Παιχνίδια Παίζουμε;

Eπειδή είναι τεράστιο υποθέτω ε; Εμένα πάλι, εκεί που ήμουν έτοιμος να πω κουράστηκα, όλο και κάτι ανακάλυπτα ή γινότανε, που μου ανανέωνε το ενδιαφέρον. Φοβερή προσπάθεια γενικά, 10 φορές καλύτερο απ΄το 1ο.

καλυτερο απο το 1ο σιγουρα…εκεινο ηταν μονο σε μπουντρουμια και ηταν καπως μονοτονο…

το DA και γω περιμενω να το βγαλουν οι πειρατες.Λογικα θα αγορασω την GotY οταν βγει αφου ουτως η αλλως θα βγαλουν καμια 10αρια DLC τα επομενα χρονια

Μην κρατάτε και την ανάσα σας. Παίζουν καινούριες κωδικοποιήσεις που ακόμα δεν έχουν βρει τρόπο να τις σπάσουν για να βγάλουν κρακ. Το Lords of the Fallen κοντεύει δίμηνο κυκλοφορίας και ακόμα τίποτα.

τιποτα δεν ειναι uncrackable,μολις σπασει μια φορα το Denuvo μετα θα ναι παιξε γελασε

Ακριβώς, οτι θα σπάσει θα σπάσει, το ξέρουν και οι εταιρείες αυτό. Απλά το δυσκολεύουν όσο μπορούν, ειδικά σε παιχνίδια με μεγάλο fanbase, για να κερδίσουν λεφτά από όσους δεν σκόπευαν να το αγοράσουν μεν, αλλά είναι ανυπόμονοι δε.

επαιξα το Transistor. Πολυ ωραιο παιχνιδι και σαν οπτικοακουστικη εμπειρια και για το συστημα μαχης. Επισης συγκινητικο και το τελος. Ειναι απο την ιδια εταιρια που εβγαλε και το Bastion που το κατεβασα για να το αρχισω τωρα.

το Dragon Age εσπασε οποτε θα παιχτει συντομα…ασχοληθηκα τις τελευταιες μερες με το Wolf among us που ηταν πολυ ωραιο και με το This war of mine το οποιο ειναι απιστευτο το ποσο μεσα σε βαζει στο πολεμικο κλιμα…

Κάτοχος PS4 κι επισήμως \m/. Παίζω το Last of us αυτές τις μέρες.

Δίνω το Driveclub καινούριο στα 35?, αν το ψήνει κανείς ή αν ξέρει κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται…

Εγω θα το παρω το Σαββατο

Ποιό πακέτο;

Να οργανωθούμε κιόλας να βρεθούμε στο psn.

Ασχοληθηκα λιγες ωρες με το Dragon Age Inquisition και μπορω να πω πως ειναι στην φιλοσοφια του Origins εχοντας κρατησει τα καλα στοιχεια του 2…νομιζω θα δικαιολογησει ανετα τα 9αρια που χτυπαει σε ολα τα sites…

Έπαιξε κανεις το little big planet 3?

Το έχω εγώ, θα το βάλω τις επόμενες μέρες κάποια στιγμή.

Απο χθες ολο το psn ειναι πεσμενο και δεν μπορουμε να παιξουμε online.Μου αρεσει που πληρωνουμε και συνδρομη κι ολας.Το προβλημα λεει οτι οφειλετε σε επιθεση χακερ

Αυτο με τα 2 χειριστηρια και το advanced warfare πηρα.Στειλε το id σου στο in box και μολις φτιαξει το psn θα σε κανω

Τρελή φόλα χτες και σήμερα. Και κάτι μου λέει ότι δε θα συνέλθει άμεσα… Ευτυχώς έχω την trial συνδρομή μέχρι αρχές Γενάρη.

FarCry 4 επιτελους διαθεσιμο στην Αγγλια, τσιμπηθηκε.

Αν και τωρα εχω κολησει με[B] Democracy 3 [/B];p

Φαίνεται ότι έκανε χριστουγεννιάτικο ντου στα online των κονσολών ο Lord Gaben.