Παιχνίδια Παίζουμε;

Δές τη κριτική στο παιχνίδι στο Zero Punctuation :stuck_out_tongue:

Ον τόπικ, θέλω πολύ να παίξω τα Silent Hill Homecoming και NBA 2K9 αλλά ποιος δίνει 450 ευρώ για PS3? Αυτό το καιρό παίζω σιγά σιγά το Silent Hill The room και Silent Hill Origins (εννοείται ότι΄ψάχνω και τα υπόλοιπα 3) ενώ βρήκα μία κόπια του Warcraft 2 για την έκδοση του πρώτου Playstation που είχε κυκλοφορήσει. Αχ αχ, αυτές οι αναμνήσεις :smiley:

Εν αναμονη του νεου μου ερωτα,σταματαω να παιζω καινουρια παιχνιδια και περιοριζομαι σε Pro,Manager και Fallout Tactics : BoS για τις επομενε 9-10 μερες .

Μολις ομως ερθει θα γινει χαμος:
Red Alert 3,Fallout 3,λιαν συντομως GTA 4,FM 2009 και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Pro χωρις να πηγαινει η CPU στο 100% και να κολλαει:!:

αυτο το καιρο παιζω το Fallout 3.Εχω να πω πως τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα για ενα τοσο τεραστιο παιχνιδι!επισης πιανει ακριβως την ατμοσφερα μιας μετα-αποκαλυπτικης Washington.απιστευτα τεραστιος χαρτης,ενταξει τους βγαζω το καπελο…συν πολλα sidequests και ενδιαφεροντα μινι στορυς που κανουν ενα πολυ ωραιο rpg…οποιος γουσταρει τετοιου ειδους παιχνιδια συν επιστημονικης φαντασιας-μετα αποκαλυπτικα κονσεπτ…αυτο ειναι το γκειμ του…

Λοιπον,να τονισω καποια highlight απο εναπομειναντες εισοδους στην αγορα…οπως του Call of Duty:World at War,Sacred 2:Fallen Angel,Mirror’s Edge,Left 4 Dead,Tomb Raider Underworld,Last Remnant(mono xbox) και κατα τη γνωμη μου η μεγαλυτερη,αυτη του Left 4 Dead καθως γουσταρω πολυ αγρια κονσεπτ με zombies+οτι απο πισω κρυβεται η Valve που ευθυνεται για τη ζημια που παθαμε στο half life

Αυτή τη στιγμή “αγοράζω” το καινούριο football manager. Σε κάνα χρόνο που θα κατέβει θα καώ. :slight_smile:

αληθεια, ποιο ειναι το πιο καλο μανατζερ?

CM 2003/04

λεω απο τις σειρες μανατζερ γτ θελω να αρχισω να καιγομαι τωρα που χειμωνιασε

να σε ρωτήσω κάτι ?? Απο που το βρήκες γιατί βρίσκω μόνο την trial version ενω για την full πρέπει να πληρώσω…Αν μπορείς στέλνεις το site ή το link ??thanks !!!

Λοιπον τερματισα το fallout Προχτες.

εχω να πω πως πρακτικα το παιχνιδι ειναι τεραστιο,αλλα εχει πολυ λιγα κουεστς και εκτος αυτου αυτα τα κουεστ σε περιοριζουν θα μπορουσα να πω στο 1/6 του χαρτη ολοκληρου.σκοπευα να συνεχιζω να το παιζω μεχρι να κανω ολα τα σαιντquests και εξερευνησω ολο το χαρτι,αλλα 2 λογοι με ωθησαν στο αντιθετο.

1)το παιχνιδι οταν το τερματιζεις,μετα για να ξαναπαιξεις το ιδιο γκειμ πρεπει να γυρισεις σε ενα προηγουμενο σειβ…
και δευτερο και κυριοτερον
2) το μαχιμουμ των λεβελ ειναι 20…οποτε ουτε τωρα υπαρχει κινητρο να συνεχισεις το γκειμ…αυτα

τωρα η θα παιξω Alone in the Dark(πατωντας στο γεγονος οτι εχει εκπληκτικο σεναριο),η το the witcher(ενα απτα καλυτερα rpg των τελευταιων χρονων με εκπληκτικο σεναριο επισης),η oblivion(δυσκολη επιλογη…μαλλον για χριστουγεννα το βλεπω…

Επισης,αγορασα αυθεντικα γκειμς προχτες apto plaisio

Crysis-15 eyro
orange box(half life 2,ta 2 episodia toy,portal kai team fortress)-15 eyro
Neverwinter Legends(mia silogi meto proto neverwinter kai ta expansion toy+to neverwinter to 2+to soundtrack toy game)-20 eyro

pragmatika tzampe times…kai tora spotara to gears of war 20 peripoy eyro kapoy sto net:D

Καλα ρε εσενα σε εχω κοψει για τρελο γκεημερ και δεν εχεις παιξει ακομα Witcher??
Οπως εισαι ξεκινα.

Λοιπον.

Γκουιταρ Χιρο 4 και Ροκ Μπαντ 2.

Τετοιο χαβαλε δεν εχω ματακανει ματια μου.

Ειδικα αν μαζευτει παρεα και εχεις και τα κομπλε οργανα ριχνεις τρελο γελιο
(εννοω να προσπαθεις να τραγουδησεις μιστερ Κροουλη και και Κολονι οβ μπιρτσμεν)

ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΙΤΑΡΟΠΟΖΕΡΙΕΣ ΦΔΓ!

xmm τώρα πρόσφατα ξέθαψα με ένα φίλο το Pandemonium 2…
όποιος το ξέρει θα αναφωνίσει και θα πει που το θυμήθηκε το παλικάρι και είμαι σίγουρος γι’αυτό…
εκτενέστερο κάψιμο έρχετε αυτές τις μέρες μετά αυτή την σπουδαία ανακάλυψη…

Now playing: Edguy - Falling Down
via FoxyTunes

μονο sims επαιζα αλλα το κοψα κ αυτο.τα βαριεμαι αφορητα τα παιχνιδια:-k

ε αφου επαιξες το πιο βαρετοοοοοοο παιχνιδι…

πωωωωω όντως που το θυμήθηκες ρε τρελέ…αααχ απίστευτο παίχνιδι :slight_smile:

χαχαχαχα οκ δεν είμαι ο μόνος καμένος τουλάχιστον,γνωρίζουν και άλλοι αυτο το game…:lol::lol::lol:

Now playing: Nuclear Blast Allstars - Eternally (Feat. Oddleif Stensland [Communic])
via FoxyTunes

Ξαναεβαλα το Unreal Tournament 2004 χτες!
Εχω καταστραφει!Ποσο τελειο μπορει να ειναι ενα παιχνιδι?

Bγηκε σε τορρεντ το GTA IV για pc:!:

Μεγεθος

14,180 GΒ

:expressionless: :expressionless: :expressionless: :expressionless: :expressionless: :!::!:

Και τα παπουτσια μεσα.Σκεφτομαι να το τσιμπισω αλλα κολλαω στις απαιτησεις που θα χει:(

14GB???8O8O8O8O8O8O
πω καλά όταν σε 12432342χρόνια πάρω πσ που να αντέχει το παιχνίδι θα το παίξω…
μόνο το Sacred 2 είναι 20GB αν του βάλεις τα πατσάκια και όλα αυτά…

Now playing: Anathema - Empty
via FoxyTunes