Παιχνίδια Παίζουμε;

ε,λογικα αφου η ε3 ηταν πριν σαραντα μερες?

και απλι τι σημασια εχει αφου τα παιχνιδια δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα.και επισης ο φιλος θεριον δεν ηξερε για αυτο και του τα ειπα

Καλη φαση,ειδικα το Fable 2.

Μεσα στη σεζον βγαινει και το καινουριο Splinter Cell,το οποιο ελπιζω να ναι καλυτερο του γεματου bugs και προβληματα Double Agent.Δηλαδη αυτο το παιχνιδι για να το τερματισεις σου βγαινει η ψυχη,ολο κρασαρισματα και κολληματα ηταν.
Αλλα Σαμ Φισερ ρουλς ρε.

Για το Mass Effect καμια γνωμη?Ειναι το επομενο στη σειρα,θα το ξεκινησω συντομα.

καλα ρε το double ηταν παιχνιδακι μπροστα στο 3o.το χεις παιξει?εμενα μου ειχε βγει η παναγια α φτασω στο τελος και μετα δεν μπορουσα να το τερματισω αλλα τελικα οκ.

mass effect ειναι παιχνιδαρα απο οτι λενε αν καιειναι ψιλοαντιγραφη απο kotor νομιζω

Ναι αλλά το νέο Play θα έρθει σε πολύ περισσότερο. Εντάξει μην γίνουν και οι κονσόλες υπολογιστές να τις αλλάζουμε κάθε 1-2 χρόνια. Για να δούμε ποια κονσόλα θα ανταπεξέλθει καλύτερα στο Far Cry 2 που βγαίνει Οκτώβρη.

Ναι τα εχω παιξει ολα της σειρας,το Double Agent ηταν εξυπνο ως πλοκη και ειχε μερικες παραπανω κινησεις(κυριως το grab enemy οταν ησουν πισω απο τοιχο κ αυτος περνουσε απο διπλα ηταν πολυ χρησιμο),αλλα τα τεραστια προβληματα στην αποδοση σε ξενερωνουν.

Το Mass Effect μου φανηκε κ μενα πολυ καλο,αλλα ελπιζω να μην εχω προβλημα με τις απαιτησεις.

τέλειωσα το τελευταίο commando’s…
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν το halo 3 υπάρχει σε υπολογιστή ή αν θα βγει…είχα το παλιό x - box τέλειωσα τα 2 προηγούμενα, και δεν γουστάρω να πάρω το 360…

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, που σημαίνει ότι και να βγει θα αργήσει πολύ

to halo 3 θα βγει σε ενα χρονο τουλαχιστον για pc!ετσι ειναι τα εμπορικα τρικ που κανει η microsoft…

to mass effect τρελει παιχνιδαρα,πολυ γαματη ιστορια,η δραση γαμει επισης.Ενα action-rpg(rpg μονο προς τον τροπο προσεγγισης της ιστοριας και στα items θα λεγα,καθως ειναι φτωχο το συστηματακι με τα λεβελ,αλλα δε μας χαλαει)

Gears of War 2 και μου σηκωνεται η τριχα,αλλα ποτε βγαινει για pc?:lol::lol:To ιδιο παει και για Fable 2

GTA φυσικα αναμενουμε για pc

Crysis Warhead και τα μυαλα στα καγκελα,οπως επισης και Farcry 2

Dead Space μονο και η υποθεση με χει γκαβλωσει

Ειμαι περιεργος να παιξω το προτοτυπο Spore οπως και το Mirror’s Edge

Fallout 3 προβλεπεται πολυ λιωσιμο…

Stalker:Clear Sky,εφοσον δεν εχει πολλα μπαγκς γουσταρω αγρια

Κρατω επιφυλαξεις για το Mercenaries το 2

Αλλα ενδιαφεροντα παιχνιδια:Cryostasis,Everlight.Nikopol:Secrets of the Immortals,Dark Horizon,Sacred 2:Fallen Angel,Prince of Persia,Tomb Raider:Underworld,Damnation,Dark Void,Scorpion

Αντε να ανακοινωθουν οι ημερομηνιες των προβλεπομενων παιχνιδαριων Legendary kai Prototype

ΥΓ:Τσεκαρετε αυτη τη παιχνιδαρα http://www.youtube.com/watch?v=5mUbV7zaUa8

btw δείτε και τη νέα lara croft.

http://www.dailymotion.com/video/x6ihaj_alison-carroll-becoming-lara-croft_videogames

Κουκ-Λάρα

:!:
28 Οκτωβρη κυκλοφορει.

To πρωτο παιχνιδι που επαιξα(το red alert 2)!
Συγκινηση.

4 οκτωβρη ερχεται το fifa09 ισως το καλυτερο fifa που εχει βγει ποτε !!!με live update στα 6 καλυτερα πρωταθληματα του κοσμου κα8ε εβδομαδα!!!http://www.fifaromania.net/stiri/articol/fifa-09-adidas-live-season-trailer/

http://www.fifa09.ea.com/gr

μα ετσι δε πρεπει να γινεται?Καθε χρονο να ναι καλυτερο απτους προκατοχους του?Αυτο ελειπε μην ειναι το καλυτερο…

Lord of the Rings:Conquest

Call of Duty: World at War

Spider Man:Web of Shadows

Fable 2

Rise of the Argonauts

Golden Axe: Beast Rider

Silent Hill:Homecoming

Star Wars: The Force Unleashed

Prototype

Legendary

S.T.A.L.K.E.R:Clear Sky

Dead Space

Crysis:Warhead

Killzone 2

Resistance 2

Fallout 3

Gears of War 2

Project Origin

Mirror’s Edge

Demigod

Left 4 Dead

Tomb Raider:Underworld

The Last Remnant

Damnation

Cryostasis:The Sleep of Rason

Dark Void

Disaster Day of Crisis

Dead Island

Farcry 2

Fracture

Exodus From Earth

Sacred 2:Fallen Angel

Nikopol:Secrets of the Immortals

Prince of Persia

Dark Horizon

Scorpion

βασικα το φιφα και φετος για xbox360-ps3 ηταν αλλη φαση…απλα η ea για πισι εβγαλε εντελως ασχετη εκδοση που περισσοτερο εμοιαζε με αυτη του ps2…(ευχομαι να μην κανει και φετος…)…
το red alert 3 δεν βγηκε πριν 1μιση χρονο???

Εβαλα το Mass Effect,πολυ ωραιο και σαν ιδεα και σαν παιχνιδι,αλλα υπερβολικα υψηλες απαιτησεις.
Το χω φουλ κατω ρυθμισεις και παλι δεν παιζει πολυ καλα…

εδιτ: Σταθη οχι ρε δεν εχει βγει Red Alert 3.Μονο ενα expansion στο 2 νομιζω ειχε βγει,το Yuri’s Revenge.

βασικα εγω λεω για αυτο…
http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandconquer3/index.html …(τρομερο παιχνιδι)
το mass effect ωραιο δε λεω,αλλα το χρωματα του και το γεγονος οτι τα παντα πανε πολτ αργα με κουρασε πολυ…

Ε για να ηταν το Red Alert 3 επρεπε να λεει Command & Conquer : Red Alert 3 :Ρ

Εγώ από την άλλη, επειδή το πισί δεν την παλεύει να τρέξει καινούργια παιχνίδια, έβαλα και λιώνω πάλι το disciples 2… Σπέρνει το παιχνίδι…

καταλαβα…βασικα αυτο ηταν συνεχεια απο tiberium wars…(απλα μπερδευτηκα επειδη ειχε και αυτο ρωσους και αμερικανους)…απ οτι καταλαβα και τα δυο πλεον τα βγαζει η ιδια εταιρια…οποτε παρομοιου στυλ θα ειναι και τα ra3…(δλδ τελειο:D)

ΕΡΧΕΤΑΙ

:D:D