Παιχνίδια Παίζουμε;

Τελειωσα το Ender Lilies (το 2ο ending το σωστο) και ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη.
Μπορω να πω, ειναι το κοντινοτερο σε Hollow Knight απο διαφορα αλλα platform που επαιξα προσφατα.
Νομιζω σε δυσκολια τιποτα δεν εχει πλησιασει το HK και το Cuphead μεχρι τωρα, αλλα ειχε καποιες δυσκολες στιγμες (Verboten Domain).
Μου αρεσε πολυ που υπαρχουν πολλες επιλογες για τις επιθεσεις/spirits αλλα και για τα relics, οποτε μπορεις να παιξεις με πολλους συνδυασμους. Τα bosses επισης εχουν συνηθως 3 stages οποτε ανεβαινει η δυσκολια - εκανα μεχρι κ ενα boss kill βιντεο για εναν φιλο :stuck_out_tongue: .
Τωρα θα φαρμαρω τα achivements που εχουν μεινει για το 100% :nerd_face:

2 Likes

Με football manager ασχολείται κανείς ;

1 Like

εγω με το 17
back to back to back to back ανοδους με Eastleigh αλλα πρωτη χρονια στην Premier League τα βρισκω σκουρα :frowning: Υπαρχει και ειδικο θρεντ

1 Like

Καθε χρονο

1 Like

Δεν θέλω να δω κάτι από το Elden Ring ακόμα, γι αυτό δεν είδα και το πρόσφατο gameplay video και δεν πρόκειται να δω και ότι άλλο βγει.
2 μήνες ακόμα, θα κάνω υπομονή. :smile:
Βλέπω όμως πολλούς να το παίζουν και να βγαζουν βιντεος στο yt…με walkthrough gameplay, άλλοι λένε έχουν παίξει 70 ώρες, εντυπωσεις κτλ και αναρωτιέμαι τι γίνεται…

εγω έπαιξα χθες και σημερνά (6-8 το πρωι!! οι άνθρωποι ακομα και σε αυτο θελουν να μας βασανίσουν) μπορω να σας πω αν θελετε μερικες πρωτες εντυπώσεις… Σημερα εχουμε αλλο ενα 3ωρο διαθέσιμο το βραδυ…

@eviL ρε συ εδω δει ωραια πργματακια για αυτο αλλα ειδα το video σου… δεν εχει μουσική το παιχνιδι?? μου εκανε πολυ κακη εντύπωση η μουγκαμαρα…

1 Like

Εγω ξεκινησα ενα παιχνιδακι που το χα αχτι χρονια και εχω φαει γερο σκαλωμα. Εθιστικο οσο δεν παει. Battle Brothers

1 Like

χαχα έχεις δίκιο - είχα χαμηλώσει τον ήχο πριν το βίντεο (γιατί μίλαγα στο τηλέφωνο :stuck_out_tongue:) . Έχει πολύ ωραία μουσική !

1 Like

Προφανώς και θα μας πεις πρώτες εντυπώσεις :stuck_out_tongue: , έστω και σε spoiler

Warhammer εγω. Πολυ

1 Like

Τέλειωσα το Pillars of Eternity μετά από μήνες. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν μου πήρε ποτέ τόσο πολύ. Δεν έφταιγε αυτό, απλά έπεσαν πολλά μαζί (υποχρεώσεις, μειωμένη όρεξη, διακοπές, όλο το καλοκαίρι π.χ. είτε δεν έψηνα είτε δεν μπορούσα να παίξω). Μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχω παίξει φέτος, πολλά ενδιαφέροντα quests, πάμπολλες ευκαιρίες για ενδιαφέρον RP και γενικά πολύ βάθος σαν gameplay. Ίσως γράψω πιο πολλά κάποια στιγμή, αλλά οι φανς του είδους που δεν έχουν ασχοληθεί, ας σπεύσουν.

Μετά έπαιξα ένα indie που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον (καθώς είμαι λάτρης των platformer) ονόματι Steel Rats. Πολύ καλή ιδέα, κάκιστη υλοποίηση. Ένα παιχνίδι που ήταν fun αλλά με προβλήματα και στο τέλος έγινε ένα απερίγραπτο χάλι από bugs και ΚΑΚΙΣΤΟ game design. Το παιχνίδι ουσιαστικά είναι 3d σε οπτική 2d, έχεις 4 διαφορετικούς χαρακτήρες με διαφορετικές δυνάμεις, καβαλάει ο καθένας την μηχανή του και υπάρχει και combat. 3D είναι γιατί υπάρχει βάθος στο παιχνίδι, μπορεις να αλλάξεις “λωρίδες” ενώ παίζεις για να αποφύγεις εμπόδια κτλ. Σκεφτείτε μια μίξη Trials με combat oriented 2D platformer. Ωραία ιδέα, αλλά με χοντρά θέματα. Τόσα μπινελίκια είχα καιρό να ρίξω με παιχνίδι. Ευτυχώς δόθηκε δωρεάν σε κάποια φάση, ούτε για 5 ευρώ δεν είναι που πέφτει στις εκπτώσεις. Αν δεν ψήνεστε να τεστάρετε το παιχνίδι σας, μην το πουλάτε ή δώστε το χωρίς αντίτιμο ρε κατσαπλιάδες, δεν θα κάνω εγώ την δουλειά σας.

Συνεχίζω με κάτι old school και θα βάλω να παίξω το XIII, πιστεύω θα είναι κάτι ποιοτικό. Δεν μιλάω για το remaster ή τι είναι αυτό που βγήκε τώρα, αλλά για το original.

2 Likes

Υπάρχει κάτι καλό στην παρούσα χρονική φάση;

Λοιπον πριν λιγο τέλειωσε το 3ο τριωρακι και εχω αλλο ενα αυριο και τελος… :’(

combat/ χειρισμος εδω το παιχνίδι ειναι ξεκάθαρα ds με μια μείξη sekiro ως προς το stealth και το flexibility που εχεις στο περιβάλλον, ΩΣΤΟΣΟ εχει 2-3 twist που δίνουν μεγάλη ανανέωση και ειναι όντως αλλο ενα βημα μπροστά για την from περα του open world… πχ πλεον τα skill των οπλο ειναι equippable και μπορεις να κανεις διάφορους συνδυασμούς ειτε με parry,spell ή unique move,τα spells ειναι ψηλο OP και εδω αλλα ειναι πολυ αργα στο cast οποτε σε ενα boss πρεπει να βρεις χειρουργικο timing (+ κατι που δεν θελω να σας πω :stuck_out_tongue: ) . Aυτο που θεωρούσα μαλακιτσα αλλα τελικα ειναι πολυ καλη τροποποίηση των npc summons ειναι οτι πλεον τα χρησιμοποιείς σαν limited items και τα εχεις equip και τα οποια βρίσκεις στον ανοιχτο κοσμο ή απο merchants
Εδω που υπαρχει για την ωρα θεματακι ειναι το AI και το stealth… έσφαζα κοσμο μπροστά σε αλλους και ειτε δεν παίρναν χαμπάρι ειτε γινόντουσαν triger οι μισοι… Καθως και το lock ενω εισαι σε stealth αν αλλαξεις lock ή οπλο καμια φορα σε πεταει απο το stealth που εισαι πχ σε θάμνους). Το stealth ειναι βασικο για να βγαλεις γρηγορα ενα camp στο οποιο μολις το βγαλεις περα απο τα loot που εχει σου κανει και ανάκτηση στα μισα σου estus οποτε ειναι σημαντικο για να προχωρήσεις χωρις να γινει reset ο κοσμος

open world θυμηζει πιο πολυ zelda παρα witcher καθως δεν ειναι ζωντανος απο npc πολεις και λοιπα αλλα ειναι ενα κλασικο souls με mobs διάσπαρτα και points of intrest(με πολλα dungeons ειτε μικρα ειτε μεγαλα)… Στον χαρτι που μας εχουν διαθέσιμο βρήκα τουλάχιστον 5 boss που ειναι στον ανοιχτο χαρτι και 3 σε dungeon περα απο το βασικο boss της περιοχης (σίγουρα υπάρχουν και αλλα καθως εχω παει μονο στον μισο)
*κανενα απο αυτα δεν ειναι υποχρεωτικά για να μας στο κεντρικο boss…Υπαρχει εναλλαγη μερας νυχτας με διαφορετικα mobs στην καθε περιπτωση (πολλα πετουμενα οποτε θελει ειτε bow ειτε spells για να ειναι πιο ευκολη η ζωη σου). Επισης εχει παρα πολλα ζωα και φυτα που ειναι για κραφτ… Τα παντα πλεον ειναι craftable πχ στους προηγούμενος τίτλους lootαρες firebombs, throwing knives κλπ consumables πλεον κατα 90% τα κραφταρεις (ελπιζω πιο κατω να εχει καποιον merchant που θα πουλάει έστω τα matirials για να μη κουράσει σε φαση griding)

Bosses/mobs. Τα Boss περα απο 2-3 που ηταν καπως απλα και εισαγωγικά ολα τα αλλα ειναι βάναυσα και πολυ aggresive. Ενα σπαστικο ειναι οτι στα bosses που ειναι στον ανοιχτο κοσμο αν πας να τα παιξεις με summon παίχτη οσος φορες μπηκα σε καποιον μετα απο λιγο έμπαινε και invader οποτε ηταν αδύνατο να παιζεις και boss και invader που καβατζονοταν κατω απο το boss(αυτο δεν ξερω αν το καναν επίτηδες για να ειναι πιο δύσκολο και να μη πέφτει σε δευτερόλεπτα ή θελει διόρθωση. πχ μονος μου το εβγαλα πιο ευκολα απ οτι coop(που δεν καταφέραμε να το βγάλουμε καμία απο τις 10 φορες που μπήκα σε κάποιον) Τεσπα πείτε δεν μας νοιάζει αυτο γιατι ειμαστε hardcore και το πρωτο playthrough ειναι παντα solo​:rofl::rofl:

Γενικα το παιχνιδι ΓΑΜΑΕΙ εχει παρα πολλα ενδιαφέροντα πράγματα και λεω να μείνω σε αυτα τα αλλα θα τα δειτε απο κοντά και θα καυλωσετε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

*bugs δεν βρηκα κανενα

In From we trust!

2 Likes

Eννοεις στους κοσμους του? Εγω παιζω πολυ Total War:Warhammer αλλα εχει και αλλα που θεωρουνται καλα. Gladius, Vermintime, Mechanicus, Mordheim etc. Αναλογα τιειδος παιχνιδιου θες

Ναι βλεπω οτι ειναι πολλά και κατα καιρούς βγαζει προσφορές καλές.
Μαρέσει ο κόσμος τους γενικότερα και θυμαμαι είχα γουσταρει αρκετά.με.το mmo που είχαν κυκλοφορήσει πριν χρόνια αλλα δυστυχώς δεν τα καταφερε να επιβιώσει αποσο νομίζω.

Επειδή βλέπω οτι προβλέπεται χαμός με το elden ring, θάλω να μπω στην φάση των παιχνιδιών souls αλλά μασάω λίγο καθότι δεν είμαι τόσο hardcore player γενικότερα. Απο που λέτε να ξεκινήσω;

Για μένα ξεκινάς απ’ το πρώτο Dark Souls.
Μην ακούς τι λένε, το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο, δίκαιο είναι. Αν θες απίστευτο λέβελ design, ωραίο/εθιστικό combat (αν και σε φάσεις clunky και αρκετά κονσολάδικο-θέλει συνήθεια δηλαδή) και συνεχές sense of accomplishment, εδώ είσαι.

3 Likes

Παίζει να πάρω την τριλογία που βλέπω να τα εχω ολα μαζεμενα και οσο αντεξω. Ξέρουμε αν είναι remastered εκδόσεις;

1 Like

Βσκ νετα σκετα, αν θες να παιξεις το καλυτερο παιχνιδι της FromSoft από κάθε άποψη, παίξε Bloodborne.

Αλλιώς ναι DS1 κ μετά το 3 (αν κ προτιμώ το 3 overall) κ Sekiro (το πιο απολαυστικό κ fast paced από όλα, αρκετά πιο linear κ στρωτό για τον μέσο gamer και με -για εμένα πάντα- το καλύτερο combat system από όλα)

Αλλά το Bloodborne είναι πάνω από όλα

4 Likes

Πέρα απ’ τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός, για εισαγωγή στα Souls νομίζω το καλύτερο είναι το πρώτο.

Εγω νομιζω ειναι το αντίθετο to bloodborne ειναι για εισαγωγή και αν σου αρεσει προχωρας. Υπάρχουν ατομα που εχουν παιξει μονο bloodborne. Ενταξει το BB ειναι οντως το καλυτερο τους μεχρι τωρα αλλα το μουδιασμα και το δέος του ds1 δεν το εχω ξανα ζήσει και ειχα παιξει και demons…