εχω ενα Pc που δυσκολα ή ευκολα παιζει τα περισσοτερα παιχνιδια που κυκλοφορουν και ετσι δεν θελω να παρω κονσολα (οχι ακομα δηλαδη)…Συνηθως παιζω sport/action/shooters/racing/puzzle/horror/adventure games και δεν πολυγουσταρω τα strategy/RPGS/MMORPGs… Πριν λιγες μερες τερματισα το Prince Of Persia…Μια χαρα παιχνιδι!! Βεβαια καμια σχεση με τα παλιοτερα της σειρας, αλλα εμενα μου αρεσε (ειδικα τα cell shaded graphics εινια τρομερα!)…Αυτη τη βδομαδα λογικα θα παρω το Left 4 Dead που το εχω αχτι8)
Το left 4 dead ειναι για multiplayer κυριως,μονος σου δεν λεει τοσο.
Τερματισα το Brothers in Arms : Hell’s Highway μεσα στις διακοπες.
Γαματο παιχνιδακι,συνεχεια των προηγουμενων της σειρας,με πολυ ωραια ιστορια.
Αξιζει αφου το τερματισεις να ξαναπαιξεις στο authentic mode,στο οποιο δεν ειναι πιο γαματοι οι εχθροι κ πιο φλωρος εσυ,αλλα δεν εχεις καμια απο τις “βοηθειες”.
Δηλαδη εξαφανιζεται ο στοχος,ο μετρητης των σφαιρων και γενικα ολες οι ειδοποιησεις στην οθονη που σε βοηθανε.
Πριν απο λιγες μερες φιλοξενηθηκα για ενα 4ημερο στο σπιτι ενος φιλου οπου…ειχε ενα Νintendo 64 με Mario Cart!!!
Θυμηθηκα τα νιατα μου! Σνιφ, σνιφ, συγκινηθηκα!
O Πρίγκηπας της Περσίας (ο καινούριος) είναι πολύ έμορφος. Είμαι στην αρχή σχετικά, αλλά είναι καλό μέχρι στιγμής.
Πολύ καλή η ιδέα του να μην πεθαίνεις, αφού σε γλιτώνει από λόαντ και τέτοιες παπάτζες.
Συν του οτι σου δινει μια πρωτογνωρη αισηθηση ελευθεριας!!! Σημερα παιρνω το Left 4 Dead…Εψαχνα ενα καλο multi και πιστευω οτι αυτο ειναι η καλυτερη επιλογη αυτην την εποχη!
Αυτη τη βδομαδα βγαινει το Empire : Total War,με τον μεγαλυτερο χαρτη απο τη σειρα παιχνιδιων Total War.
Απ’οτι ακουγεται εχουν κανει τρομερη δουλεια.Θα ειναι οτι πρεπει νομιζω για να γιορτασω το τελος της εξεταστικης.
http://www.gamespot.com/pc/strategy/empiretotalwar/videos.html
Και για εμενα για να παρω καινουριο hardware
Warcraft Dota παίζετε? Γενικά λέει πολύ, ειδικά με μεγάλη παρέα, αλλά και στο battlenet…
Παιδες need help !
Θελει καποιος γνωστος φιλου παιχνιδια με αεροπλανα.
Εχει προσφατο pc οποτε πειτε κανα παιχνιδι να του κατεβασω γιατι με εχει πρηξει !
Καλο νομιζω ειναι το Microsoft Flight Simulator X.
Συμφωνω με τον Criss Oliva!! Απ’οσο ξερω θα βγει και το Tom Clancy’s HAWX και για PC καπου μεσα στον Μαρτιο…Θα εχει αερομαχιες και θα ειναι σε στυλακι Ace Combat…!
εχω ξανακολλησει με sims γαμωτο#-o
“Κυκλοφόρησε” επιτέλους το F.E.A.R. 2 και είναι 12gb!!! Πρέπει να τα σπάει πάντως από κάτι screens που είδα.
Άντε να βγει τώρα και το Diablo III επιτέλους να δούμε καμιά άσπρη μέρα.
οι κριτικες το δινουν μεσο ορο 75%…δηλαδη ενα καλο βαθμο,οποτε σιγουρα θα το απουλαυσουμε οσο διαρκεσει… το killzone 2 παιρνει απιστευτες κριτικες αλλα ειναι μονο για ps3:(
Εβαλα το Oblivion απο το Σαββατο που ξεμπερδεψα με εξεταστικη και εχει πεσει τρελο καψιμο.Δεν το ειχα εκτιμησει τοσα χρονια αυτο το παιχνιδι.
Αχ είσαι πολύ παιχνιδιάρικο
Και εγω το ειχα ξεκινησει αλλα δεν το σηκωνε το pc.
Ειδικα εκει στους αγρους και τα λαγκαδια ειδικα :?
Καταπληκτικο παιχνιδι και εχει και το καλο να μπορεις να πηγαινεις οπου θελεις.
To ΟΜΠΛΙΒΙΟΝ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιγνίδι. Τι μου θυμίσατε τώρα…
Το πηρε ο αδερφος μου τουτο σημερα και επαιξα 3 λεπτα και μετα κοιταγα πισω μου μη μου την πεσουν τιποτα σαπιδια! Μαμα μου.
Αλλα θα του παρω το κολαι, που θα μου παει.