Παιχνίδια Παίζουμε;

Ναι εννοείται τελείωσα το Path of Pain :smile: … δεν είναι τόσο δύσκολο όσο αρχικά νομίζεις, μόλις συνηθίσεις λίγο τα άλματα και να κάνεις εύκολα bounce στις λεπίδες, βγαίνει…σχετικά ανεκτά :stuck_out_tongue: .

Τrial of Fools είναι για εμένα από τα πιο δύσκολα επίπεδα στο παιχνίδι, το έβγαλα με τρελή κωλοφαρδία και δεν θα άντεχα να το ξαναπαίξω πάλι, προτιμώ ξανά το Path of Pain
image
OTI XEIΡΟΤΕΡΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΟ HOLLOWNEST

Το Godmaster να σου πώ την αλήθεια, το έπαιξα, έβγαλα κάποια bosses αλλά το παράτησα και είδα το secret ending στο youtube, δεν έχει ιδιαίτερο story όπως πχ το Grimm Troupe + παραήταν σαδιστικό να παίξω όλα τα bosses πάλι αλλά σε απείρως δυσκολότερο βαθμό, νομίζω απευθύνεται σε άλλους παίκτες με άλλες αντοχές και skills…

Τερμάτισα το κανονικό παιχνίδι + τον Νightmare Grimm (Π-Ο-Ν-Ο-Σ) και έπιασα το 107% που είναι το απόλυτο ποσοστό ολοκλήρωσης του παιχνιδιού -μου είχε μείνει μόνο το task που πρέπει να μεταφέρεις το λουλούδι και να μην σε χτυπήσει κανείς στο meanwhile και πάσχιζα να το βρώ για καιρό έχοντας κολλήσει στο 105%…, δεν ξέρω αν το έχεις κάνει αλλά αν ναι, αξίζει να το ξανακάνεις και αυτή τη φορά -μικρό αλλά ασήμαντο hint/spoiler- να το δώσεις στον γέρο του Dirtmouth :wink:
Η αντίδρασή του αξίζει την ταλαιπωρία, αν έχεις γίνει και invested στους χαρακτήρες

Γενικά ναι, το παιχνίδι είναι επος.
Αξίζει να διαβάσεις κανένα οδηγό για σημεία ή bosses που ίσως έχασες ή σου ξέφυγαν (Collector πχ, τον βρήκα μετά από διάβασμα) + lore για το πως συνδέονται όλα και να μην αφήσεις σπιθαμή του κόσμου ανεξερεύνηση…όλο και κάτι θα πάρεις -είτε lore, είτε κάποιο item κτλ-

υγ. ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτό το παιχνίδι το έφτιαξαν 2 άτομα + περιμένω το sequel ίσως και πιο πολύ από κάθε cyberpunk ή άλλο hot παιχνίδι αυτή τη στιγμή!

1 Like

Νομιζω απο τα χειροτερα ψηφιακα δημιουργηματα αυτο το κωλοζουζουνο (μαζι με τα φετρωτα mantises).
Απειρα παναγιδια εχουν πεσει.

Αυτο ηθελα να γραψω και απο πανω, οτι το Trial of Fools μου φαινεται το πιο δυσκολο event του παιχνιδιου προς το παρον (Grimm pending).
Καλα οδηγους σιγουρα χρησιμοποιω - κυριως για να μη περιφερομαι χαζα - ειδικα στην αρχη ειχα το χαρτη διπλα γιατι δν ηξερα που παν τα 4.

Το επομενο DLC ειναι με τη Hornet αποτι πηρε το ματι μου. Support Team Cherry !

2 Likes

To trial, πλέον βγάζω τα 2 πρώτα levels του πολύ εύκολα… το τρίτο δεν το ακουμπάω καν

χμ, good news λοιπόν, δεν είναι DLC, είναι κανονικό παιχνίδι - sequel και μάλιστα πιο μεγάλο και με μεγαλύτερο budget, καθώς και πολλά νέα mechanics -quest list κτλ- + πολύ διαφορετικό combat gameplay, για αυτό και η καθυστέρηση

Λογικά 2021 κάποια στιγμή θα μας σκάσει

2 Likes

Νταξ πολυ καλο τραιλερ. Φαινεται γαματο! Αν και μετα το HK θα κανω ενα διαλειμα σιγουρα - λογικα για Cyberpunk.
Με τρελαινουν επισης ολες οι φωνουλες των χαρακτηρων (μαζι με την επικη μουσικη) ειναι τοσο καλοδουλεμενες!

2 Likes

καλά ναι, το ηχητικό κομμάτι των χαρακτήρων είναι κορυφή + το soundtrack απίθανο.
Αυτό το hornet’s theme πρέπει να το έχω βάλει άπειρες φορές στα ακουστικά μου όταν συναντάω διάφορα bosses στα ng που κάνω σε DS και BB

εγώ έχω να παίξω Hollow Knight 2+ χρόνια οπότε το περιμένω πως και πως!!

1 Like

Δεν ξερω για σας, αλλα δεν περνανε οι μερες

5 Likes

Ni No Kuni 9,99 ευρώ από 59,99 στο nintendo store για Switch μέχρι τέλος μήνα
Για όποιον ψήνει καλό ορθόδοξο jrpg συμπαραγωγής Studio Ghibli -με ότι αυτό συνεπάγεται- να σπεύσει…

4 Likes

Ας μαντέψουμε όλοι μαζί τα gaming νέα της ημέρας.

1 Like

Αυτό ήρθα να ποστάρω. :rofl::sob:

1 Like

οχι ρε γμτ…

10 Δεκεμβρίου προς το παρόν μεχρι την επόμενη αναβολή που θα πάει οριστικά το παιχνιδι για το 2021.

Κανενα προβλημα, έχουμε πολλά άλλα παιχνίδια να παίξουμε.

Χαχα κ γω. Ε ρε γαμωτο. Καλυτερα για το game, αλλα με ξενερωνει γτ το περιμενω πως κ πως για να φτιαξει το τσι της πανδημιας

To Wasteland 3 το χει παιξει κανεις;

ναι φιλε το τερματησα προχθες… παρα μα παρα πολυ καλο turn based rpg… πολυ καλύτερο του 2 και γενικα… οπως και το gears tactics αν και με θεματακια ηταν παρα πολυ καλο επίσης…(και τα 2 gamepass!)

btw η cd project τον παιρνει ελεος πια!!! ειπαμε καλη καλη αλλα το γα@#σαν

2 Likes

Σιγά, αφου είπαν οτι είναι gold, δεν θ αργήσει, απλά θα βρήκαν τπτ νέα θεματάκια ή απλά θέλουν να έχουν βγεί και οι νέες κονσόλες για να δώσουν πιο πολλά πακέτα.

5/10 εγινε… οποτε δεν ειναι για bugs το θεμα τους(που δεν λεω οτι δεν θα εχει προφανως σε τετοια οπεν θα εχει)… τεσπα την αγαπω την εταιρεια αλλα σε αυτο το κομματι ειναι φαουλ…

Μέσα Δεκεμβρίου νομίζω είδα κάπου ? Ντάξ. Κράζανε/με κι όταν άργησε το W3, αλλά μετά …

1 Like

Πολύ καλό όπως και είπε και ο Neo.
Σε σχέση με το 2 (υποθέτω το έχεις παίξει) η μέρα με την νύχτα.
Έχουμε καλύτερα παιχνίδια στο σέττινγκ (ATOM, UnderRail) αλλά μετά έρχεται αυτό νομίζω εύκολα.

Κ να φανταστειτε το 2 μ αρεσε πολυ.
Για πειτε για Ατομ

Χιλιες φορες να καθυστερουνε τα games παρα να γαμανε τους developers στο crunch λεω εγω, σιγα την τραγωδια θα το παιξουμε και κανα διμηνο μετα.

2 Likes