Παιχνίδια Παίζουμε;

Τρου. Τρου. Και κάτι που κάνει και τον Χαλκ να δακρύζει. https://www.youtube.com/watch?v=wriaT32v2T0 (the feels)

what? mid-range pally είναι από τα καλύτερα decks αυτή την στιγμή. και μιλάω εγώ που έπαιζα control paladin για πόσους μήνες. (humility-kodo φάση, δράμα) best class γενικά.

WELL MET!

pinktaric#2818 όποιος θέλει

Η Στιγμή, ευτυχώς, δεν έχει έρθει ακόμα τώρα που το παίζω. Γιατί πρέπει να φροντίσω να είμαι μόνος.

[SPOILER]An undying shadow in a world of lights.
Soon, It will finally end.[/SPOILER]

Δοκιμασα σημερα λιγο Pillars of Eternity…Φαινεται φοβερο!

Έκλεισα 5αωράκι ήδη, με δάκρυα στα μάτια συνέχεια. Baldur’s Gate 3.-
Obsidian σε αγαπάω σφόδρα.

Πω κάτι τέτοια ακούω και τρελαίνομαι, υπομονή μέχρι καλοκαιράκι και steam sales για να το παίξω. Μέχρι τότε λιώνουμε τα Baldur’s Gate Enhanced editions.

Πως καταφερατε και παιξατε το Dragon Age Inquisition? Τελειωσα τα προηγουμενα 2 (επικουρες, με το πρωτο να ειναι σαφως πιο σκοτεινο/μυστηριακο) και εβαλα σημερα το καινουριο. Δυο φορες εκλεισε το pc, πιθανολογω λογω θερμοκρασιας. Εψαξα σε αρκετες ωρες και ειδα οτι οντως το παιχνιδι κανει το επεξεργαστη να παιρνει φωτιες, λυση ομως δε βρηκα… Καπου ελεγε για Bios update, το εκανα αλλα ξανα τα ιδια… Amd 8350 στα 4,0Ghz εχω και ναι, εχει καποιο θεμα με τις θερμοκρασιες αλλα στο google ειδα οτι εχουν προβλημα στο συγκεκριμενο παιχνιδι και οι Intel. WTF???

εγω δεν παρατηρησα να εχω καποιο προβλημα παντως…

Pillars of Eternity επος

Έπος, αλλά μην το προχωρήσουμε πολύ χωρίς να βγει κανά πατς. :stuck_out_tongue:
Εδώ ένα τεράστιο bug: https://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/30lmx2/psa_doubleclicking_equipment_bug/

Τελικα το προβλημα λυθηκε. Δεν ειχε κατσει καλα η ψυκτρα με αποτελεσμα να μην ψυχει καλα τον επεξεργαστη και ετσι χτυπησε 80αρι και εκλεισε το pc. Εσφιξα καλα τις βιδες της ψυκτρας και τωρα ειναι ολα ok, επαιξζ κανενα μισαωρο D.A. Inquisition χωρις κανενα προβλημα.
Δοκιμασα λιγο Pillars Of Eternity και ενθουσιαστηκα, μολις τελειωσω το Dragon Age εχει σειρα απευθειας!

Εβαλα πριν λιγες μερες το Dragon Ball Xenoverse.

Δεν ξερω ποσοι απο δω το χετε τσεκαρει αλλα ειναι ενα ΕΠΟΣ.

1:30 right in the childhood

[SPOILER]με funky trancακια και καταιγισμο πυρων μεγαλωσαμε ρε φλωροι[/SPOILER]

Childhood pt.2 κι από δω και απωθημένο χρόνων. Ανοίγετε και συγκινείσθε:

[SPOILER][/SPOILER]

Παίζω το [B]Ori and The Blind Forest[/B]. Πάρα πολύ ωραία χρώματα κι ατμόσφαιρα. Θα αρέσει σίγουρα σε όποιον άρεσε το Child of Light και σε όποιον έχει καρδιά.

πολύ GTA παίζουν στο Murica! μου φαίνεται

Για το Dragon Age : Inquisition τι γνωμες παιζουν? Το επαιξα λιγο αυτες τις μερες, αλλα μου φανηκε ενοχλητικος ο χειρισμος,ειδικα η πιπα με την tactical camera και τον περιορισμο στο zoom/unzoom. Και γενικα δεν ξερω, με ξενερωσε καπως οσο επαιξα.

Το Dragon Age Inquisition ειναι μεγαλη παιχνιδαρα, εχω φτασει τις 35 ωρες gameplay και προσκυναω.
Την tactical camera εγω την χρησιμοποιω μονο για να δω τις αδυναμιες των εχθρων απο εκει και περα δινω εντολες σε καθε εναν τι να κανει και συνηθως κραταω την καμερα στον μαγο που τον εχω πιο πισω.
Τεραστιες περιοχες, αμετρητα quest, ωραια γραφικα και πολυ ωραιο story μεχρι στιγμης.
Δωστου μια ευκαιρια, θα το ευχαριστηθεις. Ελπιζω να εχει παιξεις τα πρωτα 2. Ειδικα το πρωτο που ειναι το πιο ατμοσφαιρικο και σκοτεινο, αλλα και το δευτερο ειναι καλο.

παιχνιδαρα το Dragon Age!!!ειμαι πανω απο 100+ και ακομα να το τελειωσω!

Τα εχω παιξει σαφως τα πρωτα 2 Dragon Age (τα εχω λιωσει βασικα). Τo gameplay το συγκρινω με αυτα και μου φαινεται αβολο. Αλλα νταξει δεν προκειται να το παρατησω, απλα δεν περιμενα να μην σκαλωσω εξαρχης.