Τελικά το Pillars το βαρέθηκα και ξαναγύρισα σε Mass Effect κ Baldurs Gate μετρώντας μέρες για το Witcher. Στα υπόλοιπα και πιο σημαντικά νέα, ανακοινώθηκε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=7i4d3ignBNQ&feature=youtu.be
Εμένα πάλι το Pillars με έπιασε απ’ το λαιμό και δεν με άφησε μέχρι που το τελείωσα. Δυστυχώς το έλιωσα πολύ παραπάνω από όσο θα ήθελα και δεν με κράτησε μέχρι το W3.
Τεράστιο έπος γενικά, λίγο η αρχή θα έλεγα είναι αργή, αλλά μετά γίνονται πολύ όμορφα τα πράγματα. Το σενάριο σε πολύ μεγάλα ύψη, η Obsidian έκανε παπάδες πάλι. Υπαρξιακές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σε walls of texts και διαλόγους, ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε Planescape Torment. Θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερη δουλειά στους recruitable companions αλλά γουατέβα, έρχεται και νούμερο δύο.
Και δεν πιάνω να μιλήσω καν για το quest με τα Endless Paths of Od Nua, το οποίο είναι σχεδόν ένα παιχνίδι από μόνο του, με το τέλος του να έχει μια απ’ τις πιο grande, δύσκολες και φοβερές μάχες που έχω δει ποτέ σε crpg.
Tα πολύ ευχάριστα νέα είναι η υποδοχή που δέχθηκε και οι πωλήσεις που έκανε. Και τα καλύτερα έπονται.
Ασταμάτητα Mortal Kombat X τις τελευταίες μέρες και για πολύ καιρό ακόμα.
Μετά από Onaga και Blaze, γιατί ξανασερβίρουν Shinnok;
Εχει κανει reboot η σειρα, ειναι σε alternative timeline απο την προσπαθεια του Raiden να αποτρεψει το Armageddon (o,τι ναναι)
Ό,τι να ναι η ιστορία της σειράς. Το κακό είναι ότι λείπουν αρκετοί κλασσικοί χαρακτήρες (Jade, Sektor, Smoke για να αναφέρω μερικούς) στην προσπάθεια τους να είναι συνεπείς σε αυτήν. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι είναι σούπερ, ένα βελτιωμένο 9 στους περισσότερους τομείς (τουλάχιστον στο PS4 που το παίζω, στο PC διαβάζω ότι έχει προβλήματα).
Και εγω λοιπον Pillars of Eternity… καλο μας καψιμο.
Άρχισε και το pre loading του Witcher 3. Μεγάλες προσδοκίες
Pillars of Eternity μεγαλη παιχνιδαρα…
Εκλεισα κοντα 45 ωρες και τωρα παλευω να ανεβασω το παρτυ στο 12ο λεβελ για τον τελικο.
Endless paths επικουρα, αν και το τελειωσα διπλωματικα χωρις μαχη στο τελος, κυριως για το XP και τα items.
Πολυ καλο στορυ/questing , μεγαλη BG νοσταλγια και γενικα αξιζει το χρονο και τα χρηματα του 150%. Δυσκολια βρηκα σε μαχες στις οποιες ημουν low leveled και δε το ειχα παρει χαμπαρι… (πχ Raedric v2.0 ,τελικη μαχη και καποια επιπεδα endless paths).
Το μονο που θα ηθελα ειναι καποιου ειδους tracker για τις αποστολες χωρις να spoilαρει, γιατι πχ τωρα που μου λειπουν 5-7k XP παιρνουν σβαρνα ολες τις περιοχες και τα side quests να δω τι μου λειπει.
^Ε, ναι. Τεράστιο έπος. Εϊπαμε, BG3.
Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι εγώ δεν πέτυχα κανένα bug κι έτσι έχασα το απόλυτο immersion με την πολυαγαπημένη Obsidian.
Ολοκλήρωσα κι εγώ το preload για το Καλύτερο Παιχνίδι Όλων Των Εποχών. Η αναμονή πλέον έχει γίνει απίστευτα δυσβάσταχτη.
Αποθεωτικές κριτικές το Witcher 3. Κατα τα άλλα αυτό το χετε παίξει? http://harebrained-schemes.com/shadowrun/dragonfall/ Από όλα τα παλαιού τύπου tactical rpg κτλ είναι αυτό που με κράτησε περισσότερο. Φοβερή δουλειά.
Που μπορω να βρω να παιξω το binding of isaac?
Οποιος γνωριζει ας μου στειλει ενα pm.
thank you!
Έπος το Witcher. Και τρέχει και δείχνει πολύ καλύτερα από ότι φοβόμουνα! Ανυπομονώ να σχολάσω να βυθιστώ πάλι
Συμφωνώ. Red καλό μας λιώσιμο ρε φίλε! Ιστορικές στιγμές! :drunk:
Χαχα έτσι! Προχτές έβλεπα στον υπνο μου ότι είμαι Witcher και έσφαζα κόσμο βράδυ σε κάτι απόκρημνες πλαγιές και σήμερα ξύπνησα από το άγχος μια ώρα νωρίτερα. Τελείωσα το ινστολ και ξεκίνησα. Χαμός! Άντε καλές σφαγές και κυνηγητά γυναικώνε
Φοβερό optimization το Witcher
Στο σχετικά συμπαθητικό pc μου πετάει κ είναι υπέροχο. Απίστευτη παιχνιδάρα. Κυρίως οι διάλογοι και οι επιλογές. Απόλαυση
Οι πούστηδες οι Πολωνοι/Bandai καναν παλι θαύματα… Το κλασικό θεματακι με τον χειρισμό υπάρχει αλλα ειναι υποφερτό και το συνηθίζεις μετα απο λιγο… Πολυ ωραίο και το save import απο το 2…
10΄(όπως και το bloodborne)
btw
[SPOILER]
:D:D
[/SPOILER]
Α ρε Νεο ζηλευω. Απο βιασυνη το πηρα απο το στημ κ το χω μετανιωσει. Παντως τσαμπα μας τρομαζαν με τις απαιτησεις. Με καρτα που ναι λιγο πιο πανω αποωτα μινιμουμ κ σε μαχη πχ τυπου γκριφον. Ηλιοβασιλεματα, τεραταρα που βουταει απο τον ουρανο, σφαγη επικη κ δεν κολλαει καθολου σε χαι σεττινγκς. Πολωνοι εγγυηση. Κ οντως μονο ο χειρισμοςωειναι δυσκολος αλλα σε 2-3 ωρες εισαι κομπλε
μου φαινεται πρεπει να αγορασω ειτε next gen κονσολα ειτε gaming pc γιατι με το λαπτοπακι δεν μπορω ουτε λολ να παιξω.
αν και το witcher 2 στο λαπτοπ το παιξα μιας που το ειχα πετυχει 3 λιρες στο στημ, μαζι με το 1, και στο 360 δεν το εβρισκα τοσο φθηνο, το να κανεις boss fights με 17fps, ουτε στον εχθρο σου. ασε που μετα απο 2 ωρες τηγανιζα αυγο.
τελοσπαντων τοσο αριστουργημα ειναι το 2 (και το 1 δε λεω, αλλα το combat mechanic στο 1 ειναι πολυ παλιομοδιτικο για τα γουστα μου), που αξιζει να παρω συστημα μονο και μονο για αυτο.
Που να δεις το 3ο. Θεωρω οτι ειναι το καλυτερο. Εχω παθει την πλακα μου