Καλα ας μην το πιασουμε και το ΝΒΑ 2Κ πως εχει γινει τα τελευταια χρονια.
Απο την στιγμη που οι εταιρειες συνειδητοποιησαν οτι ο κοσμος δεν ενδιαφερεται για το gameplay αλλα μονο να παιζει φρουτακια ανοιγοντας packs μαλακες ειναι να τιαξουν παιχνιδι της προκοπης? Ολες οι “βελτιωσεις” στο FIFA και το NBA 2K πλεον εχουν να κανουν αποκλειστικα και μονο με τα συγκεκριμενα modes που τους φερνουν ολα τα λεφτα. Οταν βλεπεις πχ οτι οι τοπ creators στο ΥΤ για ΦΙΦΑ αντι να ειναι τυποι που εχουν ψηλο skill, αλλα αντ’αυτου ειναι τυποι που απλα ανοιγουν Packs και ουρλιαζουν στην καμερα, καταλαβαινεις γιατι εχει παει εκει το πραμα.
Ισχύει για το 2Κ των τελευταίων ετών αλλά και πάλι το επίπεδο γραφικών/ατμόσφαιρας κλπ είναι πολύ μπροστά. Τώρα για τις “βελτιώσεις” θα συμφωνήσω 100%.
Καλα ναι σαν simulator του αθληματος ειναι ακομα πολυ καλυτερο απ’οτι αντιστοιχα το ΦΙΦΑ, απλα τα εχουν κανει και αυτοι τοσο κωλο τα τελευταια χρονια που δεν μπορω να τους βλεπω σαν θετικο παραδειγμα. Και ειναι τεραστιο κριμα γιατι το ΝΒΑ 2κ αν πας 4-5 χρονια πριν ηταν πραγματικα εξαιρετικο…
Doom (του 2016) η απόλυτη ηδονή και γκαύλα, ακριβώς ότι περίμενα και ίσως ακόμη περισσότερα. Κόντρα σε κάθε πρόχειρο multi FPS της φάπας, της πλάκας και της μόδας. Πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι, δεν χορταίνεις να παίζεις, σε κάθε μάχη η αδρεναλίνη βαράει κόκκινο. Και επιτέλους σωστά secrets που σε κάνουν να ξεψαχνίζεις το level. Η καλύτερη μεταφορά της old school λογικής στο σήμερα.
Xαμούλης χτες από trailers στα Game Awards, δεν ποστάρω κάποιο συγκεκριμένο γιατί είναι πάρα πολλά -και όποιος θέλει είναι στο youtube όλα-, θα αναφέρω απλά το τρελό υπονοούμενο που έριξαν Kojima και Del Toro για νέο Silent Hill… fingers crossed!!!
Alan Wake 2 το μεγαλύτερο νέο. Και Hellblade 2 επίσης πολυαναμενόμενο.
Έπαιξε κανείς το Matrix Unreal Engine 5 demo? Το χω κατεβάσει στο PS5 αλλά δεν έχω προλάβει να το πιάσω.
Highlight από τις επερχόμενες κυκλοφορίες, Alan Wake 2 εύκολα.
Ηellbade 2, πολύ εντυπωσιακό επίσης, πολλά υποσχόμενο και δυνατό trailer
Dune: Spice Wars, δεν θα πω όχι σε ένα καλό πατροπαράδοτο σκληροπυρηνικό strategy, αν είναι όντως έτσι
Cuphead: The Delicious Last Course (DLC :p) αγορά day1
Forspoken με έψησε, θα το έχω από κοντά
Warhammer: Space Marine 2 πολύ εντυπωσιακό cinematic
Steelrising πολύ ενδιαφέρον trailer, θέλω να μάθω περισσότερα
Τiny Tina’s Wonderlands πολύ χαβαλές με παρέα, θα τσεκαριστεί λογικά
Λίγα νέα πλάνα από το νέο Horizon, με έψησαν ακόμα περισσότερο
Α Plague Tale: Requiem day1 επίσης, το πρώτο με είχε αρέσει πάρα πολύ και το sequel φαίνεται ακόμα καλύτερο
Suicide Squad: Kill the Justice League λόγω Rocksteady κρατάω μια πισινή, δεν με έψησε αυτό που είδα και δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει σε πρώτη ματιά
Εlden Ring cinematic
Arc Raiders αν και δεν είναι η φάση μου, πάρα μα πάρα πολύ εντυπωσιακό οπτικά!
Star Wars: Eclipse, δεν έχω απαιτήσεις από το franchise σε κανένα επίπεδο, στις τηλεοπτικές σειρές του καλά καλά βαριέμαι ακόμα και τα trailers να δω πλέον. Το cinematic, αν εξαιρέσεις το druming section, ήταν λες και βγήκε από ένα random cinematic Star Wars generator, αδιάφορο. Αλλά κυρίως δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει να δω οτιδήποτε από την Quantic Dream (δεν είμαι καθόλου φίλος του στυλ των παιχνιδιών τους), ούτε κάτι από την Disney-ική High Republic era… αδιάφορο as said, με έναν αστερίσκο εάν η Quantic κρύβει κάτι στο μανίκι της.
Highlight από ότι άλλο είδαμε, ο πρόλογος του νέου trailer για το Nightmare Alley του Del Toro από τον Kojima, η στα καπάκια παρουσία του Del Toro για την παρουσίαση του best art direction και το πρώτο του quote:
“You know, one franchise I loved the art direction in? Silent Hill. I hope we get a new one of those.”
Οκ παίζουν με το μυαλό μας, αλλά γάμησε σε μας ρε Konami πια και ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!
Με έψησε το trailer του Sonic 2, το πρώτο ήταν πολύ legit και fun για βιντεογκεημοταινία και μακάρι να είναι και το 2ο στο ίδιο επίπεδο.
Τα υπόλοιπα, όχι του γούστου μου τα περισσότερα αλλά και πάλι υπήρχαν ενδιαφέρουσες στιγμές εδώ και εκεί.
Γενικά, πολύ υλικό, καλή διοργάνωση, από Φλεβάρη 2022 και μετά θα γίνει χαμούλης!!
και Slitterhead αν και φαίνεται πολυ action κρίνοντας και απο το soundtrack tou Akira…
Silent hill ευκολα δουλεύετε καθως ο kojima προμοταρε την δουλεια του del toro και το ιδιο εκανε και αυτος πιστευω… wink wink…
Περιμενω πως και πως περα απο τα κλασικα και το Steel Rising καθως το Greedfall ηταν μεγαλο διαμαντι…
To Matrix είναι unreal…
Alan Wake 2 σπουδαία ανακοίνωση αλλά ας δούμε πρώτα κάποια περισσότερα πράγματα.
Από εκεί και πέρα, Plague και Hellblade πανέμορφα, αγαπημένα τα πρώτα παιχνίδια, πολύ ιδιαιτερες εμπειρίες. Horizon φοβερό όπως αναμένεται να είναι.
Cuphead ωραιο αλλά ελπίζω να μην είναι αυτό το βασανιστήριο του πρώτου που περισσότερο με κούρασε στο τέλος παρά με διασκέδασε.
Αντε επιτέλους να αρχίσουμε να βλέπουμε κάτι πραγματικά nextgen γιατί μέχρι στιγμής την έχουμε βγάλει πλην ελαχιστων εξαιρέσεων με lastgen στα 60fps…