Ε ρε καψιμο που εχει να πεσει!!! απ τον taribo west στον matias cahais και απο τον chungui στον pablo piatti kai alejandro gomez :yahoo:
TΙ? Τρισδιάστατη match engine? 8O
ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕ?
Ωπ το Gamespot εχει release date.
Game: Football Manager 2009 (PC)
Release Date: Nov 14, 2008
Σκατα,αργει
ξερεται κανενα παιχνιδι μπασκετ στο πισι καλυτερο απο τον ΝΒΑ |ινε 2008?
Ε δεν υπαρχουν και πολλα.Το 2Κ8 ειναι καλυτερο στανταρ,αλλα νομιζω δεν εχει βγει για PC.
Δεν την παλεψα με το κωλο-mass effect,κολλουσε υπερβολικα πολυ ειδικα στις μαχες και στα γραφικα των βιοτικων οπλων και δεν γινοταν να το παιξω.Κριμα και μου χε αρεσει ως ιδεα και παιχνιδι.
Το Just Cause ρε σεις το ξερει κανεις?
ναι το 3ερω πολυ καλο …στο πουλαω αν 8ες
Χαχαχα εχω να αγορασω παιχνιδι απο το San Andreas :Ρ
Το εβαλα το Just Cause,καλουτσικο αλλα δεν μ’αρεσει ο χερισμος πολυ.Δηλαδη πανε να αντιγραψουν GTA και αποτυγχανουν αρκετα.
το φιφα για πισι τελικα μια απο τα ιδια…:-s
ισως του χρονου παλι…
το φιφα ειναι γαματο ρεεε?το χεις δει?πριν λιγο βγηκε το demo.
καμια σχεση με xbox/ps3…[-X[-X
ναι αλλα στο pc 8a εχει update στα 6 καλυτερα πρωταθληματα κα8ε εβομαδα…ολες οι αλλαγες σε φυσικη κατασταση και αποδοση των παιχτων!!!στο ps3 απο οτι λενε ειναι καλυτερο …τεσπα ειμαι fifa freak οποτε καταλαβενεις.παιζω φιφα απο τοτε που ειχε photo ζαγορακη,χουτο και περιγραφη μαυροματη :lol::lol::lol:
Sorry σε όσους παίζουν fifa, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, από 1η γυμνασίου και μετά το βαριέμαι
Αν και δεν είμαι φαν αυτού του είδους, το pro το πατάει κάτω άνετα.
To Fifa θα υποστιρηζει 10 VS 10 online multiplayer mode,οπου ο καθενας θα εχει εναν παικτη στο γηπεδο(εκτος τερματοφυλακα)
Πωωω! Το fifa 2002 λες! Εγώ θυμάμαι και τα προηγούμενα με το Σωτηρακόπουλο και ατάκες του τύπου: Τάκλιν για σεμινάριο! ΩΩ! Θα πάρει μεγάλο μπόνους γι αυτό! :lol:
ναι ιστορικες ατακες αυτες…:lol::lol::lol:
“Αυτο θα το εβαζε και η γιαγια μου” :!:
Αυτά ήταν φίφα…
Ε αυτο λεμε κι εμεις :Ρ
Έπαιζα FIFA φανατικά από το 94 (πριν καν εχει τη χρονιά στον τίτλο) μέχρι και το 2004.
Επίσης τα αντίστοιχα της ΕΑ για τα διεθνή τουρνουά, Euro 2000 και World Cup 98 και 2002.
Η έκδοση του '98 είναι μακράν η καλύτερη και ακολουθούν του 99, του 96 και του 2004.
Σε τουρνουά FIFA 2000 Που είχε διοργανώσει το PC Master πήγα μέχρι τα προημιτελικά και εκεί αποκλείστηκα με το πιο ηλίθιο αυτογκόλ όλων των εποχών.
Απ’ όταν έμαθα το pro δεν ξανάπαιξα FIFA.