Παιχνίδια Παίζουμε;

με λιγη ωρα που ασχοληθηκα φαινεται πολυ ενδιαφερον.Φοβερη σκοτεινη ατμοσφαιρα που νομιζεις οτι εισαι μεσα στις ταινιες.Στην κινηση μοιαζει οντως λιγο με Assassin’s Creed αλλα φαινεται πολυ πιο εμπλουτισμενο.Επισης πολυ ενδιαφερον το στοιχειο οτι καθε κινηση σου επηρεαζει γενικως τον κοσμο.Π.χ με καθαρισε ενα ορκ και ανεβηκε επιπεδο που σημαινει οτι την επομενη φορα που θα τον πετυχω θα ειναι πιο δυνατος.Καποια αλλα ορκ που σκοτωσα πηραν την θεση τους μετα καποια αλλα.
Θα δειξει στην πορεια κατα ποσο αντεχει στον χρονο και αν ειναι επαναλαμβανομενο αλλα ειναι πολυ υποσχομενο.Οι θριαμβευτικες κριτικες μαλλον εχουν βαση.

Ειναι το Nemesis system που δειχνει πολλα υποσχομενο. Εχει και στοιχεια απο τα Batman απ’οτι ειδα, ειδικα στις μαχες. Εγινε αγορα η torrent? Eιναι θηριωδες, 30-32GB

Edit:Βιαστηκα να ποσταρω και δεν ειδα οτι αυτα που γραφω τα αναφερετε κι εσεις παραπανω. #-o

σε τετοιες ειδικα εποχες,60-70 ευρω για 1 παιχνιδι δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω…

H εγκατασταση ποσο χωρο πιανει?

31,4 GB επιασε

30 το torrent και αλλα 30 η εγκατασταση? Αουτς. Θελω νεο δισκο μαλλον.

δεν κατεβαζω ποτε απο τορεντ αλλα απο υπηρεσιες σε στυλ firedrive…Σε repack το βρηκα 17 GB και εκανε περιπου 1 ωρα να εγκατασταθει…εχω δισκο 1TB οποτε δεν ειχα θεμα…

Ο ssd μου κλαίει εμένα.

Και σε PS3/360 βγαίνει σε 40 μέρες να πούμε… [-X

Υπομονή, τουλάχιστον θα παίζουμε The Evil Within μέχρι τότε. Εκεί δεν έχει τέτοια, βγαίνει παντού ταυτόχρονα.

Πολυ θετικο το Shadow Of Mordor, εχω 3-4 μερες που παιζω (περιπου 14 ωρες) και ειμαι ακομα στο 12% του παιχνιδιου. Οι μαχες με τα σπαθια ειναι καταπληκτικες, θυμιζουν λιγο τα Batman Arkham, εχει διαφορα πραγματα που ανανεωνουν πολυ τα παιχνιδια αυτου του ειδους οπως π.χ. η φαση που μπαινεις στο μυαλο των οrk/Uruk και μπορεις να παρεις πληροφοριες, να στειλεις death threat σε αλλο Uruk κτλ. Τα γραφικα με την 2gb(Asus gtx660) καρτα μου ειναι παρα πολυ ωραια, για τερματισμενα γραφικα ζηταει καρτες 4gb η και 6gb πραγμα που ξεφευγει πολυ.

το τερματισα προχθες…καλο παιχνιδι που θα σε κρατησει για αρκετες ημερες…

Ρε Storm, τωρα παρατηρησα οτι δεν κανει shadow-strike και χρειαζεται οπωσδηποτε μεσα στις σπηλιες εκει με το graug. Τι σκατα, κανενα patch χρειαζεται? Τωρα κατεβαζω ενα.

Edit:Τη βρηκα τη λυση.

Δεν θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα :-s

Άσχετο λίγο, αλλά έχει παρακολουθήσει κανείς την όλη φάση με το GamerGate; Απόψεις;

Warcraft + Metallica

Overwatch!
Η εκπληξη της Blizzard φετος στο Blizzcon!

Μου φαινεται σαν ενα αναβαθμισμενο Team Fortress 2 αλλα απο την αγαπημενη μας Blizz!

Τι λεει το καινουργιο call of duty;;;Το εχει παιξει κανεις;;;

θα πυροβολας πραματα μαλλον

:bow2: