Παιχνίδια Παίζουμε;

dmembra είσαι εκνευρισμένος λόγω του πορτ. Λογικό είναι. Κι εγώ του k/m είμαι, αλλά θα πρότεινα χειριστήριο. Επίσης όσοι δεν το έχετε αυθεντικό και δεν παίζετε online χάνετε την μισή fun του τίτλου.

Για τo gameplay που αναφέρεις, είναι το καλύτερο, το πιο ρεαλιστικό και δίκαιο… ας πω των τελευταίων ετών για να μην σου φανώ υπερβολικός.

Τι σημαίνει δίκαιο; Σημαίνει ότι δεν θα σε πιάσει απ’ το χεράκι να σου εξηγήσει τα πάντα, ούτε σου συμπεριφέρεται σαν μωρό με maps, questmarks. QTEs, βελάκι πάνω απ’ τον εχθρό “πάτα αυτό εδώ” κλπ κλπ
Πιστεύει όμως σε 'σένα και σου δίνει όλα τα εφόδια για να πετύχεις, επειδή ξέρει ότι μπορείς. Με τον καιρό καταλαβαίνεις ότι φταις εσύ που σε τρώει ο ίδιος εχθρός 5 φορες in a row, όχι το παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.
Επίσης αυτό που αναφέρει ο neo πάνω για το sense of accomplishment που σου δίνει το game, το πόσο rewarding είναι αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί του δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο εκεί έξω.
Θες να το αναλύσω παραπάνω; Με λίγα λόγια δεν είναι hack and slash που περιφέρεσαι σαν τον hulk και κόβεις κώλους. Θα βρεις έναν εχθρό, θα μελετήσεις τις κινήσεις του, θα περιμένεις να βρεις ένα άνοιγμα για να επιτεθείς. Δεν μπορείς να επιτίθεσαι σε εχθρό με σηκωμένη ασπίδα πχ γιατί το σπαθί σου θα κάνει deflect στη ασπίδα και θα σε αφήνει ανοιχτό σε επίθεση του αντιπάλου. Ρεαλισμός στα καλύτερά του.

Το ντου το κατάλαβες κι εσύ, δεν αποδίδει στο DS. :stuck_out_tongue: Για αρχικό χαρακτήρα τώρα, δεν έχει σημασία τι θα διαλέξεις καθώς τον κάθε ένα μπορείς να τον χτίσεις όπως θέλεις εσύ. Δηλαδή τον thief πχ μπορείς να τον πας για mage και τον mage για thief. Για ένα πρώτο πλέιθρου σε έναν που ερχεται σε πρώτη επαφή με τη σειρά θα πρότεινα να το πάει σε tank φάση, αν και tank σε DS δεν υπάρχει. :stuck_out_tongue: Εννοώ ότι καλό θα ήταν να εστιάσεις σε vigor, endurance (το σημαντικότερο stat για 'μένα, καθώς όλες οι κινήσεις απαιτούν στάμινα για να τις εκτελέσεις, όσο περισσότερο endurance τόσο το καλύτερο.) strenght και dexterity σίγουρα για να μπορείς να σηκώεις όπλα και ασπίδες που σου αρέσουν (υπάρχουν stat requirements για όπλα/ασπίδες, και scaling, δηλαδή bonuses) και πιο μετά adaptability καθώς γίνεται και αυτό τελικά φοβερά χρήσιμο στατ.

Ριξτε μια ματιά και σε αυτή τη φωτό: http://i.imgur.com/E999Clq.jpg
για μια πρώτη γεύση τι παίζει.

Ελπίζω να μην σας έμπλεξα παραπάνω. Ό,τι απορία έχετε ρωτήστε. Θα συμφωνήσει και ο neo, είναι χαρά μας να βοηθάμε νέους DS players, και εμείς είχαμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. :slight_smile:

Κατεβαστε ολοι το Goat Simulator για να δειτε τη μαγεια της ζωης

Όταν λέτε thief στο ds2 εννοείτε τον Bandit? Δεν έχει thief εμένα…εκτός αν είμαι τόσο γκαβός…

Νομίζω ο Thief του DS2 είναι ο Swordsman. Δεν θα τον πρότεινα πάντως σε όσους παίζουν για πρώτη φορά.

Ωραίες εκπτώσεις στο Humble Store, τσίμπησα Kerbal Space Program και θα έπαιρνα και Stick of Truth αν είχα Windows PC.

stick of truth θεϊλα

Και εγω περιμενω Steam Sales για Single Player παιχνιδια.

deus ex human revolution director’s cut 4 ευρο??? οχι ρε παιδια δώστε κατι παραπάνω ειναι παιχνιδαρα!!
Και το broken sword 5 ηταν αρκετά κάλο…

(viper,dmembra μετα απο τη βδομάδα που πέρασε τελικά το παρατήσατε ή συνεχίζεται σαν αληθινοί άντρες?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Εγώ το παράτησα γιατί κόντεψα να χάσω τη ψυχική μου υγεία. Τρεις φόρες πήγα να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα :smiley:

χαχαχα και εγώ το παράτησα. Όχι ακριβώς. Απλά θέλω να τελειώσω την παιχνιδάρα το shadowrun returns και μετά να ξαναξεκινήσω με άλλο class γιατί ο swordman μου φαίνεται λίγο αέρινος για την φάση

Ξηγιέται κανένας CoD: Ghosts;

Εγω μαγκα μου.Για ps3 μιλας ετσι;;;;

Το single player campaign του Ghosts ηταν μια μαλακια και μιση και με ξενερωσε ελεεινα. Το multi δεν το χω δοκιμασει ακομα, ξαναγυρισα στο black ops 2.
Λεει το multiplayer του Ghosts?

Ειπα να ξεκινησω και εγω το Dark Souls μιας και ακουω τοσα πολλα ακραια σχολια…

Όσοι μιλάτε για multi, μόνο Titanfall λέμε.

το shadowrun το έριξα μια ματια οταν ειχες πει και ειναι πολυ ενδιαφέρον παιχνιδάκι! Τοσο που με έψησε να παίξω xcom που τα αγνοούσα εντελώς…
Aπο ghosts λιγο που έπαιξα μονο το extinction μου άρεσε κάπως…Οσο για το advanced warfare ειναι αστείο ποσα mechanics εχει πάρει απο titanfall(το οποίο και αυτο πρεπει να ξανα νοικιάσω κανα σκ)… Μακάρι βεβαία να ειναι κατι αξιόλογο μετα απο πολυ καιρο στα cod παιχνίδια…

@storm οι ελπίδες μας ειναι πάνω σου!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Shadowrun by the way είναι πολύ καλύτερο το expansion το Dragonfall

Το XCOM:Enemy Unknown (και το expansion του Enemy Within) ειναι για μενα κλασεις ανωτερο του Shadowrun παντως.

Κλασικα εντυπωσιακο το trailer του Advanced Warfare (και θεουλης ολοϊδιος Κεβιν Σπεησυ ως president), για να δουμε πως θα ειναι το παιχνιδι ομως.

@Νεο θα ασχοληθω λιγες μερες και θα σας πω την αποψη μου

Καλο ειναι αλλα οχι σαν το black ops 1