Παιχνίδια Παίζουμε;

παιδες μια ζωη final fantasy. απλα ρεσπεκτ

Εκτός από gay συγκρότημα που ακούς, παίζεις και gay παιχνίδια…

:D:Dαυτό περιμένω ο έρμος…έχω δει τα trailer από το site και φυσικά θα αρχίσω με Μάγο…πόσο θεϊκό το έχουν κάνει!!!8O

Now playing: Edguy - When a Hero Cries
via FoxyTunes

Ε οχι και gay. Ειναι δυνητικα το πιο σαδιστικο παιχνιδι που εχει βγει ποτε, αν εχεις την απαιτουμενη φαντασια. :smiley:

Mάγο!!! Πφφφ άσχετος…

Barbarian μια ζωη ρε…οι αλλες κλασεις ειναι συμπληρωματικες8)

Και μια μεγαλη strategy αγαπη που θυμηθηκα

μάγος ftw…πλάκα κάνετε είναι ότι πιο καλό υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια τέτοιου τύπου,παντού και πάντα…
[-X[-X

Now playing: Edguy - Out Of Vogue
via FoxyTunes

pumpkin φαίνεται ότι ξέρεις από καλό λάδι.
Και για τους Βάρβαρους που λες, αλλά και για την επική παιχνιδάρα που πόσταρες!

Ξεθαψα Medieval 2 total war.Τι γαματο παιχνιδι.Ενα απο τα πιο ρεαλιστικα παιχνιδια στρατηγικης

Βγαινει καινουργιο παιχνιδι της σειρας Total War.
Θα μπορεις να παιξεις κανονικα και τις ναυμαχιες…
Εχουν ξεφυγει μου φαινεται…

Ναι το Empire.Ηταν να βγει αυτη τη βδομαδα γαμωτο,αλλα το πηγαν για αρχες Μαρτη.

http://www.gamespot.com/pc/strategy/empiretotalwar/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;header;more

οταν θα μπορεις να πηγαινεις τον ναπολεον να κατουραει στα δεντρα πριν τη μαχη,τοτε θα τελειοποιηθει το γκειμ

Λιώνουμε 4άδα εδώ και μερικές μέρες σε emulator. Κορυφαίο!

[CENTER]Λογικά θα έχει αναφερθει στις προηγούμενες 81 σελίδες αλλά το λέω και εγώ ξανά:

[CENTER]          [B]Call of Duty [/B][/CENTER]

[/CENTER]

Ενα ειναι το παιχνιδι final fantasy 7 - TELOS (The End)

Πριν λιγο καιρο αρχισα το Grandia 2:JRPG στα χναρια του Final Fantasy και ποιος μας πιανει.Αν το εχει παιξει κανενας ας ποσταρει καμια αποψη:)

8Oπου το ξέθαψες αυτό?το 2 δεν το έχω παίξει,φαντάσου έχω μείνει ακόμα στο 1.πολύ καλό παιχνίδι ομολογώ.

Now playing: Streetlight Manifesto - One Foot On The Gas, One Foot In The Grave
via FoxyTunes

Παιχνιδάρα! Αυτό παίζω κι εγώ αυτό το καιρό, όταν δεν παίζω Pro.

Λοιπον…Κανα διπλακι στο pro με ενα φιλο, Left 4 Dead online με εναν αλλο φιλο και αφιερωνομαι στο Broken Sword 3 οσον αφορα το single player!

Προχθές τελείωσα το The Longest Journey. ¶νετα από τα καλύτερα παιχνίδια που χω παίξει. Αυτό ισοβαθμεί με το Syberia για μένα.
Τώρα πα να ψάξω για κάνα άλλο να λιώσω.

Νέα πηγή θερμότητας για ατελείωτες ώρες διαδικτυακού καψίματος σε cooperative campaigns:

Warhammer : Dawn of War 2