Παιχνίδια Παίζουμε;

Υπάρχει άνθρωπος που παίζει με την 3δ? Το έχουν αποδώσει κάκιστα. Χειρότερο και από ματς ελληνικού πρωταθλήματος είναι. Οι παίκτες είναι πιο ξύλινοι και από της ¶νω κωλοπετινίτσας…

Βέβαια οι ούμπερ τρου παίζουν και χωρίς 2δ, μόνο με περιγραφή. Εγώ βέβαια προσπαθώ να έχω ζωή, γι αυτό δεν το κάνω.

Εγω επαιζα με το θριντι,φαση ειχε αλλα με τσατιζε γιατι τις βλακειες τις καναν ακομα πιο καθυστερημενες.
Να ναι η μπαλα στο πεναλτυ,να την κοιταει ο τερματοφυλακας και οι σεντερ μπακ,να ρχεται τρεχοντας ενα αντιπαλο γαμιδι και να το καρφωνει.Και οι αλλοι 3 ακομα να κοιτανε εκει που ηταν η μπαλα.

Λοιπον να πειτε στο empire total war οτι γαμιεται πολυ ε.Τιγκα στα μπαγκς η αρχικη εκδοση,πολλα crashes και κατι μαλακιες τυπου να κολλανε οι στρατιωτες εκει που πασχιζεις να παρεις την πολη και να μην κανουν τιποτα.

Και το χειροτερο,πανω που ετοιμαζομουν να κατατροπωσω τους οθωμανους στην Ευρωπη και στην Ασια και να παρω το Γιβραλταρ με την μαδερ Ρασια,τα παιξε.Στο end turn κρασαρε,οσες φορες και να το ξαναπροσπαθησα.Εβαλα ενα πατς που βρηκα,και δεν φορτωνει τα παλια σεηβς,κρασαρει παλι.
Μαλακες γαμω.Παει η αυτοκρατορια μου.

Στους υπολογιστες στο σχολειο βαλαμε counter strike και παιζουμε LAN:lol::lol::lol:

XAXAXA! Πολλά μπράβο στο σχολείο που σας δίνει δικαιώματα administrator!!! ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ!!!

:lol::lol:

Εμάς το έκανε ο πληροφορικάριός μας και έπαιζε μαζί μας :stuck_out_tongue:

Πηγαίντε όλοι ΤΩΡΑ στο steam και αγοράστε το world of goo. Υπερπαίχνιδο.

^βαλτός είσαι;;;^

XAXAXA!

–The sign painter…

PS: Aν θέλετε να πορωθείτε με ραλλάκι… trackmania united…

ασε το εχω παιξει πολυ καψιμο 8)

:thumbup::thumbup::thumbup:

PS: Age of Empires ftw

CABAL ONLINE και τα μυαλα στα καγκελα (το χω ψιλοπαρατησει τωρα βεβαια… ε ποσο πια μετα τα 50 lvl βαρεθηκα)

μμμ εχω ακουσει πολλα πραγματα για cabal…το εβλεπα και φενοταν πολυ ωραιο οπτικα…ψινομουν να αρχισω μεχρι που επιασα στα χερια μου το WoW,WoW burning crusade και αλλαξα γνωμη…

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θρεντ αλλα θα κανω μια ερωτηση (η οποια θα φανει αρκετα γελοια:p)

Πως μπορω να κανω save το formation που θελω σε μια ομαδα στο PES 2009 για να μη χρειαζεται να κανω formation ολη την ωρα? Χωρις ομως να χασω το default. Ουσιαστηκα ψαχνω μια λυση ετσι ωστε να εχω διαφορετικα formation αποθηκευμενα και να κανω load καθε φορα αυτο που θελω.

Γαμώτο. Γιατί άρχισα πάλι το μάνατζερ?
Κάποτε είχα ζωή. Τώρα έχω τον silva στη liverpool.

[SIZE=“6”] Ω
ΡΕ
ΠΟΥΣΤΗ.
[/SIZE]

Αντε γειααααααααα ρεεεεεεεεεεε μοντερν γουορφερ 2.Εχει και μηχανες τωρα.αχαχα.Α ρε infinity ward ποτε δεν μας απογοητευεις.

ρε παιδια επαιζε κανεις το θρυλικο Sacrifice?

καινουριο γουρφεεεεεεεεεεεερ…τερμα το μεημ 32222

Ρε μαγκες, τι παιχνιδαρα ηταν το Modern Warfare ??? Δηλαδη το τελος ηταν σα να παιζω σε ταινια… Κα*λα…
Αποτι βλεπω με το 2, θα καουμε… απιστευτο

ποιο λες ρε, το call of duty ?

Ναι
Call of Duty; Modern Warfare