Aυτον τον καιρο παιζω football manager 2007,gta 2,battle realms(οπαδοι των real time strategies τσεκαρετε το!)και chicago 1930(μαφιοζικο παιχνιδι στυλ desperados,commandos κτλ)
παίζουμε πολλά παίγνια… από ΜΑΜΕ… πασιέτζα… ως RPG Online και on board…:roll:
Civilization, Alpha Centaury, Necronomicon, Dracula (adventure), D&D on board, Gladiatus, Metin2…
πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα τον παρατημένο χαρακτήρα του αδελφού μου στο W.O.W.
α! απέκτησα και το War Hammer, το οποίο βέβαια δεν έχω αξιωθεί να παίξω με την ησυχία μου για να καταλάβω!!! #-o
Οκ ο διαιτητης δεν ειναι απλα κακος.Ειναι τραγικος.
Δινει φαουλ και καρτα καθαρα τακλινγκ στην μπαλα ρε.Ελεος ρε αμπαλα γιαπωνεζακια γαμω,τοσα χρονια αυτο το προβλημα και αντι να βελτιωθει χειροτερευει.
Περιμενω πως και πως την φετινη έκδοση του απόλυτου εθισμού…Football Manager 2009.Έχω να καώ πάλι…
παιδια 1 εχω να σας πω…gears of war 2…για την πλακα το καλυτερο της χρονιας…ευτυχως ανεβηκε στο νετ καιρο πριν κυκλοφορησει…
αν σας αρεσε εστω και λιγο στο 1 αυτο ειναι πραγματικη κολλαση…(και με περισσοτερο πριονιδι απο ποτε…:lol::lol:8O)
Εγώ την παράτησα την παλιομπουρούχα το Προ, το οποίο μετά από δεκάδες ώρες παιχνιδιού το μόνο που έκανε ήταν να με ξενερώνει και αγόρασα το Φίφα για το ps3.
Απείρως καλύτερο. Επιτέλους ευχαριστιέμαι ποδόσφαιρο. Έχει και αυτό τα προβληματάκια του αλλά ευτυχώς δεν αμαυρώνουν σε καμία περίπτωση τη συνολικότερη εικόνα του παιχνιδιού.
Φιλε μου χει σηκωθει η τριχα με αυτα που ειπες.Και αυτο γιατι οχι απλα μαρεσε λιγο το πρωτο,αλλα υπερβολικα πολυ!Γαμωτο δε βγαινει ταυτοχρονα σε PC.
Αληθεια πως και διερευσε αρκετες μερες πριν το ντεμπουτο του?
να 'ναι καλα οι αμερικανοι πειρατες!!:D:D
7 νοεμβρη εβγαινε το παιχνιδι κανονικα…μιλαμε πολυ νωρις…
οπως και να το κανουμε μιλαμε για τρομερη δουλεια…
παιδια οποιος εχει γερα νευρα(και αντερα) ας δοκιμασει το dead space…εγω πριν λιγο με ενα φιλο μου μαζι δεν αντεξαμε για πολυ ωρα…
Εγω ειμαι αυτος…αλλα εχω προβλημα στο πισι και δε μπορω να παιξω γκειμς!!!Το dead space to περιμενω εδω και ποοοοσοοο καιρο!
Καλα το intro που εχει βγει για το Lich King δεν υπαρχει…αψογο…
Ψιλοεφτιαξα το πισι μου και μπορεσα να τερματισω τα Half life episodes.Και τα δυο πολυ ωραια,αλλα μικρα.Τωρα underway einai to Dead Space!Elpizo na peksi
Grand Theft Auto IV
PC
* Rockstar Games
* Rockstar North
* Modern Action Adventure
* Release: Dec 2, 2008 »
Κυκλοφορησαν και τα Fallout 3 και Red Alert 3.
Οποιος τα δοκιμασε ας πει εντυπωσεις.
Α,και 2 Νοεμβρη το demo του FM 2009.Αντε να δουμε.
Λοιπον,τερματισα το Dead Space…
Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο πραγματικα…σαν το Bioshock,μονο που ειναι στο διαστημα, σε τριτο προσωπο καμερα και πιο τρομακτικο…τα περιβαλοντα ειναι γαματα,ειδικα οταν βγαινεις στο διαστημα με Zero gravity,κορυφαιο απλα…τα οπλα ειναι ολα πολυ ενδιαφεροντα,οντας διαφορετικα,αλλα λιγα ειναι τα πραγματικα χρησιμα
Επομενο μαλλον θα ναι το Fallout 3
ενα ωραιο παιχνιδι ειναι το kudos rock legend που φτιαχνεις μια μπαντα και πρεπει μεσα σε πεντε χρονια ναγινεις οσο πιο διασημος μπορεις.Γραφεις τραγουδια,και δισκους,παιζεις σε συναυλιες,αγοραζεις εξοπλισμο,εφε,cd,t shirts και προσλαμβανεις σωματοφυλακες,roadies,managers κτλ.Αξιζει να του ριξετε μια ματια!
Μια βδομαδα για το νεο γκιταρ χιρο
ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ:):rockon:
βγαινει σε pc?
ναι εχει βγει εγω το κατεβασα γιατι δεν παιζει να το εχουν σε καταστημα
Κατεβαζω το lord of the rings mod για το rome total war.Το χει δοκιμασει κανεις?