τερματισα το Warhead.Εχω να πω πως τα γραφικα ειναι λιγο καλυτερα απτο προηγουμενο crysis,και επισης πως η campaign ειναι περιπου η μιση θα λεγα…ωστοσο η δραση ειναι πολυ πιο μαζεμενη και επισης εχεις την ευκαιρια να καταστρεψεις 2 Giant Walkers…γουσταρω
λοιπον,τωρα αρχισα oblivion…καλη φαση…εφτιαξα mage,οπου τα κυρια attributes ειναι willpower και intelligence…χαμος θα γινει
Λοιπόν έχω σοβαρό πρόβλημα, παίζω το Rise Of The Argonauts και δεν μπορώ να καταλάβω πως διάολο μπορώ να κάνω τα god powers, όποιος το 'χει παίξει και γνωρίζει ας μου πει γιατι έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο που με σπαθάκια και ασπίδες μόνο δεν γίνεται δουλειά.
Καλημέρα!!! Καλή χρονιά !!! Να ρωτήσω κάτι… Μου έκανα δώρο το NEVERWINTER NIGHTS 2 σε ένα πακετάκι μαζί με τα 2 EXPANSIONS…Επειδή δεν το έχω δεί καθόλου ως παιχνίδι τι λέει ?? Το έχετε παίξει ??
το πρωτο ειναι παιχνιδαρα,παραδοσιακο rpg με γαματο storyline,ωραιες μαχες,τοπια κλπ…αλλα ειναι λιγο παλιο για τη σημερινη εποχη…το 2 δε το χω παιξει αλλα αποσο εχω ακουσει ειναι σαν το 2 βελτιωμενο,με αλλο σεναριο,αλλα το ιδιο και καλυτερο απο τουτο…
ΥΓ:Ρε παιδια θα μου πεσουν…το GTA IV χρειαζεται Σερβις Πακ 1 στα Βιστα για να παιξει?
Ρε ξερετε για κανενα total war,εχω βαρεθει να τερμαρτιζω ξανα και ξανα ολες τις φυλες του Medieval.Επισης για 360 κατι καλο?
Εχω αρχισει να ξερωσταλιαζω το the bourne conspiracy,το οποιο ειναι γαματο παιχνιδι btw.Μονο σε οσους αρεσουν τα action παιχνιδια ομως.
Οπως εισαι βαλ’το και καψου.Απιστευτα παιχνιδια τα 2 Neverwinter Nights.Αν θελεις παντως παιξε πρωτα το 1 και μετα πηγαινε στο 2.
Τα expansions δεν τα χω παιξει,αλλα ακουσα οτι ηταν μετρια.
Nightwing παιξε το Rome:Total War ή το Medieval II.Το Rome εμενα μ’αρεσε περισσοτερο.
Εκει να δεις καψιμο.Μεχρι και ολα τα expansions εχω παιξει.Και το rome ηταν σαφως καλυτερο απ οτο medieval 2.και μλκ μου εννοουσα το medieval 2 oxi to medieval.Απο τοταλ βορ και το σογκουν ειναι πολυ ωραιο
Α εννοουσες κανενα παιχνιδι που να μοιαζει στο Total War τοτε?Αν ναι,δεν ξερω κανενα τοσο καλο,ισως Europa Universalis,αν και δεν το χω παιξει,εχω ακουσει απο καμμενους φιλους μου.