Παίζει να μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, χωρίς υπερβολές. Ο κόσμος του είναι τόσο πειστικός/διαδραστικός και εξελίσσεται μαζί σου, που παθαίνεις μουνόπλακα. Δεν υπάρχει.
Όλο λέω να γράψω περιεκτικά τη γνώμη μου για το παιχνίδι και όλο το παρατάω γιατί βγαίνει σεντονάρα απ’ τις λίγες.
Εχουν βγει πολλα gameplay τελευταια… Λογικα θα δουμε κατι περισσοτερο/ανακοινωση στο Blizzcon φετος.
Θα πεσει πολυ καψιμο παντως, ελπιζω ομως το TF2 να μη εξαφανιστει τελειως.
ναι… Ειναι η πρώτη φορα κανονικά που το χρησιμοποιώ και δε περίμενα να ειναι τοσο καλο… Αν εβρισκα και θικη με triggers για l2 r2 θα ειναι ακομα πιο καλα αλλα ακομα και με το touch ειναι κομπλε!
Τελειωσα το Dragon Age Inquisition σε ‘‘μολις’’ 102 ωρες! Επικη επικουρα! Σε ρουφαει μεσα του. Ισως να ειχε λιγο ακομα gameplay, ισως 5-7 ωρες αλλα ενταξει καηκα πολυ ασχημα. Παιρνω μια ανασα μερικες μερες και ξεκιναω το The Witcher 2. Μονο αποθεωτικα σχολια εχω διαβασει οποτε αναμενω τα καλυτερα.
Το παω αργα γιατι δεν εμενα σπιτι τελευταια κ ειμαι ακομα ψιλοαρχη. Ειναι απιστευτο το ποσο επος ειναι. Χτες επαιζα το σκηνικο με τις crones στον βαλτο. Με χει στοιχειωσει απο χτες. Ανατριχιαστικο