Παιχνίδια Παίζουμε;

New FarCry Primal !

Ice Age φαση και mammoths!

Φανατικός gamer από τη δεκαετία του 80 που ο πατέρας μου έκανε το λάθος να έρθει σπίτι με ένα atari 2600 αγκαλιά. Τον τελευταίο 1μιση χρόνο έχω μείνει πίσω σε νέες κυκλοφορίες ( τελευταίο game που αγόρασα στο launch ήταν το second son ps4 ) και το είχα ρίξει κυρίως σε αθλητικά games ( fifa/2k ) . Λέω να κάνω ένα comeback ξεκινώντας με farcry 4 ( μέγας φαν της σειράς ) …τι άλλο έχετε να προτείνετε; witcher 3 ίσως;δεν πολυψινομαι για stealth στη παρούσα φάση οπότε λέω να αφήσω το mgs5 για αργότερα.

Περιμενω το black ops 3 τον αλλο μηνα.Ελπιζω να ειναι καλυτερο απ το advanced warfare

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα Witcher 3 και MGS 5 θα σε κρατήσουν τουλάχιστον για έναν μήνα και είναι ο ορισμός του value for money. Από 'κει και πέρα, έχω να σου προτείνω τα Middle Earth: Shadow of Mordor και Batman: Arkham Knight. Παιχνίδια παρόμοιου ύφους, ψεύτο-open world. Το δεύτερο μόνο αν έχεις ασχοληθεί με τα Asylum και City. Οπωσδήποτε το Mortal Kombat X, αν σε ψήνει το είδος.

Ξεκίνησα team fortress 2 και το μεγαλύτερο achievement μου so far είναι να μην είμαι σε κάθε round τελευταία which is nice

TF2 ρεεε!
Κανε add να σου δωσω τιποτες.

One Life!
Παιζεις και ενας πεθανεις γινεται locked το παιχνιδι και παπαλα!
Πολυ καλο concept check :

To expansion tou witcher το παιξατε; ποσο καλο θα γινει πια αυτο το παιχνιδι; τι ανατριχιαστικα σκηνικα. Τι χαρακτηρες; Caretaker, Von Everecs, Mystery man, Man of glass, ο γαμος. Δεν παιζεται. Ειναι κ πολλες ωρες. Εγω παιζει να χω κλεισει 25 ωρες στο εξπανσιον

ξεκινησα εγω πριν λιγες μερες αλλα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω πολυ…φαινεται οντως πλουσιο παντως…

Τρελό και το expansion, τι να λέμε τώρα. Ακόμη μια σφαλιάρα απ’ την CDPR στη βιομηχανία και σε εταιρείες με τακτικές "30 ευρώ dlc για να μαλακιστείς 2 ωρίτσες"
Καλύτερο, ομορφότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια από main stories ολόκληρων άλλων παιχνιδιών.
Και θεωρείται το μικρότερο απ’ τα 2 που θα έβγαιναν. Τρέμω στην ιδέα του πώς θα είναι το Blood and Wine.

το επομενο expansion λενε οτι θα ειναι μεγαλυτερο απο το witcher 2…

Ρε βγηκε κιολας το Pillars of Eternity - The White March Part I ?? Το παιξε κανενας?
Ξερω τι θα κανω Κυριακη ολη μερα με Halloween hangover :stuck_out_tongue:

Βγήκε κ το Fallout 4. Εντυπώσεις κανείς?

Αναμενόμενα πράγματα μωρέ. Το κανονικό Fallout 4 θα είναι το επόμενο που θα ασχοληθεί η Obsidian. Τη χρονιά που το Wild Hunt επαναπροσδιόρισε τα πάντα, μόνο γέλια προκαλεί τέτοια κυκλοφορία. Επίσης, σταθερά πράγματα τα τραγικά animations και τα γραφικά τύπου ίσως λίγο καλύτερα από oblivion.
Όπως το περιμέναμε δηλαδή όσοι δεν ανήκουμε στις ηλικίες 12-22. \:D/

Σαν καθυστερημενος φανμπόις την εκανα την αμαρτια και το αγορασα,παροτι δεν με ενθουσιασε απο τα gameplay βιντεο/walkthrough που ειδα.Αυτη η μαλακια που ξεκινησε με το skyrim η bethesda,που παιρνει σειραρες παιχνιδιων οπως τα elder scrolls και τα fallout και τα κανει χλιαρες μαλακιες εχει καταντησει εκνευριστικο.Αν το fallout 4 δεν ειναι αξιοπρεπες δεν θα ξαναδωσω φραγκο στην κωλοεταιρια.Ο μονος λογος που του εδωσα ευκαιρια ειναι γιατι το fallout 3 το ειχα λατρεψει οσο και το new vegas.
Δυο πραγματα που δεν θελω να γινουν ειναι να εχουν καταφερει να γαμησουν το απιστευτο lore της σειρας,ή να σκασουν τιποτα dlc που θα πληρωνεις 30 ευρω για να παρεις καινουργιες καρεκλες και κανουργια τραπεζια για το νεο καθυστερημενο feature που φτιαχνεις το σπιτι σου.Κραταω γενικα πολυ μικρο καλαθι.Σε μερικες μερες που θα το παιξω θα γραψω εντυπωσεις.

Μααααλιστα…τι να πω. Ασχημα μαντατα. θα τσεκάρω πάντως γιατί το 3 μ άρεσε και ήμουν κ φαν του skyrim :stuck_out_tongue: . Η αλήθεια ειναι ότι μετά το Witcher δύσκολο να σε ενθουσιάσει κάτι

Καλά τη σειρά όπως και να το κάνουμε την γάμησε ο Howard και η Bugthesda. Είχατε παίξει τα 2 πρώτα και λέτε ότι σας άρεσε το 3; Μου κάνει πολύ εντύπωση.

Επίσης γελάω:

Πολλοι το αναφερετε αυτο. Για μενα ειναι αλλα παιχνιδια στο ιδιο σετινγκ. Τα πρωτα ηταν καταπληκτικα για την εποχη ισομετρικ rpg κ τα αλλα first person, third person κτλ. Εντελως διαφορετικα gameplay κ απαιτησεις. Προσωπικα παιζοντας απο λεητ 80ς τα ισομετρικ τα ψιλοβαριεμαι πλεον. Πολυ λιγα με ικανοποιουν. Κατι πιο ιντι οπως τα shadowrun returns. Αυτα που υποτιθεται ηταν πολυ καλα οπως divinity sin, pillars κ wastelands τα βαρεθηκα κ δεν μπορω να τα συγκρινω με τα καλα first p οπως το γουιτσερ, ακομα κ αυτΑ της μπηθεσδα, οσο ακυρο κ αν σου ακουγεται.

Το βασικό θέμα για μένα είναι ότι η σύγκριση των παιχνιδιών της Bethesda με παιχνίδια όπως το Witcher. Εκεί είναι που χάνει κατά κράτος. Εχει μείνει ακόμα σε συνταγές προ πενταετίας. Γραφικά μετριότατα κ στόρυ, διάλογοι, κουέστς, ακόμα χειρότερα. Απορώ μ αυτούς.

Tωρα είδα το σκρηνσοτ…χαχαχα…τραγικοί

Και για να δούμε και μια εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη, παράτησα το Witcher λόγω [B]απαράδεκτου[/B] χειρισμού και λιώνω με Fallout 4 στο οποίο ναι μεν τα γραφικά δεν είναι εντυπωσιακά, αλλά σε όλους τους άλλους τομείς έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Κι αφήστε τους άλλους να μετράνε πολύγωνα…