Παιχνίδια Παίζουμε;

Hipster alert

ναι ρε, προχτες μπηκα σπιτι και βρηκα τη μανα μου στο pc να παιζει Manhunt

Ρε μαλάκα Πράιβετ, πάνω που ξεκινήσαμε Dragonage μη μας θυμίζεις άλλα και βγαίνουμε εκτός προγράμματος. (Το οποίο θέλει το χρόνο του για να το συνηθίσεις αλλά είναι παιχνιδάρα. Totally worth the gigas)

Σε νιώθω ντουντ, η δικιά μου για διάλειμμα από κανά μαγείρεμα παίζει κανά FTL: Advanced Edition και Dark Souls για να ξεσκάσει.

Όντως πήγαν να το σώσουν με τα Talents αναγκάζοντας όμως τον καθένα να ανεβάζει levels σε παίκτη μπας και ξεκλειδώσει κι άλλα talents κλπ. Ε μαλακίες. Πχ εγώ δε θα μπορώ ποτέ να χτίσω damage Lili ή tanky Illidan (δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κανείς, αλλά πχ στο LoL μπορώ να χτίσω damage Lulu που ήταν και από τα πιο op mid season 4) και μου τη σπάει το να μην έχω επιλογές. :stuck_out_tongue:
Από συνήθεια σε lol και dota2 με το που πατήσω recall κάνω να ανοίξω shop να ψωνίσω τίποτα btw. Δεν μπορώ να συνηθίσω το “κάνω recall απλά για hp/mana regen”. :expressionless:

Διάλεξα Duncan γιατί μου φαινόταν η φωνή της λογικής κλπ και τον στήριξα και στο small council. Έλεγα να το ξαναπαίξω τώρα και στη Cersei με τη μικρή να της την μπαίνω συνέχεια γιατί έτσι κι αλλιώς ο,τι και να της έλεγες σκύλιαζε η βλαμμένη.

[SPOILER]O Ethan πεθαίνει σε όλα τα endings έτσι; Δεν παίζει δηλαδή να τον λυπηθεί ο Ramsey ή να έχει οργανώσει καλύτερο στρατό ο άλλος sentinel και να το αντιμετωπίσει ή κάτι.[/SPOILER]

Also για το heroes of the storm, τόσο απλό και προσιτό που είναι δεν θα έχει ποτέ competitive scene. Έχει και τα περίεργα objectives κλπ, είναι ξεκάθαρα για να δεις κάτι καινούριο και για να χαλαρώνεις φουλ.

Εγω πλεον μονο counter strike:go καιγομαι και κανα LoL που προσπαθω σιγα σιγα να πω gold :stuck_out_tongue:

Μολις τελειωσει η εξεταστικη θα προσπαθησω να τελειωσω επιτελους το dark souls που για καποιο λογο το αφησα λιγο πριν το τελευταιο boss,και ισως ξεκινησω new game+ για να το ξαναθυμηθω και να το ξαναχορτασω.

Θα ηθελα να επαιρνα και GTA V να καιγομουν το Μαρτιο που βγαινει σε PC αλλα 60 ευρω ειναι πααααρα πολλα.Κριμα και θα γαμαγε και το multiplayer και τα νεα features.

ΛΟΛ, μάλλον δεν έμαθες για την αναβόλα πάλι, 4η και συνεχίζουμε.

Κανενας για CSακι ? Τι rank ?

Τι παιχνιδάρες τα Portal 1+2, τι έχανα τόσο καιρό.

Πιο relevant δεν γίνεται

BTW ξαναπαιζω το half life 2.

https://www.youtube.com/watch?v=7mt8I6cvFsM <3

@Hearthstone
Εχω λιωσει με Mech mage τελευταια, και το κατα-ευχαριστιεμαι…
Πως σας φαινεται το Blackrock EXP ? Προβλεπω Shaman OPness…

Συγκατοικοι ξεκινησαν Heroes & Generals, F2P FPS, εχει παιξει κανενας?

Εισαι τυχερος που δεν παιζουνε πολλοι mech shaman, θα ειχες μεγαλο προβλημα. Αντε να βγει το Blackrock μπας και δει το class μου στον ηλιο μοιρα :stuck_out_tongue:

τσάγκα τσάγκα

Κι εγώ παίζω με ένα mech mage αλλά δεν ευχαριστιέμαι τίποτα περισσότερο από το freeze mage deck μου. Ακόμα να το τελειώσω τελείως και το χτίζω εδώ και 5 μήνες. Worth every day.
Επίσης έχω και το λατρεμένο control warrior μου καρδούλες
Και face hunter για ladder. Ναι είμαι από αυτούς τους αηδιαστικούς.

Γιατι βρε Ρανια face hunter :S και σε συμπαθουσα…!
Τους Paladins ψιλολυπαμε γιατι τρωνε πολυ ξυλο, αλλα οπως ανεφερε ο BruiserMastino , σωστος mech Shaman τα σπαει.

Hellooooooo (Annoytron).

P2W warrior ή καταφερες να τον φτιαξεις μετα κοπων και δακρυων; :stuck_out_tongue: Το αποθημενο μου ειναι αυτο το deck, παιζω απο την beta αλλα ακομα να μαζεψω οσα χρειαζεται γιατι ειμαι υπερβολικα ατυχος με τα packs μου [-X

Γιατί είναι πανεύκολο να ανέβεις ladder :smiley: Μέχρι ένα συγκεκριμένο rank βέβαια γιατί μετά όλος ο κόσμος παίζει anti-aggro decks και δεν σταυρώνεις victory.

P2W λέει χεεεχ. Σιγά μη βάλω λεφτά στο hearthstone ρε. Μετά κόπων και δακρύων είναι όλα μου τα decks - ειδικά το freeze mage που για να κραφτάρω Alextrasza μέτραγα τα dust 5-5 για να βγει 1600…
Οι μόνες κάρτες που έχω ανοίξει σε packs legendary και δεν έχω κανει disenchant για να φτιάξω άλλες είναι ragnaros, jaraxxus και black knight. Και Velen γιατί δεν έχω dust να κραφτάρω κάτι άλλο ακόμα. Τον jaraxxus τον κράτησα γιατί είναι ο jaraxxus κι ας μην έχω handlock. Κι έχω φτιάξει Alexstrasza, Antonidas και Dr Boom. Μια Shylvanas θέλω…

Εδώ στην ξενιτιά πάντως αναβιώνει Metal Gear Solid (aka best game evah) και ξεχωρίζουν οι άντρες από τα αγόρια.

[SPOILER]Πόσο θα θελα να μην το θυμάμαι όλο απ’έξω όμως[/SPOILER]