Παιχνίδια Παίζουμε;

Μα έτσι θέλει τέτοιο παιχνίδι ρε. Χαλαρά και όσο σε πάρει, και να μη χάσεις πολλά πράγματα. Εγώ έχω κλείσει αισίως 125 ώρες και ακόμα παλεύω να τελειώσω side quests και ? από Velen-Novigrad ώστε να προχωρήσω Skellige :lol:
Άσε που και το πιο “απλό” side quest του παιχνιδιού είναι απόλαυση και χαλαρά θα πουλιόταν από καμιά ubisoft σαν 20 ευρώ dlc ξέρω 'γω :lol:

Καλά για το Crookback Bog και τις Crones τι να πεις. Θες-δεν θες, βυθίζεσαι και το immersion σχεδόν το γεύεσαι. Masterpiece.

Summer steam sales! Ευκαιρία να πάρω το Pillars of Eternity αν και έχει μόνο 25% έκπτωση, δεν πειράζει κάτι είναι και αυτό.

Καλα τα sales… NBA, Wolvenstein πολυ φθηνα.

Τελειωσα μολις το Wolvenstein Old Blood , και απλα τασπασε, το ολο franchise ειναι σε καλα χερια. Το επαιξα “I am death incarnate” αλλα με ψηνει να το τελειωσω και uber .

Ο χαζος δεν ειχα installarei τοσο καιρο το Nvidia GeForce Experience, και απλα μου εχει αλλαξει ολο το gaming με τα optimal γραφικα.

Τσιμπισα και γω Old Blood χθες και τώρα κατεβαίνει. Τα σπασε το Wolvenstein, είμαι σιγουρος ότι και αυτό θα γαμεί.

Εντάξει το Witcher είναι απλά ανεπανάληπτο. Πόλη σαν το Novigrad δεν πρέπει να χει εμφανιστεί σε παιχνίδι! Απίστευτη ατμοσφαιρα. Τόσο ζωντανή που σοκάρει. Τεράστια! Τι να πω. Και κει που σαι ενθουσιασμένος τίγκα πας στα Skellige Islands και το σοκ ανανεώνεται! Πόσο επικά τοπία! Ανεμοδαρμένα ερείπια, απότομες κορφές, φιορδ! Έπος! Δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα

Εκτός του Razoreater πόσοι ενδιαφέρονται για FF7; https://www.youtube.com/watch?v=Kznek1uNVsg

Μακάρι ρε να πάρει, μας τυραννάνε τόσα χρόνια.

Ώστε ανακοινώθηκε, ε; Την έχω την περιέργειά μου να δω τι αλλαγές θα γίνουν στο gameplay, αλλά κατά τα λοιπά κρατάω μικρό καλάθι.Αν και έχω απωθημένο τη δυνατότητα διάσωσης της Aeris και πολύ θα ‘θελα να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εφ’ όσον το ξαναδουλεύουν, κι ας είναι και canon breaker.
Θενκς πάντως για την πρωινή ανατριχίλα αγορίνα. Αυτές οι πρώτες νότες του Bombing Mission (Uematsu σ’ αγαπώ) συγκινούν ακόμα.

SW: The Old Republic ? Knights of the Fallen Empire

ΔΑΚΡΥΑ

Συγγνωμη, η Bioware πλακα μας κανει? Σημερα ανακοινωσε και Star Wars The Old Republic και Mass Effect Andromeda? Δεν θα εχουμε κοινωνικη ζωη σε λιγο με κατι τετοια!!!

Mother Russia Bleeds

ΝΑΙ ! DD clone !

Έπονται μεγαλεία.

Και νταμπλ ποστ γιατί (πλην του gameplay vid του Kingdom Hearts 3 που μας έκανε να τσιρίξουμε)

ΦΑΣΩΣΤΕ ΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

(Ανακοινώστε τώρα και HD remasters για 1 και 2)

Τραγικοί αυτοί στο Shenmue. Αρχίζουν κικστάρτερ, τσιμπήσαν πόσα μύρια και μετά βγήκε ότι θα στηρίξει οικονομικά και… η σόνυ. Και το κικστάρτερ είναι ακόμα ανοιχτό.

Δεν ξέρω παρασκήνια και ιστορίες. Ίσως δεν είναι πλήρης η στήριξη ή είχε ως προϋπόθεση πως πρέπει να υπάρξει backup από τον κόσμο για να μπει η χρηματοδότηση (το οποίο, βέβαια, σημαίνει πως θα 'πρεπε να έχει κλείσει το κικστάρτερ).
Υποβαθμίζει όμως τη συγκίνηση;

Στα @@ μας η κάθε γιαπωνέζικη χλέπα. Εδώ βγαίνει νέο DOOM και FALLOUT και ασχολείστε με τρίχες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.

Λολ ε

Ρέιζορ, δεν ξέρω ρε φίλε. Εγώ ξέρω ότι ή θα κάνεις το κικστάρτερ απ’ την αρχή μέχρι το τέλος ή θα πέσει χρήμα από μεγάλο κολοσσό. Και τα δύο μαζί δεν γίνονται. Στην τελική, είναι σαν να χρηματοδοτείς τη σόνυ. Ε, άντε και γαμηθείτε ας πούμε.
Για συγκίνηση δεν ξέρω, δεν τα έχω παίξει τα shenmue.

Nάιλιστ, για το Doom να πω εντάξει, στο Fallout με έχασες όμως ρε μαν. :lol:
Προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνεται να ενθουσιαστείς με παιχνίδι που φτιάχνει η μπεθ και σκηνοθετεί ο Χάουαρντ.

Δεν ξερω αν πηρατε χαμπαρι τα Summer Sales στο steam αλλα ειχε μερικες πολυ καλες προσφορες , τσιμπησα Skyrim με 3,5 ευρω, Oblivion με 5, το πρωτο The Witcher με 1,2 και το Fallout New Vegas με 3. Δεν ειχα παιξει κανενα οποτε ολα ηταν πολυ καλες ευκαιριες.