Παιχνίδια Παίζουμε;

H παραγγελία σας έγινε δεκτή. Ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σας!

Στοιχεία παραγγελίας
1 x Destiny XBOX360

Συνολική Τιμή: ?29.9

Και τώρα περιμένουμε… :stuck_out_tongue:

Εεελα ρε αληταρα γιατι δε ειδοποιας και εδω!!!

Εγινε η διόρθωση 67,90…! + ειναι προσωρινά μη διαθέσιμο…

Μακαρι να το τσιμπήσεις γιατι τέτοια θελουν…

Ε ειδοποίησα ντε :stuck_out_tongue:

Ρίχνοντας μια ματιά στους όρους χρήσης: [SPOILER]

1. Παραγγελίες / Συμβόλαιο: Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο sevenspot.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον γίνουν δεκτές από την ΕΤΑΙΡΙΑ με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Οι χρήστες υποχρεούνται να ελέγξουν την ανωτέρω Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσουν αμέσως την ΕΤΑΙΡΙΑ (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, [B]άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση[/B].
    [/SPOILER]

Αλλά και: [SPOILER]

Στα πλαίσια της καλής πίστης και για την προστασία των χρηστών, παρακαλούμε εφόσον διαπιστωθεί ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, και πριν την υποβολή παραγγελίας του, να συμπληρώνεται στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας η εν λόγω διαπίστωση ή αμφιβολία του χρήστη σχετικά με το ασυνήθιστο της τιμής του πωλούμενου προϊόντος.
[/SPOILER]

Technically εγώ έχω δίκιο, γιατί το παιχνίδι δεν τιμολογήθηκε ξέρω γω στα 2ε, οπότε και θα ήταν εξόφθαλμο λάθος τιμολόγησης, αλλά στα 30ε, που είναι μια νορμάλ τιμή για παιχνίδι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πουν “θα το πάρεις με το ζόρι στην κανονική του τιμή γιατί δε μας ειδοποίησες για την ασυνήθιστα χαμηλή τιμή του”, εσύ δεν έχεις ιδέα από αυτά και έψαχνες ένα δώρο για το ανιψάκι σου ξέρω γω.

Στη χειρότερη θα σου πουν ότι έγινε λάθος και αν θες να προχωρήσει η παραγγελία ή να ακυρωθεί, στην καλύτερη γλίτωσες 30 ευρώ

Τερμάτισα μέσα σε τρεις μέρες τις δύο σεζόν του The Walking Dead της Telltale. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν υπάρχει gameplay και απλά απολαύσεις την αφήγηση (όπως εγώ), μιλάμε ότι είναι 10 φορές καλύτερο από τη σειρά. Πολύ πιο μακάβριο, έντονο και σοκαριστικό. Στα φινάλε και των δύο σεζόν έκλαιγα σαν μωρό. Ειδικά το φινάλε του δεύτερου με διαολόστειλε. Περιμένω τώρα την τρίτη σεζόν.

Όντως πολύ καλύτερο απ’ τη σειρά.

Το φινάλε της 1ης πάντως μου φάνηκε πολύ πιο δυνατό απ’ της δεύτερης.

[SPOILER]Προσπάθησα μέχρι τέλους να μείνω με τον Kenny αλλά σε βάζουν με το ζόρι να του την ανάψεις. Επίσης ήταν προφανές ότι το μωρό ζούσε και απλά η τύπισα ήθελε να δείξει στην Clem ότι ο Kenny το έχει χάσει.[/SPOILER]

[SPOILER]Μα ναι. Είναι προφανές ότι η Τζέιν το στήνει όλο αυτό επίτηδες για να δείξει στην Κλεμ ότι ο Κένι το έχει χάσει τόσο πολύ που είναι ικανός να σκοτώσει κάποιον λόγω κάποιου “ατυχήματος” (γιατί έτσι το παρουσιάζει η Τζέιν).
Για μένα το τέλειο φινάλε είναι να σκοτώσεις τον Κένι. Ο Κένι ήταν με διαφορά ο πιο καλογραμμένος χαρακτήρας του παιχνιδιού (μαζί με την Κλεμ, φυσικά). Αν και από την αρχή δεν τον πήγαινα γιατί ήταν ένας ρατσιστής τραμπούκος που το έπαιζε αρχηγός στα εύκολα ενώ στα δύσκολα έκανε την κότα, παρ’ όλα αυτά πλήγωσε και πληγώθηκε όσο κανένας άλλος και η πορεία του στην ιστορία του παιχνιδιού ήταν παρεμφερής αυτής (της πορείας) της Κλεμ. Μόνο που ο Κένι το έχασε και έγινε επικίνδυνος ενώ η Κλεμ έγινε πιο δυνατή και πραγματίστρια. Κανονικά, βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού, δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το να τον σκοτώσεις. Σκοτώνοντας τον, απελευθερώνεται επιτέλους, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος (εφόσον κάνεις αυτή την επιλογή) στα λόγια που της λέει λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Η Τζέιν είναι άνθρωπος που μπορεί να στηριχτεί η Κλεμ. Στο πρόσωπο της Κλεμ βρήκε ελπίδα και το ότι επέστρεψε για να βοηθήσει δείχνει ότι είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Μετά το ξανάπαιξα το φινάλε και άφησα τον Κένι να σκοτώσει τη Τζέιν. Αν και το ένιωθα όλο λάθος, έκλαιγα σαν κοριτσάκι στο φινάλε που φτάνουν στο Ουέλινγκτον, με αυτά που κάνει ο Κένι. Αυτά η Τζέιν δεν θα τα έκανε. Πολύ πιο ψυχρή. Αλλά ο πούστης ο Κένι… Ρε μαλάκα, δεν υπήρχε… Τέτοια συναισθήματα δεν μου έχει βγάλει ποτέ κανένα άλλο παιχνίδι. Αριστουργηματική αφήγηση.

Θέλω να δω τώρα πως θα συνεχίσουν την τρίτη σεζόν, ενώ έχουν αφήσει το φινάλε της δεύτερης τόσο ανοιχτό. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα παίζει τόσο πολύ ρόλο το τι επιλογή έκανε ο καθένας, αφού το κόβω να αρχίζει μερικά χρόνια μπροστά. Για να δούμε.[/SPOILER]

Τέλος, να πούμε ότι η Telltale θα βγάλει και το Game Of Thrones.

To The Wolf Among Us της telltale το έπαιξε κανείς να πει γνώμη; Γιατί το κόμικ είναι έπος αλλά τούτο δω το φοβάμαι λίγο

Έχω παίξει τα δύο πρώτα επεισόδια και είμαι στο τρίτο αν θυμάμαι καλά. Το έχω στο πρόγραμμα να τελειώσω την πρώτη σεζόν σύντομα.

Καλό είναι γενικά, αλλά θέλω να δω πού το πάει. Δεν έχω διαβάσει το κόμικ.

Χωρίς να έχω διαβάσει το κόμικ, το παιχνίδι το βρήκα εξαιρετικό. Νουάρ, μυστήριο και βία. Γάμησε και με έψησε να κατεβάσω και τα κόμικ (τα οποία ακόμα δεν έχω ξεκινήσει).

Το Faster than Light παιζει να ειναι απο τα μεγαλυτερα καψιματα που χουνε βγει ποτε ε.

Στα crazy sundays του eshop εχει το blood bowl legendary edition στα 6ευρα…(οχι το επιτραπέζιο) Το τσιμπήσαμε με εναν φιλο για να παίζουμε που και που κανα ματσάκι na θυμόμαστε τις παλιές καλες εποχές!!! ;’)

Εγω περιμένω να πέσει λιγο η τιμη του walking dead στο vita να το παρω εκει που ειναι ολο αφής αν και εχω παιξει τα 3 πρωτα επεισόδια…

Έκανα αγώνα για να ξεκολλήσω. Kαι αφού τα κατάφερα βγήκε η Advanced Edition.

Δε γινεται να ξεκολλησεις αν δεν ξεκλειδωσεις ολα τα γαμημενα cruisers και αν δεν φας τους ρεμπελς με ολα αυτα,σε ολα τα λεβελς,και με και χωρις advanced enabled.
Τεραστιο επος γενικα,

H παραγγελία σας έγινε δεκτή. Ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σας!

Στοιχεία παραγγελίας
1 x Destiny XBOX360

Συνολική Τιμή: ?29.9

Με πήραν απ’ τα Seven λοιπόν, να με ενημερώσουν ότι έγινε λάθος τιμολόγηση και να με ρωτήσουν αν με ενδιαφέρει να το πάρω εκπτωμένο με 60ε ενώ κανονικά κάνει 70 :’)

λοολ και θα το παρεις 60?

Ούτε καν.

Ακόμα και να ήθελα να δώσω πάνω από 50ε, υπάρχει και με λιγότερα.

Μαλακια τους ειπες οτι οι οροι χρήσης σε κάλυπταν? κριμα…

Όχι μωρέ, με συγκίνησε η γενναιόδωρη προσφορά τους… :stuck_out_tongue:

Παίξαμε και χάσαμε :frowning: