Εφτιαξε σε κανεναν το psn του ps4;;;Εμενα παντως οχι ακομα
Εγώ είμαι οnline κανονικά και κατεβάζω και Dragon Age μάλιστα.
Εγω δεν μπηκα ποτε.Ξανακοιτα παντως γιατι ξαναεπεσαν οι server
Γενάρη θα βγάλουν το Swapper τσάμπα αν έχεις ps+.
έχει κατεβάσει κανείς το Dragon Age?Το βρήκα σε ένα σάητ(ελπίζω να μην κατεβάσω ιούς) αλλά για να μου δώσει το κλειδί θέλει άλλες μαλακίες,διαγωνισμούς να δώσω τηλ κλπ. (από razor games)
Το πιθανοτερο ειναι να εχει ιους μεσα, συνηθως αυτα τα σαιτ ειναι περιεργα. ΜΟΝΟ torrent και τσεκαρε και τα comment για να βλεπεις αν δουλευει κτλ.
στειλε μου πμ αν θελεις να σου στειλω απο που το βρηκα εγω χωρις torrents…ειμαι περιπου στις 45 ωρες και νομιζω οτι ειμαι ακομα στην αρχη…ΕΠΙΚΟ αντελως!!!
Storm το Dragon Age 2 ειναι καλο, να ξεκινησω απο εκει η να βαλω κατευθειαν το Inquisition?
το 1ο το εχεις παιξει να υποθεσω;
Οχι, αλλα πρεπει να ειναι αρκετα παλιο και πιστευω οτι θα με χαλασουν τα γραφικα και τετοια. Δηλαδη λες να ξεκινησω απο το πρωτο?
ναι δεν εχει νοημα αν δεν παιξεις το 1ο νομιζω…μια χαρα ειναι τα γραφικα του…ασε που δεν το παιζεις για τα γραφικα αλλα για σεναριο και gameplay…
το 2ο εμενα προσωπικα μου αρεσε…το μειονεκτημα ειναι οτι δεν εδωσαν πολυ χρονο στην Bioware να ολοκληρωσει οπως ηθελε το παιχνιδι με αποτελεσμα να εχει πολλες επαναληψεις σε τοποθεσιες…θα πρεπει και αυτο να το παιξεις ομως γιατι βασιζεται και σε αυτο αρκετα το Inquisition…
Αν ξεκινησεις Inquisition χωρις να εχεις ιδεα απο τα προηγουμενα ειναι σαν να βλεπεις τον Αρχοντα απο την 3η ταινια…πετανε μονιμως ατακες που αναφερονται στο παρελθον και δεν θα καταλαβαινεις τιποτα…
ΟΚ, thanx! Θα ξεκινησω απο το πρωτο.
βρες τις εκδοσεις που εχουν μεσα ολα τα DLC κτλ
Μια τετοια βρηκα.
Εννοειτε και εχω αφου μονο online παιζω
Για καμμένους που γουστάρουν να ταλαιπωρούνται και να παίζουν εντελώς απρόβλεπτα και παλούκια παιχνιδάκια μόνο το παρακάτω.
[B]NEO Scavenger[/B] λοιπόν.
Τις πρώτες φορές που θα το παίξετε, δεν θα καταλάβετε ΤΙΠΟΤΑ.
Ξεκινάς σε μια Cryo Facility, χωρίς να ξέρεις καν τι γίνεται και γιατί βρίσκεσαι εκεί. Βγαίνεις από το κτίριο, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβιώσεις σε έναν κόσμο εντελώς παρανοϊκό και απρόβλεπτο. Πρέπει να φροντίσεις να μην παγώσεις από το κρύο, να μην πεθάνεις από την πείνα, τη δίψα, αρρώστιες, τραύματα και άλλους χαρακτήρες που τριγυρνάνε, αλλά και να καταλάβεις τι στον πούτσο συμβαίνει στην τελική.
Ο ορισμός του survival game σε ανοιχτό πεδίο δράσης στην ουσία. Εκμεταλλεύεσαι ότι μπορείς να βρεις για να επιβιώσεις, σε φάσεις γίνεσαι και ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ αν πεθαίνεις της πείνας και δεν έχεις άλλον τρόπο να βρεις τροφή. Το scavenging σε κτίρια, δάση είναι η βασική σου ελπίδα για να βρεις προμήθειες και χρήσιμα αντικείμενα, όπως και μία βάση που μπορείς να κοιμάσαι και να αναρρώνεις με (σχετική) ασφάλεια.
Δεν έχω ξαναπαίξει πιο ρεαλιστικό και ταυτόχρονο χαωτικό και δύσκολο παιχνίδι, μέχρι να καταλάβεις πως παίζεται και πως να επιβιώσεις έστω και για μερικές μέρες θα κατεβάσεις του κόσμου τις χριστοπαναγίες. Αλλά το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι τρελό καψιματάκι.
παιξε το this war of mine…δεν νομιζω να ειναι τοσο “βαρυ” οσο αυτο που περιγραφεις αλλα ειναι αξιολογο…
εγω συνεχιζω να λιωνω Dragon Age Inquisition…τον ατελειωτο εχει χωρις να πεφτει στιγμη η ποιοτητα του…
Το’χω παίξει το This War of Mine ρε, κοτζάμ ποστ του είχα αφιερώσει κιόλας. Πάρα πολύ καλό κι εκείνο, αλλά καμία σχέση, πολύ διαφορετικό, πιο “στημένο” και εύκολο παιχνίδι σε σχέση με NEO Scavenger.
Που να θυμαμαι ολα τα ποστς;