Πραγματικά. Του είπαν απλά πώς είναι πάνω κάτω το παιχνίδι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ξέρουμε πάντως όλα αυτά τα χρόνια τι συμβαίνει όταν videogames βγαίνουν στη μεγάλη οθόνη. Η λίστα των αποτυχιών είναι μεγάλη.
Πραγματικά. Του είπαν απλά πώς είναι πάνω κάτω το παιχνίδι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Ξέρουμε πάντως όλα αυτά τα χρόνια τι συμβαίνει όταν videogames βγαίνουν στη μεγάλη οθόνη. Η λίστα των αποτυχιών είναι μεγάλη.
Βέβαια, δεν υπάρχει gameplay video για να δει, έτσι; Να τα λέμε και όλα.
Παίζει η ταινία να έχει περισσότερο gameplay.
Θα δείξει.
Για το κάστινγκ που λες θα συμφωνήσω
Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς…άσε εμάς που το έχουμε παίξει να ξέρουμε.
@youngatlas. exposition exposition και δώστου. κακιά αρχή αν ήταν ταινία, αλλά ίσως και όχι - αν δεν ξέρεις τι βλέπεις. δεν το λες κακό για fanmade. ωραία χωρογραφία μάχης και οι μπουνιές πέφτουν ωραία και ρεαλιστικά. la path και cab-ron είναι οπότε, λαθάκια. Επίσης υπερβολικά comedic - conquest of malacca ? Really? Ποιός Ελληνάρας είναι αναμεμειγμένος !? Επίσης λιγο post ακόμα έπαιρνε.
Τουσέ.
5€ το Unravel μεχρι 2 Νοεμβριου

Παιχνιδαρα το Pathfinder Wrath οντως, αλλα και αυτο τεραστιο ειναι. Αλλα εδω μ αρεσει. Εχει πολυ καλο στορυ, σκηνικα κτλ. Πρεπει να χω φτασει τις 100 ωρες και ακομα ειμαι στην Αβυσσο. Ακτ 4. Πολυυυυυ δυσκολο ομως φιλε. Επαιζα στο core μεχρι το ACT 3 και παλευοτανε. Act 4 οριακα τα καταφερνω στο daring
Παιχνιδάρα, ναι, τεράστιο δεν νομίζω, σίγουρα σε σύγκριση με το Kingmaker. Περίεργο το τέταρτο act, θέλω τη γνώμη σου μόλις περάσεις στο επόμενο. Κι εγώ εκεί είμαι, act 4, στις 158 ώρες.
Γενικά συμφωνώ, ναι, είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι. Όπως και στο Kingmaker, όλη η φάση κρύβεται στο prebuffing και ότι έχει στοιχεία (for better or worse, όπως το δει κανείς) trial and error. Δηλαδή αν σκάσεις κάπου και σου κάτσει ένα απ’ τα meme fights που έχει στήσει η Owlcat, δεν γίνεται να την βγάλεις αν δεν έχεις “σπαταλήσει” 10 λεπτά σε prebuffing και χωρίς λίγο τύχη θα έλεγα. Κάποιες μάχες θέλει trial and error για να την βγάλεις, και είναι το μόνο θα έλεγα που προσωπικά μου σπάει το immersion και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το tabletop, αλλά δεν είναι κάτι που μου χαλάει προσωπικά την εμπειρία.
btw κι εγώ έχω μειώσει δυσκολία μέχρι στιγμής σε 2-3 σημεία για να περάσω κάτι.
Ένιγουέι, χαίρομαι που σου αρέσει.
Αρχισα το tyranny χτες και πολυ μαρεσει, εχω παιξει ηδη κανα δεκαωρο. Obsidian εγγυηση
Pathfinder ψήνομαι πολύ άσχημα να ξεκινήσω. Είμαι ανάμεσα σαυτο και το pillars of eternity.
Αυτό το διάστημα πάίζω spiderman σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Αν και επαναλαμβανόμενο φουλ, έχει πλάκα να πηδάς απο κτήριο σε κτήριο στην μέση της Νέας Υόρκης.
Με τα warhammer έχει ασχοληθεί κανείς;
DS4. Reuse τα πάντα πάλι, δράκοι, animations, όπλα, spells, μέχρι και τα chests ίδια είναι.
Τι είναι αυτό το πράγμα.
clicks preorder
ακριβως το ιδιο… γκρινιαξα αρκετα χθες αλλα πηραμε την premium… 

H γκρινια δεν ειναι οτι θα ειναι κακο ή δεν θα μας αρεσει, απλα μετα την τρομερη αλλαγη στο sekiro δεν ηθελα να παμε σε ds… γενικα δεν θελω αλλο ds οσο και να αγαπω. Καλως ή κακως ηταν το genre την περασμενης γενιας εχουμε δει τα παντα(δεν λεω μονο απο from). Παμε λιγο προς seriko πειραματα τωρα…
btw μιας και το αναφερω οριστε και ενα τοπ 5 soulslike απο εξωσχολικους.
1 Surge 2
2 Remnant
3 Mortal Shell
4 Nioh
5 salt and sanctuary
Εγώ το ανάποδο, καλό χρυσό το Σεκίρο (δεν είμαι φαν του σέττινγ) αλλά μόλις το τελείωσα ήθελα western style στο ύφος των Souls. Χαίρομαι που επιστρέφουμε σε γνώριμα μονοπάτια.