξα το Wolfenstein καμιά ώρα χτες. Πολύ καλό! Εντυπωσιακό σε σημεία. Λίγο χαοτικό για τα γούστα μου, αλλά με πώρωσε.
Βγηκε και Tropico 5 ε, κανενας αλλος ΝΤΙΚΤΕΗΤΟΡ-φαν της σειρας εδω? Το δοκιμασε κανεις?
Εδώ και μερικές μέρες έχω καταποιαστεί με το Wolfenstein: The New Orderπολύ καλή συνέχεια του παιχνιδιού!!! Έπίσης έβαλα στο μάτι το Batman:Arkham Origins. Μάλλον θα είναι τοεπόμενο!
έπαιξε κανείς Watch Dogs?
Εγώ. ορισμός του overhyped.
Δίνουν το πρώτο Dark Souls τσάμπα στο Χ360 από αύριο.
Λοιπόν φιλε μου μετα τις 17 που δίνω ενα γαμωμαθημα ο Roland μου θα ειναι στις υπηρεσίες σου για summon, να σου δώσει κανα item, να σου κανει κανα invade :P!! Ισα που το ξεκινάω απο την αρχή προκειμένου ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙ…(μεχρι να δεις την γλύκα δηλαδή)
Ναι θα το αρχίσω κάποια στιγμή σίγουρα, να έχω και άποψη για όλο τον ντόρο που έχει γίνει.
Έχει ουσιαστικό co-op, ή κάνω απλά summon το χαρακτήρα σου;
Ουσιαστικότατο. Καθώς και ουσιαστικό pvp. Αρκεί να βρισκόσαστε βέβαια. Εμείς στο πισί γαμώ βολευτήκαμε με το dscfix, εσείς δεν ξέρω τι θα κάνετε.
Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα το Dark Souls: Prepare to Die στο πισι 6.5ευρω απο το steam.ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!
Πραγματικα εχω πορωθει παρολο που υπαρχουν στιγμες που πεφτουν rage quit και κοπανιουνται πληκτρολογια.Πρωτη φορα σε RPG χρειαζεται τοσο πολυ στρατηγικη.Να κοιτας το fatigue,να κοιτας προσεκτικοτατα τι stats ανεβαζεις lvl,να μελετας τον τροπο που πολεμαει και πως πρεπει να αντιμετωπισεις καθε αντιπαλο,να κοιτας τι ασπιδα και τι πανοπλια πρεπει να χρησιμοποιησεις σε καθε μερος και σε καθε boss.3 ωρες πολεμαγα τα gragoyles,αιμα ανεβασμενο στο κεφαλι και μολις εβαλα ελαφρυτερη πανοπλια και ασπιδα τα ψοφισα με την πρωτη.Ομολογω οτι αν και cheating,ψιλοκοιταω walkthrough ισα ισα για να δω σε ποιο μερος πηγαινω μετα ή πως προχωραω σε σημεια που ζοριζομαι για πααααρα πολυ ωρα.Εχω φτασει στην Blighttown τωρα,οπου εχασα εχθες 15000 souls απο μαλακια και εκανα rage quit.Γενικα πολυ γαματο παιχνιδι.
16 ωρες παιχνιδιου σε 5 μερες
Another servant of the dark, welcome.
Να μην ξεχνάς, Praise the Fucking Sun!
Απόλαυσέ το, εμπειρία απ’ τις λίγες.
εγω ειμαι καπου στις 40 ωρες και εχω φτασει 70 lvl…ειμαι Anor Londo αυτη την στιγμη…