Να το κάνανε γι’αυτό καλά θα ήταν.
Κυρίως για τις νέες κονσόλες και κάρτες γραφικών το καθυστερούνε.
χμ ναι αλλά αυτές τις έχουν αυτοί απο καιρό. και για τις νέες κονσόλες θα βγεί εκδοχή του χρόνου έτσι κι αλλιώς.
Άπαπα, την 6900xt την ξέχασες?
Η AMD ματσάρει την καλύτερη κάρτα της Nvidia την 3090, με 500$ φτηνότερη κάρτα. 1500$ η 3090, 1000$ η 6900XT. These are the times.
Δεν μας έδειξαν βέβαια τι μπορούν να κάνουν σε Ray Tracing σενάρια… στα οποία φαίνεται να πιάνουν την απόδοση μιας RTX 3070/2080ti… αλλά και πάλι έχει πέσει γερή φάπα. Αν καταφέρουν και έχουν σοβαρή διαθεσιμότητα θα μείνουν με τις προπαραγγελίες στο χέρι στην nvidia
Τωρα που ρχεται σπιτογατιαση παλι για πες λιγο ποιες οι διαφορες, τα θετικα και τα αρνητικα των Atom k Wastelands 3. Θα παρω ενα απο τα δυο. Δεν κρυβω οτι ειμαι αρκετα μεγαλος φαν του Wastelands 2
Παίρνεις και τα δύο και καθάρισες 
Ε αν είσαι fan Wasteland 2, παίξε το 3. Συνέχεια είναι, στα χιόνια (Ντένβερ-Κολοράντο), χιούμορ κλπ. Πιο ανάλαφρο και πιο εύκολο απ’ το ATOM σίγουρα.
Το ATOM είναι πιο σοβαρό, πιο μερακλίδικο, πιο παιχνίδι από dev-gamers ρε παιδί μου. Επίσης πιο δύσκολο, love letter στα Fallout (τα παλιά, τα πρώτα δύο, τα ορθόδοξα, δεν εννοώ τις μαλακίες της Bugthesda-εξαιρείται η παιχνιδάρα New Vegas εννοείται αλλά μην βγαίνουμε εκτός θέματος), με περισσότερο χώρο για rp και σίγουρα πιο hardcore. Και μεγαλύτερο σε διάρκεια και content απ’ το Wasteland 3 σίγουρα.
Επίσης είναι το μοναδικό παιχνίδι που κάνει πραγματικότητα το όνειρο ζωής κάθε σοβαρού crpg gamer: Σου δίνει την δυνατότητα να ανατινάξεις… την Betheda και τα γραφεία της: Σε μια φάση, συναντάς έναν υπολογιστή σε ένα κτίριο, και έχει επιλογή να στείλεις πυρηνικά σε κάτι συντεταγμένες, και έχεις τρεις επιλογές. Η μία από αυτές είναι συντεταγμένες για τα γραφεία της Bethesda. Ε, πώς να μην τους αγαπήσεις;
Επίσης αναρωτήσου τι setting σε ψήνει περισσότερο; Αντικαπιταλιστκό post apocalyptic στην Σοβιετική ένωση μετά από nuclear war στην 80’s δεκαετία, ή post apocalyptic αμερική του μέλλοντος;
Τεσπα, όποιο απ’ τα δύο και να παίξεις, σίγουρα κάποια στιγμή βάζεις να παίξεις και το άλλο.
364gb ο πραγματικός χωρος του Xbox S.
Καλη τύχη σε αυτούς που θα θελήσουν να πάρουν την κονσολα… Ένα Call of Duty και τελος o χώρος. Και προφανώς θα υπάρχει θέμα με το gamepass.
Το Watch Dogs θα το παιζει σε dynamic 1080p κτλ.
Το ξαναγραφω, ελπίζω ότι η casual κονσολα της MS δεν θα κρατήσει πίσω όλη τη γενιά.
Περνάω τουριστικά από το νήμα, για να αποθεώσω το “Cyberpunk 2077” που έχει καταφέρει στο soundtrack του να έχει
- Τους Refused ως Samurai (ενδεικτικά):
- Και τώρα αυτούς εδώ γαμώ!
Σόρρυ αν έχουν αναφερθεί ξανά, αλλά, πραγματικά το επιτελείο πίσω από το game ξέρει ακριβώς τι κάνει.
Demon’s souls πρέπει να γαμάει μανούλες, από όσα έχω δεί μέχρι τώρα
Το έκανε μάλλον το θαύμα της η blueprint
οντως ανεπαναληπτο επος φαινεται. τσεκαρε και το βιντεο των unboxholics παίζουν κανα 20λεπτο. πρεπει να τα σπαει το game. δεν εχω ασχοληθει καθολου με souls παιχνιδια. είναι τοσο δυσκολα οσο λένε ρε τύποι? σκεφτομαι κάποια στιγμη να παρω το bloodborne να λιωσω λιγο στο σφαξιδι.
σε άλλα νέα επιτελους προχθες ξεκινησα το dragon age inq. νταξ απο περσυ το λέω και όλο το αφήνω. χαοτική φάση, μου θυμιζει λιγο οταν ξεκινουσα με το divinity το πρωτο και προσπαθουσα να δω τι μου γινεται…πρεπει να θελέι πολυ χρονο η φασούλα αλλα μονο κ μόνο που μου βγάζει μια oldschoolia και η φάση dnd και forgotten realms και δεν ξερω τι άλλο…μάλλον θα λιώσω μέχρι τις γιορτές…
ωραιο το main story και γενικώς περνας καλα,αλλα εχει πολλες αγγαρειες που κουραζουν απο ενα σημειο και μετα…
Να θες τόσο πολύ να παίξεις αυτή την παιχνιδάρα και να ξέρεις ότι δεν έχεις και δεν θα έχεις για καιρό ακόμα απ’ ότι φαίνεται το PS5. Θλίψη… 
Το παιχνιδι πραγματικα φαινεται απιστευτα πλουσιο. Το μονο που φοβαμαι ειναι μην γινεται πολυ ευκολο απο ενα σημειο και μετα. Πρεπει να γινεσαι τρελο ντουκι στην πορεια του
Άρα να μην κάνουμε upgrade σε Series X; 
Έχει μείνει κάνα κομμάτι; 
Όταν βγει το next gen update, ελπίζω να υπάρχει PS5/Series X για δείγμα.
μεγαλη βλακεια που επιμενουν στο 1st person only…
δεν νομίζω πως αυτό που θέλουν να κάνουν μπορεί να γίνει με third person, το οποίο κ εγώ προτιμώ γνκ κατά τα άλλα σε τέτοιου είδους τέτοια παιχνίδια…