ποιος μπορει να μου εξηγησει με λιγα λογια τι εχει παιχτει με την pc εκδοση του νεου μπατμαν?
Είναι port από κονσόλα (τόσα χρόνια γινόταν το αντίστροφο), μάλλον κανένας δεν το δοκίμασε πριν κυκλοφορήσει με συνέπεια να υπάρχουν πάρα πολλά bugs, προβλήματα με το framerate κτλ.
Προς το παρόν έχει κατέβει από το steam μέχρι να το διορθώσουν αλλά λογικά θα πάρει κανένα δίμηνο ακόμα.
Με λίγα λόγια ότι χειρότερο έχει γίνει στο pc gaming τα τελευταία χρόνια.
WoW κανείς;
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASADSDFWSEDGSDFGDFGDFGDFGDFG
Επιτέλους, the reaction I was hoping for
Αν και, έτσι όπως έχουν μπουρδουκλωθεί τα timelines στο WoD, θα δούμε Illidan σε demon form ενώ ο Gul’dan ζει, ενώ κανονικά ο Illidan παίρνει αυτή τη μορφή μέσω του skull of Gul’dan. Πφτ
Εννοείται θα το παίξουμε και θα το λιώσουμε και δε θα πούμε και κουβέντα (wtf demon hunter class)
The full CGI cinematic is coming in the future
The Broken Isles was a vast Night Elf civilization, we now have the bones of that civilization. The entire continent is a graveyard of sorts. It has the tomb of Sargeras, a gateway to endless Legion worlds.
A giant demonic invasion is currently underway. The biggest one ever!
We are taking the fight to Gul’dan, fighting at the tomb of Sargeras, then the story begins. This will take place before the expansion launches. It is like the story leading up to Warlords with the Dark Portal, but better.
Everyone who has played WoW is going to be shocked.
Ashbringer and Doomhammer weapons are coming as Artifact weapons, as well others.
We are here to restore peace to the world by forming or renewing class orders, like the Silver Hand.
We are going to need all of the help we can get to fight the Burning Legion, so Demon Hunters are key.
The last time we faced Demon Hunters, most of them wanted to kill us. We will see through Illidan’s eyes the story of the Illidari.
We will see the prison world of Shardoom, where all of the demons were held. Then we go to the Vault of the Wardens.
We find the Pillars of Creation.
Dalaran, Kirin Tor, Khadgar are all coming to the Broken Isles.
Dalaran will be the main hub of the expansion…
We go to Val’Sharah, a forgotten Druid refuge. The place Malfurion became the first Druid. We face Xavius, who is trying to unleash the Emerald Nightmare into our world. We enter Black Rook Hold.
We are going into the Emerald Nightmare, will get glimpses into the Emerald Dream.
Stormheim has the Vrykul that left Northrend thousands of years ago. We learn about the Val’kyr.
In Azsuna we will be racing Queen Azshara for control of the Pillars of Creation in the zone.
Highmountain is the home of the Highmountain Tauren. We will visit the lair of the Earth-Warder. Nessingwary also will appear here.
Suramar has a new race of elves made from an old race of elves. They have lived here for 10,000 years and have flourished due to their magical ability. They have become pawns of the Burning Legion and have the last relic we need. We have to kill them all, their guard, and Gul’dan to secure the last relic.
Alleria and Turalyon are here!
Sora & Baymax!!!
τι έχουν κάνει τα παλικάρια
MGS 5 ρε μουνάρες
έπαιξα λίγο χτές, απλά jaw dropping
παράλληλα δυστυχώς σποιλεριάστικα το φινάλε, το οποίο, αν και προφανώς δεν έχω φτάσει ούτε καν, μου φάνηκε η υπέρτατη μαλακία αλλά παράλληλα απολύτως λογικό
κοτζίμα εσύ, πρέζακα
Έτσι, Φάντομ Πέιν ρε μουνιά και άντε γεια. Έχω λερώσει ήδη βρακάκι.
Κρίμα πάντως που το παίζω μετά το Witcher 3 και δυστυχώς ενώ είναι λάθος δεν μπορώ να μην τα συγκρίνω.
Η PC έκδοση πάντως έχυσε στην μάπα τις κονσολάδικες εκδόσεις τελείως. Πανάλαφρο, τίγκα κρατημένο στα 60fps και ταυτόχρονα πανέμορφο με φοβερά εφέ-γραφικά. Μόνο τις γαμημένες τις lens flares (σκατά σε jj, μην ξεχνιόμαστε) να μπορούσες να βγάλεις όλα θα ήταν καλύτερα.
Λούπιν, σπόιλερ για το τέλος:
[SPOILER]Δεν ξέρω τι παίζει γενικά, αλλά μου είπαν ότι υπάρχει true ending το οποίο βγαίνει μέσα απ’ τις cassete tapes μόνο. Οπότε μπορεί να είδες κάτι άλλο.[/SPOILER]
το γνωρίζω το σπόιλερ, το true είδα, το κανονικό κλείνει ψιλοωραία
και ξενέρωσα
βσκ μλκια που έτυχε και έμαθα το φινάλε όπως και νάχει
παρόλαυτά, το παιχνίδι είναι απίστευτο, το open world είναι τε-ρα-στι-ο και τα mechanics εντυπωσιακά… κυριολεκτικά κάνεις τα πάντα και πάς όπου θες.-
επίσης το ιντρο στην αρχή-tutorial είναι από τα πιο καλοστημένα-εντυπωσιακά που έχω δέι ποτέ
ανυπομονώ να ξεκινήσει ο χαμός με το multplayer
Μπιγκ Μπος μόνο μουνάρες.-
btw για να μην το ξεχάσω:
ΣΚΑΤΑ στο autosave system και στη μη δυνατότητα manual save. Όποιος ήταν υπεύθυνος για αυτό γαμιέται ασύστολα.
Ξέθαψα γιατί σήμερα έσπασα και τις τελευταίες κάρτες που άνοιξα στο TGT (την legendary του huntard πχ) και ολοκλήρωσα το control warriorάκι (HYPE HYPE). Κερασάκι στην τούρτα η Ysera που άνοιξα πριν κάνα διβδόμαδο.
Βέβαια κάθε φορά που πατάω ranked έχω το “mech mage” να με κοιτάει με παράπονο μιας και είναι πάλι της μοδός.
Εχω λιωσει στα Tavern Brawls, για casual / questing τα σπαει !
Σχετικά με mgs
Έχοντας φτάσει καπου στο mission 30 με καμια 40ρια side ops μπορω να πω οτι απο στόρι ειναι πολυ μετριο δηλαδή απο αυτες τις αποστολές οι 20-30 ηταν prisoners/soldiers extractions και για αυτο φταιει το open world… :S
Δε λεω απο gameplay-mother base construction ειναι οτι καλύτερο δε θες εναν snake να μιλάει ακατάπαυστα αναλύοντας στρατηγικές/ηθικές “παπαριες” με το ζόρι να εχει μιλήσει ή να εχει παρει θεση σε κατι καμια 5-6 φόρες μέχρι τώρα… Ελπίζω και περιμένω παρα πολλα απο θεμα σεναρίου! Αλλα μαλλον οπως και με το witcher ετσι και σε αυτο δωσαν βαση στο open world και παραμέρισαν αλλα κομμάτια του παιχνιδιού…
Απο κει και περα οι επιλογές που εχεις για να βγάλεις μια αποστολή ειναι πραγματικά άπυρες!Πριν λιγο χρησιμοποίησα και την εντολή do it στο D Horse και έβγαλα βαρβάτη αποστολή σε 10 λεπτα (δε σποιλιαζω για το τη κανει αυτο η εντολή αλλα ρε kojima εισαι trolloαρωστια!!!)
Χωρίς φωτιά δηλαδή;
^χαχαχα.
@neo, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ότι το σενάριο βγαίνει περισσότερο από τις κασέτες και ότι έχει πολύ λιγότερα cutscenes από προηγούμενα της σειράς.
Επίσης, εξήγησε λίγο το "οπως και με το witcher ετσι και σε αυτο δωσαν βαση στο open world και παραμέρισαν αλλα κομμάτια του παιχνιδιού…"
γιατί δεν το πιάνω ρε μαν.
@Stelios :twisted:
@tidus666 Αυτο με τη κασέτα δε λεω οτι ειναι άσχημο αλλα γίνεται υπερβολική χρήση και σε σημαντικά κομμάτια της ιστορίας…
Οσο για το witcher πιστεύεις σεναριακα(βασική ιστορία) το 3 ηταν καλύτερο απο το 2 ή ακομα και απο το 1? Μετα την μάχη στο kaer morhen το παιχνίδι ουτε κλιμάκωση εχει ουτε τίποτα με ενα τραγικό final boss καμια σχέση με την επική μαχη με Imlerith…
Τεσπα εχω μεγάλες προσδοκίες απο mgs και δε πιστεύω οτι θα ειναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα με απογοητεύσει…
μετα απο 200 ωρες witcher 3 το τελειωσα εχθες. Την βασικη ιστορια,γιατι μου εχουν μεινει καποια συμβολαια και καποιες δευτερευουσες!Ειναι απο τα καλυτερα RPG που εχω παιξει ποτε…
Δεν μπορεις να την δεις την ιστορια του μεμονωμενα παντως καθως εξαρταται τι εκανες και στα προηγουμενα…
Πετυχα αυτο το ωραιο τραιλερακι στο Steam :
SMITE
3RD person MOBA με 69 θεους:
http://www.smitegame.com/gods/