Παιχνίδια Παίζουμε;

σε αυτο ειχα ππαιξει λιγο το campain αλλα δεν μου αρεσε οπως τα παλια, για online δεν εχω παιξει για να πω.
παιζει κανενας απο εσας battlefield?

Αντε, πείτε κανα rpg να παίξω.
5ετίας και πίσω ε, να το σηκώνει το πισί.
Όχι κάνα neverwinter nights και τέτοιες κλασσικούρες, τα χουμε λιώσει αυτά.

Deus Ex!

Δε με βοηθάς. Το χω λιώσει.
Quiz για σένα: Ποιος λέει την παρακάτω ατάκα?
You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

το deus ex το ειχα λιωσει και ενω το ειχα φτασει μακρια κατι εγινε και εχασα τα save, ξενερα

O Μορφεας,η τεχνιτη νοημοσυνη που χρησιμοποιουσε ο εβερετ στην Ιλλουμινατη!

O Μορφεας ηταν κρυμεννος σε ενα δωματιο μεσα στο καταφυγειο του εβερετ και χωρις να μου εχει δωσει στοιχεια το γκειμ για την υπαρξη του…μονο υπαινιγμους ισως,το εξερευνητικο μου πνευμα βρηικε το pass για το δωματιο…επισης ετσι ανακαλυψα και τον Supreme Enlighter της Illuminati,τον πρωτο αρχηγο της οργανωσης αυτης…που τον ειχαν κρυμενο πισω απο το καθρεφτη του μπανιου(!),σε μυστικο δωματιο με life support σε cryochamber

καλα μιλαμε πιο ακονισμενου,υπερπροσεγμενο απιθανο γκειμ δεν εχει υπαρξει ποτε…το γκειμ που τα συνδυαζει ολα…σεναριο για 10 τριλογιες ταινιων,απτα πιο ισσοροπημενα γκειμπλευ που εχω δει,αψογος συνδυασμος action-exploration-adventure-rpg,απιθανη ατμοσφερα cyberpunk-cult-underground και φυσικα απειρες λεπτομερειες που μπορει ακομα να μην εχω βρει…καθε φορα που το τερματιζα(7 φορες νομιζω μεχρι στιγμης),ανακαλυπτα κατι καινουριο απτο γκειμ και εμενα με το στομα ανοιχτο…και φυσικα μη ξεχασουμε τα υπερπορωτικα electro-soundtrack την ωρα μαχης που τα χω βαλει και στο ipod μου να τα ακουω!!!

και παρτε και αυτο…http://www.youtube.com/watch?v=yoteS17NnGE Waaaa!!!

Καλά, ντάξει, άμα ήμουν γκόμενα θα πήδαγες απόψε.
Δεν περίμενα να το ξέρεις αυτό. ΘΕΟΣ.

πορωμενος με battle for middle earth!!!τα εχω ολα γνησια για να παιζω και ονλαιν

fallout 3 και dota!

αυτό τον καιρό κλασσικά ξαναλιώνω Half life 2 ενώ παράλληλα παίζω το νεο PoP, Soul calibur 4 και stranglehold

Might & Magic

[SIZE=“5”][FONT=“Arial Black”]PROTOTYPE[/FONT][/SIZE]

ΤΕΛΟΣ

Πες ρε,σημερα ειδα οτι κυκλοφορησε,ψηνομαι να το κατεβασω.
Διαβασα σε κριτικες οτι γινεται βαρετο μετα απο λιγο.Μαλακιες του gamespot?

γαματο παιχνιδι αλλα γινεται βαρετο μετα απο λιγο…παντως ομολογω οτι οι εντυπωσεις που κερδιζει ειναι γαματες…θα μπορουσαν οι αποστολες να ειναι πιο ενδιαφερουσες…αλλα νταξει,ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει να παιξει κανεις!

ο αδερφος μου κατεβαζει τωρα το prototype…σε ποια κατηγορια παιχνιδιων το εντασσουμε??

Διαβασα το στορυ του prototype ειδα και κάποιες φωτο και ομολογώ ότι γελασα αρκετα.

sandbox…ειναι στυλ GTA σε χαρτη,κονσεπτ resident evil με υπερηρωα μαρβελ…απειρη αιματοχυσια,εχει στοιχεια rpg καθως ξοδευεις xp για δυναμεις,Εχει και button mashing στυλ god of war,αλλα εχει και gameplay αναμειξει spiderman και assassins creed

γενικως unreal,takken,pro,call of duty, κ τυπου wolfenstein με β παγοσμιο κτλ αλλα κυριως με γριφους…αμα ξερει κανεις καποιο σε ιδια εντελως φαση με safecracker που ειναι το πιο σκαλωματικο που εχω παιξει…ας το στειλει να το κατεβασω παραυτα8)

Έχει δοκιμάσει κανένας Dark Sector;
Το προότυπο καταντάει πολύ βαρετό όντως…

Εγω λιωνω με…Lost Crown (γαμηστερο horror adventure), Mass Effect (Action/RPG), Burnout Paradise: Ultimate Box (racing)…Διαμαντια ολα τους:D:)