Θα το έχω αύριο με 30ε, όπως το είχα παραγγείλει αρχικά δηλαδή.
Ένα πουλάκι μου είπε ότι αντίστοιχες παραγγελίες εκτελέσθηκαν κανονικά, οπότε τους πήρα τηλέφωνο και εντός διλέπτου μου είπαν ότι θα το στείλουν σήμερα.
Ισχυρίστηκαν ότι σκόπευαν να ενημερώσουν τηλεφωνικά όλους όσοι το είχαν παραγγείλει και τους ακύρωσαν την παραγγελία αλλά προφανώς δεν τους πιστεύω με την καμία. Αν δεν είχα πάρει εγώ τηλέφωνο, δεν υπήρχε περίπτωση να με πάρουν αυτοί…
Τέλος πάντων, τέλος καλό -όπως φαίνεται-, όλα καλά. Και άλλη φορά θα επιμένω εξ αρχής όταν ξέρω ότι έχω δίκιο.
βασικα το trailer που βγηκε τωρα τελευταια ηταν απλα αληθινο, χωρις μαλακιες εκει με τον τεραστιο εχθρο νομιζα οτι εβλεπα ανθρωπους σε ταινια με εξαιρετικα CGI. Τα πρωιμα gameplay videos που εχω δει ομως που ειχαν βγει κανα 6-7μηνο (διορθωστε με αν κανω λαθος), εμοιαζαν σαν call of duty: space edition ή mass effect και ξενερωσα. Ας δουμε τι θα πει και ο μαστορας που θα παιξει την final version.
αααχ…[SPOILER]το περιμενα οτι θα πεταχτει καποιος εξυπνακιας απλα βαριομουν να εξηγησω οτι εδινα ενα 10% πιθανοτητα καποια απο αυτα που βλεπουμε στο τρεηλερ να ειναι και ιν γκεημ γτ σε καποια φαση γυρναγε σε πρωτο προσωπο η καμερα και φαινοταν σα gameplay και ετσι. σιγα μη νομιζα οτι ελεγχεις και τις ατακες και αλλαζεις και καμερα σαν pro :lol: επισης το επισημο trailer ελεγε launch gameplay trailer, excuuuuuuuse me for getting the wrong idea. ενηγουεη βαρετα πραματα, μποτομ λαην ελπιζω οσο κυλαει το παιχνιδι να γαμησει σπιτια και να μην ειναι μονο old fashioned πιστολιδι[/SPOILER]
Μέχρι στιγμής τρώει κράξιμο από users. Επαναλαμβανόμενες αποστολές, μηδενικό lore και σενάριο, κάτι σαν mass effect meets call of halo αλλά στο πολύ κακό. Αλλά εντάξει, σε αυτό που μετράει πιο πολύ, δηλαδή παρουσίαση/γραφικά σκίζει, γι’ αυτό θα σκίσει και στα οφίσιαλς ριβιούζ! 8)
Παίδες για τους φανς του civilization και του fantasy συνιστάτε ανεπιφύλακτα το Endless Legend. Εξαιρετικό 4x strategy με πολύ καλό βάθος, ασύμμετρες φυλές, πολύ όμορφα γραφικά και κονσεπτ αρτγουορκ. Αναπάντεχο κολληματάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0tplqU64jBs
Τον τελευταίο καιρό με το destiny δε ξέρω για τον Στελιο, εγω πάντως δεν πολυ εχω ζωή…
Είμαι δουλειά/(μπορεί καφε μιας ωρας)φαει/destiny(Και παλι ειμαι πισω!!!)
είμαι στα πρόθυρα χωρισμού! Γυναίκες τι να καταλάβουν…
εγω στο Destiny επαιξα κανα 15ωρο το campaign και το παρατησα
εξαιρετικα shooting mechanics,φοβερα γραφικα και maps,αλλα ανυπαρκτο story,ηλιθια tasks και το grind που πεφτει ειναι απο αλλο πλανητη.Με το που τελειωσεις το campaign παιζεις και ξαναπαιζεις τις ιδιες πιστες με difficulty modifiers…really?Επισης στο PVP εξομοιωνεται το gear που εχεις με των αλλωνων,οποτε ουτε καν εχει νοημα να “farmareis” gear
Ανεβαινουν level οι εχθροι και ουτε ενα re-skin δε τους καναν τουλαχιστον να δικαιολογησουν για ποιο λογο ειναι higher level.Τον ιδιο εχθρο τον σκοτωνεις one-hit στις πρωτες πιστες και στις τελευταιες δεν πεφτει ξερω γω.Πολυ προχειροδουλια στον τομεα του end-game,προσωπικα δε με βλεπω να ξαναπαιζω…
Οσο το ξανασκεφτομαι μακαρι να το χαν κανει οπως το Halο,δηλαδη focus στο singleplayer campaign,αλλα πηγαν για την οδο τον σιγουρων φραγκων(Activision και DLC)
Ναι τα βιντεο που κυκλοφορουν τους τελευταιους μηνες ειναι πολυ ψαρωτικα, κυκλοφορησε προσφατα και παιρνει 9αρια και 10αρια παντου σε ριβιουζ, με εχει ψησει παρα πολυ ασχημα.
Ρε το παιχνιδι φαινεται αρρωστο.Γραφικα ,κινησεις και γενικο concept φαινονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,απλα φοβαμαι μηπως ειναι η φαση assassins creep και το επαναλμβανομενο gameplay σε κουραζει.Αν ειχε και το RPG element,να υπαρχουν διαφορα classes και να φτιαχνεις τον χαρακτηρα σου κτλπ θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερο.