Παιχνίδια Παίζουμε;

ναι το εχω παιξει το dark sector…ενταξει αρκετα καλο μου φανηκε…ειδηκα στην αρχη ειχα ποροθει…καταντησε βαρετο ομως αρκετα γρηγορα…σε ιδιο στυλ του dark sector ομως πρεπει να ειναι και το infamous…καλα απο οτι εχω δει αυτο το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο…ριχτε του μια ματια στο γιουτουμπ…και απο οτι βλεπω εχεις και logo Silent hill αν δεν με απατα η μνημη μου…πολυ καλος

Καλο ειναι ρε σεις το Prototype.Φαση εχει η ανελεητη σφαγη και οι σπαιντερμανιες.

τελευταία παίζω τα condemned 2 (xbox 360), gta chinatown wars (nintendo ds) & resistance retribution (psp). κονσολομανία γενικα.

το condenmed 2 το νοικιασα και ξενερωσα…δεν μου αρεσε καθολου…πολυ επαναλαμβανομενο μου φανηκε…ολο τα ιδια και τα ιδια…

Απιστευτη παιχνιδαρα…το ξεθαψα μετα απο κατι αιωνες και λιωνω στο γελιο…

απιστευτη παιχνιδαρα

παιζει κανενας απο σας css?

Μεσα στα κλασικα πλεον που παιζω, Lost Crown και Mass Effect (βλεπετε παιζω με το πασο μου), σημερα αγορασα το Street Fighter IV για PC. Νταξ τι να πει κανεις. Παιχνιδαρα και μπραβο στην Capcom που στηριζει το PC gaming!

Υ.Σ. Respect στο Discworld!

εγω λιωνω στο Left 4 Dead online…παιχνιδαρα!!!το πιο online fun game που εχω παιξει ποτε!!!δεν θα ξεκολλατε!!!παρτε το και θα με θυμηθειτε!!!
non-stop zombie KILLING!!!8O

Σημερα διαβασα στο wikipedia και σε αλλα gaming sites πως ανακοινωθηκε νεο παιχνιδι Metal Gear Solid!!! 8O 8O 8O 8O Για PS3, X Box 360 και PC. Θα λεγεται Metal Gear Solid: Rising. Μονο που αυτο που ξεραμε “Τactical Espionage Action” αλλαζει και γινεται “Lightning Bolt Action”. Υποψιαζεστε κατι??? :-k Σωστα καταλαβατε (οσοι το καταλαβατε :p). Ξεχναμε τον Snake ( :frowning: ) και περναμε στη Raiden era. Πιστευω θα ΓΑΜΑΕΙ γιατι ο Raiden θα ειναι οπως στο MGS4, δηλαδη Cyborg Ninja! Οχι οπως στο 2 (οχι πως δεν μου αρεσε, ειχα παθει μια πωρωση με το Raiden τοτε, αλλα μεγαλωνοντας νοσταλγησα τα χρονια του 1ου Metal Gear, και καταλαβα τι θα πει SNAKE!!!) Αν μπορουσε να βγει ενα παιχνιδι με τον Snake οπως ηταν στο MGS2, αλλα με γραφικα του PS3, … αχχχχχχχ… Τι λετε??? Προσωπικα ανυπομονω!! :smiley:

Εχει παιξει κανεις σας το καινουργιο red alert ? λεει τιποτα ?

ναιιιιιιιιιιι!!!επιτελους!!!ναι’σε καλα ρε φιλε Εντι!!!και νομιζα οτι δεν θα ξαναβγει αλλη τετοια παιχνιδαρα ονοματι μεταλ γκιαρ!!!κριμα που γερασε ο σνεικ τοσο γρηγορα…αλλα τι να κανουμε…και ο ραιντεν προσωπικα δεν με χαλαει!!!παντως το καλυτερο θα ηταν πιστευω ενα ριμεικ του μεταλ γκιαρ σολιντ 1 στο πι ες 3!!!αυτο θα ηταν ΥΠΕΡΤΑΤΟ!!!αλλα δεν πειραζει φανταζομαι το καινουργιο “θαυμα” του κοτζιμα θα ειναι εξισου τελειο!!!θα αργησει ομως το γαμημενο…αλλα δεν πειραζει μεταλ γκιαρ ειναι θα περιμενουμε!!!και παλι θενξ για την ειδηση!!!εφερες χαμογελα!

ριχτε ενα βλεφαρο σε ενα απο τα πιο αμφηλεγομενα games ολων των εποχων…
WARNING:μονο για γερα στομαχια!!!αμα δεν αντεχετε τη βια μη κλικαρετε το λινκ:p

χμ ενδιαφερον…

πω ρε φιλε μιλαμε για σπλατερια μεγαλη!!!

Χαχαχαχα αυτό είναι παλιό ρε. Το χα λιώσει το 2004-5. Απίστευτη παιχνιδάρα, υπήρχαν άπειροι τρόποι να εκτελέσεις κάποιον αν και γενικά το game βασίζεται σε stealth mode.

Το ειχα στο ps2 και του ειχα πεταξει τα ματια εξω…παιχνιδαρα,επος,οι εκτελεσεις ολα τα λεφτα…αθανατη ROCKSTAR

Ετσι και νομιζα οτι μονο εγω το εχω παιξει #-o
οντως η Rockstar βγαζει θαυματα!!!το παιχνιδι ειναι επος με λιγα λογια!!!πηρα και το δευτερο αλλα το εχουν κανει sencor και οι εκτελεσεις φαινονται καπως μουφα :frowning:
τοσες μηνυσεις που τους ειχαν κανει δεν μπορουσαν να το βγαλουν οπως το πρωτο…για αυτο δεν εκανε τετοια επιτυχια :smiley:

Δεν θελω τπτ αλλο αν γινει αυτο!!! Υπερτατο οπως το ειπες!!! Ο Κοτζιμα απ’ οτι διαβασα ομως δεν θα ασχοληθει 100% με το παιχνιδι. Κατι τετοιο διαβασα… Δες το και στη wikipedia. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=gcrlEsSAPSM&feature=fvst RAIDEN… IS BACK!!! Θεικο θα ειναι!!!:roll: Και επισης γαματο το βιντεακι απο το Manhunt!!

ειμαι καμενος με το football manager:D