Και γω τσιμπισα το expansion του wolfenstein και blood dragon.
Α, σημερα κυκλοφορει και το Batman : Arkham Knight. Το βρισκω ενα 20αρικο στο Kinguin και το σκεφτομαι να το παρω. Αλλα μου τη δινει, οταν ενω μεσω steam μειωνουν το κοστος δραματικα, δεν υπαρχει δηλαδη το κοστος παραγωγης για το φυσικο format, μεταφορες κτλ. συνεχιζουν να τα βαρανε στο κεφαλι. Το Witcher 3 κοστιζε ενα 50αρικο στην προπαραγγελια! Ε με αυτους του τροπους δε χτυπας την πειρατεια. Βαλε το καινουριο το πολυ στα 12-15 ευρω και θα αποζημιωθεις απο τις πωλησεις. Δηλαδη να δωσω ενα 20αρικο τωρα και μετα απο 1-1μιση χρονο να πωλειται 3 ευρω. Αυτη σκεψη με σταματαει απο το να παιρνω καινουρια παιχνιδια και να τα πληρωνω ακριβα.
Nihilist και το The New Order ηταν πολυ καλο, δεν ξερω αν το επαιξες. Αν οχι παιξτο οπωσδηποτε.
Παιχνίδια της warner ένα χρόνο μετά. GOTY edition με ένα 5ευρω. Σιγά μη σκάσω έστω και ένα 20αρι.
Το New Order φυσικά και το έπαιξα. Απτά καλύτερα fps τα τελευταία χρόνια.
Το Witcher 3 είναι η απατη η ίδια. Τίγκα στα προβλήματα όπως και το 2 σιγά μη τους δώσω 50 ευρώ για τη σαβούρα. Μετά από κανά χρόνο+ και αυτό, να έχει όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις και θα κοστίζει κανά 3ευρω.
Καλά παίξτε το νέο batman να δείτε τι σημαίνει απάτη και τίγκα στα προβλήματα. Είναι σχεδόν unplayable στο pc. Το θάψιμο που πέφτει πλησιάζει το unity της τραγικής της νούμπισοφτ.
Το W3 μια χαρά ήταν, και έχει και συνεχή υποστήριξη. Σαβούρα δεν το λες με τίποτα.
Παιχνιδάρες όλα. Τώρα θα χρειαστείς άπειρες ωρες. [emoji2]
Μια χαρά το λες σαβούρα όταν είναι reskin του 2 και έχει αυτή την απάτη για σύστημα χειρισμου και μάχης. Αμα θέλουν να φτιάχνουν action games να μάθουν πρώτα πως γίνεται σωστά.
Επίσης η πρώτη γραμμή είναι άκυρη. Το ότι το unity και το batman είναι σάπια δεν κάνει καλύτερο το witcher.
Το Witcher απατη…οοοκ
Το Witcher 2 παντως που το τελειωσα πριν 2 μερες ειναι πολυ καλο, εγω το ευχαριστηθηκα. Το 3 ακομα δεν το εχω βαλει οποτε δεν εχω αποψη. Παντως με το Batman εχει γινει ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ πανικος απο το πρωι, το εχουν καταθαψει στην εκδοση για pc.
Οριστε εδω τι γινεται απο τον κοσμο–>http://www.metacritic.com/game/pc/batman-arkham-knight, μιλαμε για βαθμολογια 1,7 με αριστα το 10! Ατομα με καρτες θηρια gtx 970 και ετσι και δεν μπορουν να το παιξουν! Ευτυχως δεν εδωσα φραγκο! Και ξαναλεω, ετσι νομιζουν οτι θα χτυπησουν την πειρατεια? Παρα παρα πολλοι εχουν ζητησει refund τα χρηματα τους απο το steam και πεφτει το κραξιμο της αρκουδας! Πιστευω με αυτο που γινεται θα αναγκαστουν να βγαλουν ενα patch της προκοπης και μαλιστα παααααααρα πολυ γρηγορα γιατι καθε ωρα που περναει ο κοσμος ζηταει τα χρηματα του πισω.
Meanwhile πήρα το battleblock theater επειδή το είχε ~2 ευρώ στο steam. Πιο fun coop που έχω παίξει τελευταία και είναι και πανεύκολο με controller.
Έπεσε στα χέρια μου το Batman Arkham Cityγια το Xbox360. Πραγματικα μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλοδουλεμένο και πολύ καλύτερο από τα video που το είχα δει. Έχει επίσης και υποστήριξη 3D TV. Έτσι σε περίπτωση που έχει κάποιος 3D τηλεόραση μπορεί να παίξει σε 3D το παιχνίδι! Το προτείνω!!!
Ασχοληθηκα καμια 10αρια ωρες με witcher 3 και ειναι πραγματικα επος!
Και που σαι ακόμα ρε Storm. Σε ζηλεύω που σαι στα πρώτα βήματα αυτού του επικού ατμοσφαιρικού ταξιδιού.
εχω ασχοληθει αρκετα πλεον…level 14 και τωρα αρχιζει να στεκεται απεναντι και σε πιο δυνατους αντιπαλους!μαγεια σκετη!
ρε μπεστ γκέιμ έβα λέμε.
θελω να ολοκληρωσω εστω την βασικη ιστορια για να εχω 100% αποψη, αλλα οτι ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα RPG ever, δεν χρειαζεται πολυ χρονο για να το καταλαβεις!
Εντάξει, αν περιμένεις από την ολοκλήρωση της ιστορίας, τότε δεν θα έχεις άλλη άποψη.
Τσιμπησα The Talos Principle -66% .
Και μας το κοπανάς στη μούρη επειδή εμείς που είμαστε Ελλάδα δεν μπορούμε να πάρουμε κανά παιχνίδι που μας γυάλισε; [-X
Τσίμπησα Craft The World -70%