To καινουριο prince of persia περα απο τα γραφικα ακουσα οτι δε λεει και πολυ,ειναι ψιλοβαρεμαρα.Πρωτον,δεν πεθαινεις.Και δευτερον εχει λιγοτερες μαχες και πολυ περισσοτερα εμποδια,που εγω δεν το βρισκω τοσο ενδιαφερον.
Τουλάχιστον ελπίζω να έχει καλή μουσικούλα όπως τα προηγούμενα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Sands Of Time… τρομερά soundtracks!
Εγώ είμαι φαν της σειράς αλλά το καινούριο μετά από μερικές μέρες το παράτησα. Πραγματικά απογοητευτική συνέχεια και εξαιρετικά βαρετό. Σαν να το έφτιαξε η Disney για παιδάκια 3+
Ναι ρε φιλε σορρυ για την μπερδοεκφραση:p
Το χω δει το παιχνιδακι αυτο που λες αλλα με το τοταλ βορ δεν συγκρινεται:p
Για αυτον που ρωτα για το left 4 dead.Τι λεει το παιχνιδι?Νομιζα ειχε μονο multiplayer.Εχει και single?
Για να συνδεθεις μαλλο νπρεπει να το εχεις αυθεντικο για να γραψει τον κωδικο που σου λεει για να μπεις on line
ακριβως αυτο…αν και πιστευω πως οποιος απολαμβανει τα ακροβατικα,ασχετα με τις μαχες…θα του αρεσει…οπως ειπε ο θεριον δε πεθαινεις ποτε πραμα που το κανει εξαιρετικα ευκολα και αρκετα συντομοτερο:p…κανα 10ωρο θελει για να το τελειωσεις
Το 2ο μέτραγε απίστευτα που ήτανε ΜΑΙΤΑΛΣ.
:):):):):)
Απαντησε ενα παιδι πιο πανω.
Αν το χεις σπασμενο παντως δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις multiplayer,ζηταει εγκυρο cd key.
A ναι σορρυ δε το ειδα…
Οχι ομως δε με ζηταει cd key κ τετοια…
StarCraft
Unreal (Tournament)
Call of Duty 4
και το φανταστικο απιστευτο και μοναδικο…
MORTAL COMBAT: TRILOGY
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί για το Mafia 2, ιδού το τρέηλερ.
Συγκίνηση…
το 1 το είχα λιώσει μέχρι αηδίας, σε σημείο που στεναχωρέθηκα όταν το τερμάτισα.
Τους διαλόγους τους είχα μάθει απ’έξω.
Ελπίζω να μπορέσω να παίξω το 2, γιατί θα έχει και γαμώ τις απαιτήσεις…
Για φθινόπωρο πάει.
ta games που περιμενουμε με αγωνια ειναι τα FEAR 2:Project Origin και το Bioshock 2:Sea of Dreams
Lord od the Rings Conquest.
Τερματισθη σε ενα 6ωρο συνεχους gaming.
Oμορφο παιχνιδι. Ελεγα οτι ηθελα μια μοντερνα βερσιον του Return of the King για νεες κονσολες, αλλα δεν ηταν ακριβως αυτο που περιμενα. Καλο ξυλικι.
Σου βγαινει και ενα αχτι ρε αδερφε γιατι επιτελους πλακωνεις τον γκανταλφ στο ξυλο με Σαουρον και αλλα τετοια ομορφα
Grand Theft Auto 4.Σαν παλιος φαν της σειρας(απο το πρωτο για ps1 να φανταστειτε) εχω να πω οτι προκειται για το καλυτερο που επεσε στα χερια μου.Τα σπαει αγρια.
:?:?:?
Γιατί μαμά;
E μπορεις να παιξεις και με καλους και με κακους.
Οι καλοι ακολουθουν την κλασσικη ροη των βιβλιων (με μια αλλαγη, την εισβολη στη Μινας Μοργκουλ που δεν εγινε ποτε)
ενω οι κακοι απλα σκοτωνουν αρχικα τον Φροντο και μετα αρχιζουν Χιτλερικη εκστρατεια στη Μεση Γη καταληγωντας στο Σαιρ σφαζοντας Χομπιτ με τοξα και τον Γκανταλφ (αλλωστε επιστρατευεις Μπαλρογκ και Σαουρον στην ιδια μαχη και δεν μενει τιποτα ορθιο)
Αυτα. Στενοχωρηθηκα που επρεπε να σκοτωσω τον Λεγκολας. Αλλα ετσι ειναι αυτα.
Τελειότητα!!!
πωπω πρέπει να είναι επικό game!!!θέλει κανά τρελό μηχάνημα ή μπορούμε και εμείς οι απλοί θνητοί να το κάνουμε install…??
Now playing: Suidakra - Decibel Dance
via FoxyTunes
Σε χβοχ το παιζω
γαμώτο!#-o
μάλλον πρέπει να κάνω καμιά τέτοια αγορά…
Now playing: Suidakra - C14 Measured By Infinity
via FoxyTunes