Παιχνίδια Παίζουμε;

επίσης

το 2020φευγα θα έρθουν οι ραμπο του cod να μας βγάλουν απο τη κρίση!

Storm ελπίζω να παίζεις το αυθεντικό γιατί το online/coop κομμάτι είναι το μισό παιχνίδι.

οχι δεν παιζουν $$$ για αυθεντικα games

Ρεζίλι

http://uk.ign.com/articles/2014/05/13/microsoft-reveals-xbox-one-without-kinect

εγώ παίζω CS:GO πάντως

α ντάξει, απάντησα σε ποστ 2 σελίδες πίσω

Ειμαι τοσο απογοητευμενος με αυτα που βλεπω απο την “νεα” γενια κονσολών που αν και θα ήθελα πολυ να παρω μια(xboxone) θα καταλήξω να θα δώσω ενα 500ρι για καινούριο πύργο και ας μαλακιστουν ελεύθερα ms,sony…
Αλλα σε κανα χρόνο μιας και εχω καμια 6-7 παιχνίδια για το 360 που κάθονται!! :stuck_out_tongue:

Γιατί ρε, αφού είναι NEXT GEN οι κονσόλες τους. Οι κωλόφαρδοι θα απολαύσουν Watch Dogs σε 900 και 792p και 30 FPS! http://www.insomnia.gr/_/articles/games/το-watch-dogs-δεν-θα-τρέχει-στα-1080p-r6674
μουαχαχαχαχαχα. :bye:

Σε λίγο μέχρι και τ όνομα θα του αλλάξουν του Xbone.
Όσον αφορά και τις δύο κονσόλες τώρα, γελάει ο κόσμος με τα χρέπια που πασάρουν για next gen.

Λοιπον 1η αναφορα για το Dark Souls…

ειμαι περιπου στις 13 ωρες gaming…Εχω φτιαξει εναν Knight (αν και συνηθως πρωτο playthrough κανω με Mage-Sorcerer) και ειναι πλεον 38 επιπεδο. Εφαγα τον περισσοτερο χρονο στο undead burg εξπαροντας…Εχω σκοτωσει τον Black Knight της περιοχης αυτης οπως και το Boss Taurus.(Μετα απο αρκετους ψοφους καταλαβαινεις οτι ο τροπος να τον σκοτωσεις ειναι τραγικα απλος)

Η αληθεια ειναι οτι με αυτα που ειχα διαβασει το περιμενα πολυ πιο δυσκολο…Ισως να ειναι για καποιον που δεν εχει ασχοληθει αρκετα με RPG η ισως η “εμπειρια” του να εχεις σε μικρη ηλικια Amiga500 βοηθαει…
Μαλλον απλα πρεπει να εχεις λιγη υπομονη στην αρχη ωστε να παρεις αρκετα λεβελ ωστε να μπορεις να σταθεις…

Πλεον ειμαι στο undead perish εχοντας “φαει” τον αγριοχοιρο και φορωντας το κεφαλι του ως περικεφαλαια…Πηγα και στον Andre και αναβαθμισα το Axe σε +4…Δεν παν να εχουν ασπιδες,το Axe τους θεριζει…

Μπορω να πω οτι μου αρεσει ως παιχνιδι…ειδικα αυτη η αισθηση του “αγνωστου” που σου ερχονται διαφορα απο εκει που δεν το περιμενεις…(αν και απο ενα σημειο και μετα εισαι καπως υποψιασμενος)

Στα αρνητικα…το “πορτ” απο τις κονσολες στο pc ειναι πολυ κακο…απαραδεκτο και μονο που σου λεει “press start”…Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω gamepad για να παιξω παιχνιδι…με K/M ειναι σχεδον unplayable…(παλι καλα που ειχα παρει ενα σε προσφορα πριν καποιους μηνες για κανενα διπλο φιφα)

Επιλογη Pause θα επρεπε να υπαρχει…να θελεις να σηκωσεις ενα τηλεφωνο και να μην μπορεις… :-s

Ωραίος. Αν σου αρέσει από τώρα, στη συνέχεια θα το αγαπήσεις. Μην επαναλαμβανόμαστε, δεν είναι δύσκολο, δίκαιο είναι.

Το πορτ είναι όντως τραγικό, αλλά βάλε το dsfix του Durante, διορθώνει πολύ τα πράγματα, αν θες να ξαναπροσπαθήσεις να παίξεις k/m. Βάλτο όπως και να έχει :stuck_out_tongue: http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/?

Το pause το έχω και εγώ μεγάλο παράπονο, στο pve δεν έχει κανένα νόημα. Χαλάει το immersion my ass.

Ερώτηξη: Σου ντρόπαρε τίποτα ο Black Knight και γι’ αυτό ξέρεις ότι τον λένε έτσι;

μου ντροπαρε Titanite Shard…δεν ειμαι σιγουρος αν ειδα καπου το ονομα του αλλα Black Knight ειναι ετσι και αλλιως…

μετα απο τοσες ωρες εχω συνηθισει το gamepad οποτε θα το προχωρησω ετσι…

Το μοντ αυτο απο οτι βλεπω βελτιωνει και την αποδοση των γραφικων κτλ…δεν με ενοχλουν ειναι η αληθεια…
επειδη εφαγα αρκετη ωρα να σεταρω το gamepad ωστε να βλεπει ως καμερα τον δευτερο μοχλο καλυτερα να μην πειραξω κατι…

BIT.TRIP RUNNER

https://www.humblebundle.com/gift?key=RXxtFGMrv3fqamRR

Έχω Shank 2, Sanctum 2, Batman?: Arkham Origins DLC, Natural Selection 2.

Όποιος τα θέλει πραγματικά να παίξει κάποιο από τα συγκεκριμένα ας ποσταρει να του στείλω το link.

Batman?: Arkham Origins DLC εννοεις το φουλ παιχνιδι συν DLC?
Αν ναι, ΕΓΩ.ΕΓΩ.

Ναι.

Είναι το πρώτο CoD που ασχολούμαι σοβαρά με multiplayer οπότε δεν μπορώ να σου συγκρίνω. Γενικά με έχει κρατήσει όμως ντάξει. Ναι το campaign ήταν μικρό σε διάρκεια και για τον πούτσο plot - τουλάχιστον δεν είχε τα ξεφτιλίκια των Black Ops όμως. Ας πούμε. Μπα, κάτι είχε. Τέλος πάντων, τι περίμενα.

dlc για το παιχνίδι είναι, πρέπει να έχεις ήδη το παιχνίδι.

A κριμα, ειπα κι εγω.

Με ολο το ντορο που ειχαν προκαλεσει οταν κυκλοφορησε περιμενα κατι κλασεις ανωτερο απο αυτο που ηταν τελικα. Ο χειρισμος και τα οπλα και το ολο σκηνικο του γενικα δεν με τραβηξε καθολου,γι αυτο κ δεν δοκιμασα το μουλτιπλεηερ ακομα. Ισως οταν βαρεθω εντελως το black ops 2 να το τσεκαρω.

Far Cry 4, 21 Νοεμβρίου :vibrate:

Thomas Was Alone, Little Inferno, Awesomenauts, Hotline Miami

Τα θέλει κανείς;

Hotline εδώ please

36ε το Titanfall για PC στο Origin