Μπορει να το εχετε γράψει και αυτο πιο πίσω αλλα εχω να μπω καιρο…
wasteland 2 εχει παιξει κάνεις? ίσως είναι απο τα λιγα παιχνίδια που ξενερώνω με το πσ μου…
Από εκει και πέρα Dragon age μαγεία γύρισε στο παλιό κάλο καιρό του origin με τα mentions στα 2 προηγούμενα να ειναι ασταμάτητα! :’)
Μετά το λιώσιμο και τελείωμα των Legend of Grimrock 2 και Lords of Xulima (ρισπέκτια και στα δύο) κάτι έπρεπε να πιάσω για να με κρατήσει μέχρι το Pillars of Eternity.
2 παιχνιδάκια, μαζί βγήκαν πριν καμιά εβδομάδα: Apotheon και Darkest Dungeon. Με έχουν αφήσει μαλάκα και τα δύο.
Το πρώτο είναι side scroller action με ολίγην από rpg, με θέμα την Ελλάδα και το δωδεκάθεο, εκπληκτικό artwork και αισθητική/ατμόσφαιρα και ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ.
Το δεύτερο παίζει να είναι το καλύτερο roguelike έβερ ξέρω 'γω, βρίσκεται early access που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και κανονική κυκλοφορία, δεν μπορώ να το περιγράψω γενικά, εμπειρία που την ανακαλύπτεις καλύτερα μόνος.
Προτείνονται και τα δύο με κλειστά μάτια. Ειδικά το Darkest Dungeon παιδιά, όσοι γουστάρετε τέτοιες φάσεις μην το χάσετε.
Ρωτάω δω γιατί με ψήσατε και το 'κανα. Κατέβασα Dragonage Origins, όλα οκ, τρέχει βούτυρο παρά τα χαμηλά specs μου. Διάβασα όμως τριγύρω τρομακτικά πράγματα σε σχέση με το τι μπορεί να πάθει το πισί μου (memory leak, έκρηξη κάρτας γραφικών and so on). Να φοβάμαι; Και αν ναι, υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να αποφύγω τυχόν καταστροφές; Αν έχετε κάποια πρόταση, ρίχτε την σε απλά κατανοητά πράγματα, με απλή μεθοδολογία, γιατί από όρους πληροφορικής δεν σκαμπάζουμε χωρίς how-to.
Nihilist κυρίως στα σχόλια του τόρεντ σκόρπια και από 'κει και πέρα για το memory leak κάτι ανέφερε ο Spacehamster στο βίντεο για το Inquisition. Απλά στο τόρεντ έλεγαν πως ρέπει να αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών για να προλάβεις τυχόν fatal ζημιές κλπ.
Razoreater παιξε και μην ασχολεισαι με ανοησιες οπως λεει και ο Nihilist. Εγω εχω καμια εβδομαδα που το ολοκληρωσα και εχω να πω οτι το παιχνιδι εχει απιστευτη ατμοσφαιρα. Θα απορροφηθεις απο την καταπληκτικη ιστορια, εγω χρειαστηκα περιπου 50 ωρες gameplay για να το τερματισω. Α, και να σωζεις πολυ συχνα, σχεδον μετα απο καθε μαχη, ετσι ωστε αν βρεθεις σε καποιο δυσκολο σημειο με λιγη ενεργεια να μη χρειαστει να γυρισεις πολυ πισω. Τωρα επιασα το πρωτο Mass Effect και μετα θα συνεχισω με το Dragon Age 2.
Την τελευταία περίοδο, πλην του GTA V το οποίο παίζω μια φορά την εβδομάδα (για να κρατήσει, γιατί όπως το πάω σε μια βδομάδα μπορεί και να το τελειώσω και απλά ΔΕ ΘΕΛΩ) έχω λιώσει. Τερμάτισα Fear 2 και Gears of War, ξεκίνησα και Super -τανεύραμου- Meat Boy, ξανάπαιξα Gorky 17 -αχ οι αναμνήσεις από το πρώτο πισί- και Stick of Truth και γενικά έχω μια ντάνα παιχνιδιών για το PS3 που με περιμένουν να βρεθώ σε διάθεση. Γενικά τους τελευταίους μήνες έχω τελειώσει πολύ πράμα, με το σημαντικότερο απ’ όλα, πλην του Battle For Middle Earth που το 'χα άχτι από το γυμνάσιο, να είναι το DARK SOULS ΜΕ ΤΑ DLC ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Με βλέπω, παράλληλα με Dragonage να ξαναξεκινάω στο πισί Fahrenheit και Vampire: Bloodlines και να παίζω το Sanitarium. Το Mass Effect μια ζωή το ξεκινάω και το ξαναπαρατάω, πρέπει να στρωθώ.
Gangrel στην αρχη, μετα τελειωσα το πρωτο Vampire και ξαναγυρισα Bloodlines με Nosferatu for the lols. Πανε χρονια ομως, λες να κανω κ εγω το comeback ?
Ψήσου. Εγώ στην αρχή έπαιζα Toreador (γιατί Toreador έπαιζα και στο pen and paper) και ξαναγύρισα με Gangrel. Και τώρα σκέφτομαι τρεις: ή να ξαναγυρίσω στα Γκανγκρέλια ή να πειραματιστώ με Malkavian (αγαπάμε), ή Tremere. Εντωμεταξύ υπάρχει και μόντα που μπορείς να παίξεις και ως Tzimisce και νέο patch που μπορείς να δώσεις και background.
Βγήκε το Game of Thrones της telltale games.Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η πλοκή.
Το Call of Duty:Avanced Warfare δεν με εντυπωσίασε,με εξαίρεση το exo-moves και κάτι ωραία καινούργια όπλα, το gameplay είναι μια απ’τα ίδια…Δεν αξίζει να το αγοράσει κανείς.
Κι εγω μια απο τα ιδια ρε γαμωτο…Πηρα key και με τα πρωτα game εμεινα απογοητευμενος.Προσπαθει να διαφοροποιηθει απο τα αλλα moba αλλα στα περισσοτερα σημεια με λαθος τροπο.Τρελο φαουλ που δεν υπαρχει shop κι ενω τα ταλεντς ηταν γαματη ιδεα δεν αρκει για να “καλυψει” την ελλειψη items ειδικα στο κατα ποσο μπορεις να παιξεις διαφορετικα τους heroes σου.Γενικα μου φαινεται υπερβολικα απλοικο.
Στο GoT episode βγάζουν αρχές του μήνα, οπότε σε 1-2 βδομάδες το επόμενο λογικά…
Για Sentinel στο Ironrath ποιον διάλεξες?
Heroes of the Storm…Πόσα moba θα βγάλουν ακόμα…Έλεος
Εκεί ποντάρουn.Όσο πιο απλό και εύκολο να το μάθεις , τόσο πιο προσιτό στο ευρύ κοινό είναι.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το gaming είναι πλέον mainstream,οπότε θα πιάσει πολύ κόσμο το Ηeroes of the Storm… Όπως και το Hearthstone με αντικειμενικά βαρετό gameplay έχει πολλούς.