ΦΙΦΑ 2000 ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ http://www.youtube.com/watch?v=0wJLWck2izI
Βγηκαν τα:Crysis Warhead,S.T.A.L.K.E.R Clear Sky,Witcher Enhanced Edition και Nikopol:Secrets of the Immortals.Σε 2 μερες βγαινει το Dark Horizon…
Το Crysis πηρε μια γαματη βαθμολογια ηδη απτο gamespot,to witcher αναμενεται να ναι καλυτερο απτο ηδη πολυ ωραιο Witcher, οσο για τα αλλα δυο περιμενω αναλυτικοτερα reviews για να τα δοκιμασω.
Ωπ ωπ ωπ τιναυτο το καινουριο Witcher?Expansion?
ειναι ενισχυμενη εκδοση η οποια εμπεριεχει πολλα fixes σε πολλα σημεια του παιχνιδιου οπως διαλογοι,gameplay κλπ…Επισης λειτουργει σαν συλλεκτικη εκδοση κιολας καθος εχει dvd ξερω γω απτο φτιαξιμο του παιχνιδιου,τα soundtrack κλπ κλπ…Επισης εχει ακομα ενα cd με καποιες αποστολες ακομα αν θυμαμαι καλα…αλλα δε προκειται ουδεποτε για κανονικο εξπανσιον
Ξανάβαλα το Civilization 4 προχθές για να’χω κάτι να παίζω αφού βαρέθηκα το Crysis. Και τώρα ζητώ βοήθεια. Ας έρθει κάποιος να με σηκώσει απ΄το πισι. Πλιζ;
Καταφερα κ ανακαλυψα το Duke Nukem ξανα,μετα απο 10 χρονια +,που το επαιζα στο γυμνασιο…οτι κ να πω ειναι λιγο…τοσα παιχνιδια,με γραφικαρες,οπλαρες,σεναριαρες,κτλ,ουτε ενα δεν αγγιζει το feeling του Δουκα…καλη φαση,μετα τον τερματισμο του quake 1,που και αυτο το ανακαλυψα και σε αυθεντικο cd,που ειχα αγορασει το 96 νομιζω…με επιασε τωρα,τι να λεμε,90ς καταστασεις…
Ασχετο,ξερει κανεις το little big adventure?http://en.wikipedia.org/wiki/Little_big_adventure
To ειχα χτυπησει οταν τελειωσα δημοτικο κ δεν το τερματισα ποτε κ μαλλον θα παρει θεση μετα το Duke…γ@ματο adventure…
Τι λέτε ρε.
Prince of Persia: Warrior Within. Για 1000στη φορά.
Βία. Αίμα. Ξύλο. Και πιθικίσια ακροβατικά.
Μιας και ανέφερες πηθίκια, ξέθαψα ύστερα από πολύ καιρό τη σειρά Monkey Island και δε μου έμεινε και πάλι στομάχι από το γέλιο.
Ε ντάξει, αμα το πάμε σε αντβέτσουρς, εγώ παίζω τώρα το longest journey. Παιχνιδάρα.
Να είχε και μια σοβαρότερη πρωταγωνίστρια και λίγο λιγότερο μπλά μπλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αλλά και πάλι παραμένει κορυφή. Μήπως έχεις παίξει και το 2ο παιχνίδι της σειράς? Λέει τίποτα?
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους μεγάλους διαλόγους (σκέψου ότι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι τα metal gear :p). Όσο για το 2ο παιχνίδι δεν ξέρω τίποτα…
το δευτερο παιχνιδι επαιξα πριν κανα μηνα και το τερματισα…Η ιστορια ηταν αρκετα ενδιαφερουσα θα λεγα,το παιχνιδι ειχε καποιες αποκορυφωσεις στη διαρκεια του παιχνιδιου,ωστοσο και λιγα ανιαρα μερη που περιμενες πως και πως να τελειωσουν…
Αυτο που δε μαρεσε στην ιστορια ειναι οτι μερικες φορες ειναι δυσνοητη και στο τελος δεν ολοκληρωνεται,ωστοσο ανακοινωθηκε και το τριτο sequel στο longest journey,αρα η ιστορια θα ολοκληρωθει πιστευω στο οταν βγει το τριτο γκειμ με το καλο…
Να σημειωσω πως δεν εχω παιξει το πρωτο παιχνιδι,αλλα αποτι εχω διαβασει εισαι στο ρολο της April Ryan,ενω στο Dreamfall,o κυριος πρωταγωνιστης ειναι η Zoe καθως επισης στη διαρκεια του παιχνιδιου παιζεις και για ενα μικρο διαστημα αλλους 2 χαρακτηρες.Επισης να αναφερω οτι η πλοκη ειναι συνεχεια του πρωτου παιχνιδου
Για adventure game ειναι πολυ ρηχο…δηλαδη ειναι πολυ απλο χωρις να σε βαλει σε σκεψεις ξερω γω,απλα εχει αρκετο διαλογο και καποια ωραια cutscenes.Λογικα σε οποιον του αρεσε το πρωτο θα του αρεσει και αυτο
Ασχετο:Τις επομενες μερες θα αρχισω ειτε το Crysis Warhead ειτε τα Half life Episodes 1&2
Παίξε τα έπισοουδς. Ειδικά το 2ο μετράει πολύ.
την αλλη παρασκευη βγαινει φιφα 09 …3-4 μερες κλεισμενος στο σπιτι για αρχη…θα εχει παο,θρυλο,αεκ,παοκ θα γινουν μαχες online…
Αποθεωτική κριτική. Θα το νοικιάσω αρχικά και στην πορεία βλέπουμε για αγορά…
Το Προ πάντως αναμένεται να είναι απείρως καλύτερο από το περσινό. Ξέρει κανείς πότε βγαίνει;
Λογικα μεσα στον επομενο μηνα θα βγει… Κ εγω το περιμενω σαν τρελος! Εχει αφησει ιστορια αυτο το παιχνιδι. Ηδη κυκλοφορει το ντεμο
Ρε παιδιά το γεγονός είναι ένα.
12 μέρες.
Football manager 2009.
Τι 12 μερες ρε?
14 Νοεμβριου βγαινει.
Νοεμβρίου? ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ?
[SIZE=“5”]ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?[/SIZE]