Μετα απο 3 ατελειωτα χρονια νεκρικης σιγης, το ps3 μου αποφασισε να ξαναπαιζει κανονικα. ισως και το μεγαλυτερο yolo που εχω δει ποτε απο μηχανημα.
Θεε μου εχω τοσο εδαφος να καλυψω
Μετα απο 3 ατελειωτα χρονια νεκρικης σιγης, το ps3 μου αποφασισε να ξαναπαιζει κανονικα. ισως και το μεγαλυτερο yolo που εχω δει ποτε απο μηχανημα.
Θεε μου εχω τοσο εδαφος να καλυψω
Επαιξε κανεις το This War of Mine?
Καινουριο war survival game, απο ανεξαρτητo studio (11bit), με εμφαση στο resource management και scavenging. Φοβερη ατμοσφαιρα,τιγκα στη μιζερια και την καταθλιψη, με ασπρομαυρη εικονα και graphics σαν σκιτσα απο μολυβι.
Διαχειριζεσαι μερικους επιζωντες εν καιρω πολεμου, και στην ουσια προσπαθεις να επιβιωσεις. Εχεις ενα εγκαταλελειμμενο κτιριο, χτιζεις πραγματα για να βελτιωσεις τις συνθηκες ζωης των επιζωντων σου,μεσα στη μερα κανεις στην ουσια τη διαχειριση της βασης, και τη νυχτα κανεις scavenging σε αλλα κτιρια για να μαζεψεις resources. Στα οποια αλλα κτιρια βεβαια μπορει να υπαρχουν αλλοι επιζωντες,rebels ή ακομα και militants, που μπορει ειτε να σε πυροβολησουν μολις σε δουν ή να θελουν να κανουν ανταλλαγες.
Υπαρχουν καποια παρομοια παιχνιδια σε browser με θεμα zombie apocalypse (πχ το Last Stand : Dead Zone που εγινε αρκετα δημοφιλες browser game τον τελευταιο καιρο), αυτο νομιζω ειναι το πρωτο τετοιου στυλ που βγαινει σε κανονικο video game.
Τριβια, οι developers του παιχνιδιου μπηκαν στο torrent που υπηρχε στο piratebay και εδωσαν σε comment activation codes για να μπορει να παιξει το παιχνιδι οποιος γουσταρει, και να το αγορασει οποιος το επιθυμει και εχει τη δυνατοτητα.Και φυσικα τους λατρεψε ολο το piratebay γι αυτη τους την κινηση.
Εγω το αγορασα αμεσως (απο το GOG ομως, να παει να γαμηθει το steam),συγκινηθηκα.
απλα respect στην 11bit
Black Friday Steam Sales…
Τσιμπησα Evil Within -66%… επισης ειδα South Park για πρωτη φορα με εκπτωση!
Ειδα το max payne 3 με 5 ευρω και δεν κρατηθηκα.
Eπρεπε να το παρω γιατι ειχα μεγαλωσει με τον maxpayne2 το οποιο εχω τερματισει κι εγω δεν ξερω ποσες φορες.
Game of Thrones της Telltale…μην το χασει οποιος γουσταρει την σειρα…
Όταν βγουν όλα ρε! Μη με μπριζώνεις τώρα. Απορώ πώς άντεξες και έπαιξες το πρώτο μόνο και θα περιμένεις τώρα.
Δεν είμαι και κανάς τρελός Telltale φαν, το TWD με άφησε παγερά αδιάφορο αλλά το TWAU το ευχαριστήθηκα πολύ. Το GOT ανυπομονώ να ολοκληρωθεί να το απολαύσω.
δεν ειχα σκοπο…το εγκατεστησα απο περιεργεια να δω πως ειναι και σε ενα 3ωρο περιπου το τερματισα…ακρως εθιστικο!!!
Γιατί??? Την δεύτερη σεζόν την έπαιξες? Δεν είναι στα επίπεδα της πρώτης, αλλά το τέλος της είναι συγκλονιστικό.
GOT θα το πάρω την Τρίτη που θα βγει για PS3. Όσο για την αναμονή που θα προκύψει για τα επόμενα, σιγά, εδώ περιμένουμε τόσα χρόνια για το έκτο βιβλίο.
δυστυχως θα προκυψει μεγαλη αναμονη…απαλευτη θα ελεγα…αν αντεξετε καλυτερα ολα μαζι παντως…
Tην παλεύεις με QTEs σε κονσόλα; Μπράβο…
Την πρώτη ξεκίνησα, και με όλη τη καλή διάθεση, αλλά κάπου στη φάση που είναι στο μαγαζί των γονιών του όλοι μαζί άρχισαν τα χασμουρητά. Ενώ ήθελα να με πιάσει απ’ το σβέρκο απ’ την πρώτη στιγμή και να μην με αφήσει, όπως έκανε το Wolf. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία κάποια στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση.
Α, δεν έχεις δει τίποτα. Φίλε, συνέχισέ το και θα με θυμηθείς. Πίστεψέ με, το σενάριό του είναι μοναδικό, δεν θα ξεκολλάς μετά από κάποιο σημείο.
Βγάλανε και Tales from the Bordelands ε. Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται το BL αλλά θα το παίξω σίγουρα και αυτό (το tales), διαβάζω για γαμώ το χιούμορ και γραψιματάρες.
εχω παιξει λιγο walkind dead αλλα εχω σκοπο να πιαστω σοβαρα οπως επισης εχω και το wolf το οποιο θα τιμηθει συντομα
Και άλλη αναβόλα το 'Ενα Τρου Γκέιμ που περιμένουμε όλοι.
Για ποιο λες, δεν εμφανιζεται η εικονα.
Ρε σεις, το Dragon Age Inquisition δεν το παιξε κανεις εδω μεσα ακομα? Εχει 2 βδομαδες και βαλε που βγηκε.
Πειτε εντυπωσεις.
Μάλλον στο Witcher 3 αναφέρεται. Πήγε για τις 19 του Μάη.
Ναι, στο W3 αναφέρομαι. Δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο δεν εμφανίζεται η εικόνα.
Ποιο DA3, έχουμε άλλες παιχνιδάρες που τρέχουν. Προσωπικά λιώνω Legend of Grimrock 2 και Lords of Xulima. Ρισπέκτ και στα δύο.
για το Dragon Age ακομα περιμενουμε το κρακ…το Grimrock 2 πολυ καλο παιχνιδι αν και απο ενα σημειο και μετα λιγο με κουρασε…