Παιχνίδια Παίζουμε;

Εχει παιξει κανεις το Vampire - The Masquerade Bloodlines ?
Το εχω ξεκινησει εδω και κατι μερες…

εγω επαιξα λιγο τις πρωτες πιστες…

κοιτα σαν ιδεα το βρισκω πολυ καλο και γενικα εχει μπολικο ψωμι ολο το κονσεπτ,απλα ο χειρισμος και τα γραφικα με χαλασαν καπως(ειδικα ο χειρισμος)…κατα τα αλλα την ατμοσφαιρα της κοινωνιας των βαμπιρ την πιανει ακριβως και γενικα σου περναει το feeling απτις πιστες κετσι…α και το level system πολυ ωραιο

αυτα

@demon cleaner:εχω παιξει και τερματισει το 2 και μαρεσε αρκετα μπορω να πω…πολυ φαντασια κετσι,γουσταρω τρελα δε λεω,αλλα καποιες φορες γινοταν χαζα βαρετο και η μαχες ηταν λιγο εως πολυ μαπα,ασε που το τελος ουσιαστικα δεν εδινε τελος στην ιστορια και εμεινε ανεκπληρωτη

@Paoktsis: Μάχες στο the longest journey 2? Adventure είναι το 1. ¶μα το χουν γαμήσει έτσι το 2 δεν πρόκειται να το ακουμπήσω.

Επίσης, το vampire είναι παιχνιδάρα αν και έχει ΑΠΕΙΡΑ bugs…

ενταξαν καποιες μαχες για να τονωσουν την δραση δηθεν αλλα πραγματικα ειναι ανουσιες η μαχες και θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει

Ρε κυκλοφορησε το Empire-Total War.12 GB απ’οτι ειδα,αρα θα χρειαστω να αδειασω λιγο χωρο πριν το κατεβασω :Ρ

To παιξε κανεις?

Για το Bloodlines ψαξτε patchακια που εχουν φτιαχτει απο τους ιδιους τους gamers,εχει γινει καλη δουλεια και το σουλουπωνουν καπως.

Γενικα ειναι παιχνιδουμπα…

για δες και αυτο…πρεπει να ναι παιχνιδαρα http://www.gamerankings.com/pc/942966-empire-total-war/index.html

Εχω δει βιντεακια στο gamespot και το παιχνιδι πρεπει να ναι απιστευτο.Εβαλαν και ναυμαχιες,φτιαξαν τρελα τα γραφικα,οι συντακτες του gamespot που το παιξαν λενε οτι ειναι ανετα το καλυτερο της σειρας και γενικα νταξει,πρεπει να γαμαει οτι υπαρχει.

Απο απαιτησεις τι λεει?:(:(:frowning:

The minimum system specifications for Empire: Total War are:

* Operating System: Windows XP 32(service pack 2), Windows Vista 32 OS.
* Processor: 2.4 GHz Single Core Intel or AMD equivalent processor.
* System Memory: 1GB RAM (XP) 2GB RAM (Vista).
* Graphics Card: 256MB DirectX 9.0c compatible video card (shader 2.0 or higher).
* Sound Card: Directx9.0c compatible sound card.
* Windows compatible mouse & keyboard.
* 15 GB free uncompressed hard drive space. 

Νομιζω ειναι πολυ καλα,τις περιμενα πολυ υψηλοτερες.
Recommended δεν βρηκα καπου.

Το παιχνιδι τα σπαει απλα…δεν υπαρχει λεμε απιστευτο…απλα ακομα δεν εχω βρει τον απαιτουμενο χρονο να το ξεσκισω εντελως:D:D

Ρε,η Eidos ανακοινωσε οτι το Championship Manager 2009 θα βγει τελος Απριλιου.Οι καθυστερημενοι να πουμε.

Λεγεται οτι ειναι ανανεωμενο και θα προσπαθησει να χτυπησει το Football.Βαλαν κι αυτοι 3D engine(με καλα αποτελεσματα λεει το gamespot) και απ’οτι ειδα εχει ειδικη προπονηση για set pieces.
Θα του δωσω μια ευκαιρια μαλλον φετος.

ρε μονο εμενα με χαλαει το 3D match engine? ακομα και τωρα σε 2D παιζω…

τι να πω ισως ειναι η συνηθεια…αλλα μου φαινεται εχει γινει και πιο αργο συνολικα το fm

Οχι αρκετους τους χαλασε,και οντως ειναι θεμα συνηθειας.
Δεν ειναι και τοσο καλοσχεδιασμενο ακομα,λογικο ειναι εξαλλου,πρωτη αποπειρα ηταν.Περιμενω να φτιαξει πολυ στο επομενο football manager.

Του championship παντως φαινεται καπως διαφορετικη,αν μπειτε στο λινκ και πατε στα images εχει καποια δειγματα.

Επανασταση στη βιομηχανια των videogames…

:metal::metal::metal::metal:

εγω μονο pro παιζω αλλα τωρα περιμενω …το diablo 3…λιωσιμο θα πεσει τρελοο…:!:

Γενικώς, όχι. Εκτός από καναδύο παλία, καλά, στο scummvm, όπως monkey island 3, full throttle, day of the tentacle και τέτοια… Παλιά, καλά point-and-click… :slight_smile:

:bow2::bow2::bow2:

^παιχνίδια σαν αυτά δεν φτιάχνονται πια… :stuck_out_tongue:

Urban Terror :stuck_out_tongue: