Δε ξερω τι θα κανετε εσεις παιδια, εγω κατρακυλησα στο WoW.
Λοιπόν έπαιξα και το ντέμο του νέου Φίφα και το ντέμο του νέου Προ και έχω να δηλώσω καταενθουσιασμένος και με τα 2.
Φίφα έπαιξα μετά από πολλά χρόνια και μου άρεσε αρκετά και το Προ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή μαλακία μεγατόνων.
Τεράστια εξέλιξη σε κάθε τομέα αλλά ειδικά το νέο gameplay σπέρνει κανόντας το πιο δύσκολο και πολύ πιο ρεαλιστικό.
Και επειδή υπάρχει μια σχετική παραπληροφόρηση όσον αφορά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.
Το Φίφα βγαίνει ΑΥΡΙΟ 3/10 και το Προ στις 14/10.
Λογικά σε Προ με βλέπω να καταλήγω πάλι…
Πες μου ότι είσαι και στον kul tiras συνάδελφε να καιγόμαστε μαζί…
Χεχε, Ahn’Qiraj, sorry! Ειχα παρεα εκει απο παλια.
Το νεο Pro απο το demo φαινεται παρα πολυ καλο.
Το fifa πηγαινε σκατα στο laptop μου και ηταν σα να παιζω σε αργη κινηση και ξενερωσα.
Α,και εχω φαει τρελο κολλημα εδω και 3 μερες με το Mount & Blade.|
Οι μαχες ειναι γαματες,παιξτε το και θα δειτε(δε χανετε τιποτα,ουτε 400 ΜΒ δεν ειναι το αρχειο).
Αλλα νταξει,επειδη το χει κανει μικρη εταιρεια,εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης,ειδικα στο χαρτη και στα γραφικα.
Μην με αναγκασεις να σε αναφερω στο μοδερεσιον τιμ. Παρακαλω να το σβησεις το λινκ.
Σε εκανα report λογω της κακης διαθεσης σου βακιλλε!
Τις τελευταίες μέρες, στα πλαίσια αναζήτησης του παιδιού που κρύβω μέσα μου, ξεκίνησα να παίζω πάλι Duke Nukem. Ντάξει πόσο καραγαμάει αυτό το game!
No one steals our chicks… and lives!
το Orange Box με 15 ευρω στο κοτσοβολο:!::!: Το τσιμπαω
Κυκλοφορησε:!:
Οποιος θελει ραπιντ λινκς,pm me 8)
Για το προ μιλαμε παντα ε.
Το έλιωσα για 2-3 ώρες χθες το Προ στο πισί. Νομίζω ότι εκεί στην Κονάμι γούσταραν με την επιτυχία του Φίφα και γενικότερα το στυλ του εν λόγω παιχνιδιού και έχουν αλλάξει άρδην πολλά πράγματα.
Κατ’ αρχήν το Προ παύει να είναι ένα αρκείντ παιχνίδι. Δεν είναι πλέον το παιχνίδι που στο δύσκολο επίπεδο θα κάνεις 2 πάσες και θα βάλεις γκολ. Πλέον, θέλει υπομονή και επιμονή για να νικήσεις. Πολλές πάσες (πολλές φορές θα χρειαστεί να γυρίσει η μπάλα πίσω), πολλά 1-2 και πολύ λιγότερες ατομικές προσπάθειες. Ο ρυθμός έχει πέσει (για να γίνει ένα ατόφιο simulation ποδοσφαιράκι), ο διαιτητής βελτιώθηκε και δεν σφυρίζει αβέρτα ότι να ‘ναι, οι εκτελέσεις φάουλ είναι πιο εύκολες και γενικότερα το παιχνίδι αποπνέει μια τεράστια ρεαλιστικότητα.
Τα γραφικά είναι απίθανα!! Δεν υπάρχουν πουθενά! Από τα καλύτερα που έχω δει.
Στα αρνητικά τώρα, συνεχίζουν και υπάρχουν αρκετά μπαγκς, όπως η μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του παίκτη και να μην κοντρολάρει, να κάνουν κάκιστα κοντρόλ και να φεύγει η μπάλα 10 μέτρα μακρυά, αρκετές κακές πάσες αλλού γι’ αλλού (αν και έχουν βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το περσινό) και μερικά σημαντικά πρόβληματα στην άμυνα. Οι αμυντικοί μπερδεύονται, δεν διώχνουν σωστά και μερικές φορές νιώθει κανείς ότι δεν ελέγχει απόλυτα τον αμυντικό.
Εν κατακλείδει, πολύ καλύτερο από το περσινό αλλά με αρκετά προβληματάκια. Πρέπει να το παίξω πολύ περισσότερο, για να κρίνω αν αυτά τα προβληματάκια, αμαυρώνουν τελικά την συνολική του εικόνα ή όχι…
Εντίτ: Ξέχασα να αναφέρω, στα αρνητικά και το γεγονός ότι πολλές τελευταίες μεταγραφές δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Ο Ρομπίνιο δεν έχει πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως και ο Ράιτ Φίλιπς, ο Μπερμπάτοφ δεν έχει πάει Μάντσεστερ, ο Σεφτσένκο δεν έχει πάει Μίλαν, κτλ. Οπότε θα χρειαστεί ή να αφιερωθεί λίγος χρόνος για να τα διορθώσετε αυτά ή να περιμένετε κάποιο πατσάκι.
Λοιπον,το παιξα κ εγω χτες και σημερα κ μου αρεσε παρα πολυ(ειχα και μια πρωτη γευση απο το ντεμο).
Ανεβασμενη δυσκολια,οι προωθημενες περναν πολυ πιο δυσκολα και αυτο που ειπε ο Keyser,δεν μπορεις πια να βαλεις γκολ ευκολα(ουτε οι πλαγιοκοπησεις και το γυρισμα με πασα πιανουν συνηθως,ουτε οι ατομικες προσπαθειες).Θελει να παιζεις με υπομονη και τακτικη,να γυρνας μπαλα και να δινεις την πασα στη σωστη στιγμη.
Τα γραφικα οντως ειναι γαματα,και το παιχνιδι μου φαινεται πιο ελαφρυ απο το προηγουμενο(στο λαπτοπ μου παιζει παρα πολυ καλα,ενω το παλιο ειχε αρκετα κολληματα).
Κατι που με ψιλοξενισε ειναι οι σεντρες,εχουν αλλαξει αρκετα και πολυ σπανια βρισκουν τον επιθετικο σου.
Αυτο με τις μεταγραφες το χα ψυλλιαστει απο το ντεμο,αλλα ηλπιζα οτι στο κανονικο θα το χαν διορθωσει.Και με τα ονοματα των αγγλικων παραμενει το προβλημα.Μονο Man Utd και Liverpool εχουν κανονικα.
Σήμερα διάβασα, όσον αφορά τις μεταγραφές και τις άδειες των ομάδων, ότι θα ανανεώνονται με απανωτά πατς. Οπότε μικρό το κακό.
Και στην Ισπανια εχει τα περισσοτερα ονοματα ομαδων οπως να ναι.
Εγω ως γνωστον δε μπορω να παιξω παιχνιδια λογω του…
Κατι ακομα πολυ εκνευριστικο ειναι οτι οι παιχτες ενω πατας το κουμπι για πιεση πολυ συχνα κανουν κανα ακυρο τακλινγκ μεσα στην περιοχη και τρως τζαμπα πεναλτυ.
Επισης,διαφωνω καθετα με τον Keyser στο οτι ο διαιτητης ειναι πολυ καλυτερος.ΠΑΠΑΡΙΑ ειναι το κορακι:!:
Aρχισες τις δικαιολογιες απο τωρα? Κατσε να σε σκισω πρωτα και μετα κλαις (:
Αυτό συνήθως γίνεται (τουλάχισον σε μένα) όταν φέρνω και 2ο παίκτη να βοηθήσει (τον χειρίζεται ο υπολογιστής δηλαδή) και κάνει του κεφαλιού του και πετάει τα τάκλιν λες και είναι φιστίκια.
Για τον διαιτητή, εννοώ ότι, ευτυχώς πλέον δε δίνει ανάποδα πλάγια, φάουλ κόρνερ/άουτ και τέτοια. Η μαλακία είναι ότι, συνεχίζει να μοιράζει αβέρτα κίτρινες ανεξαρτήτου τάκλιν, ευτυχώς όμως κάνει λίγο κράτει στις κόκκινες.
Όσο περνάει ο καιρός, συνεχίζει να μου αρέσει μακράν περισότερο από το προηγούμενο αλλά δεν ξέρω μήπως να δώσω και μερικές ευκαιρίες στο Φίφα.