Παιχνίδια Παίζουμε;

:lol::lol:
ακομη να βγει το σταρκραφτ 2?

Παιδια παιχτε jade empire για απωτοξινωση,κανει καλο…

:yes:

(Απλα ξεκινησαμε με το 1:p)

@Nightwing: To gothic 3 το εχω τερματισει :stuck_out_tongue:

To baldur’s gate δεν το ειχα παιξει, οποτε ευκαιρεια ηταν.

Tοχα παιξει θυμαμαι στο Xbox αυτο πριν καμμια 4ετια και ηταν οντως καλο,αλλα ειnai action-rpg και ευκολο!
Οποιας θελει καλο RPG να παιξει το τρισμεγιστο Mass Effect,περυσινο,και το Drakensang ,φετινο, (το οποιο αν ξεπερασεις την αρχικη δυσκολια,καθως χρησιμοποιει ενα Γερμανικο συστημα αναπτυξης χαρακτηρα)

Εχμ,το Baldur’s Gate ειναι Action RPG και το Mass Effect ειναι RPG? :expressionless:
Τι εχεις πιει?

Αυτο σου φανηκε περιεργο? Οχι οτι το παιξα στο Xbox ?:lol:
Για το Jade Empire μιλουσα ,απλως μου ξεφυγε το Quote :lol::lol:
ΒD2 και Ιce Wind Dale 2 ειναι απο τα All time favorites dnd based (αλλα και γενικως) games,δε θα μπορουσα να κανω ενα τετοιο απαραδεκτο λαθος.Καλα που το επισημανες παντως για να αποφευχθουν περαιτερω “παρεξηγησεις”
Μεχρι στιγμης εχω πιει εναν απαισιο καφε με γευση ραδικοζουμο παντως:?:?

Α οκ,τρομαξα :Ρ
Το Mass Effect ειναι οντως πολυ καλο παιχνιδι,αλλα αρκετα βαρυ και συντομο σχετικα.Περιμενουμε το 2ο,θα βγει μεσα στο 2010 απ’οτι ειπαν.

Ρε μαλάκες, υπάρχει νέο Monkey Island κι εσείς μιλάτε για RPG;

Kαταστρέψου ελεύθερα. Εγώ πρόσφατα τελείωσα το icewind dale μαζί με το heart of winter (expansion), έπιασα το icewind 2 και τώρα και το baldur’s 2…

Αντε ρε μικρε μου μαθες και τα Monkey Island :Ρ
Δεν το επαιξα ακομα το καινουριο,οι κριτικες του ειναι αρκετα καλες παντως.

To mass effect δν to xω παιξει γιατι μαλλον ξεχασα να το αγορασω…Αρα τωρα μαλλον περιμενω να βγει το 2 για να ποροθω…

Btw το jade empire ειναι μακραν το καλυτερο RPG που εχω παιξει,μετα ερχεται το KOTOR 2…(Το diablo δν το μετραω γιατι ειναι το diablo.Τελος)

Οσο για adventure games οπως monkey island δν πολυπαιζω,αλλα ειχα κολλησει αφανταστα με το Fahreneit(Jade empire + Fahrenheit(indigo prophecy) μακραν απο τα καλυτερα παιχνιδια του αιωνα για μενα)και με το the longest journey.Και μαλλον θα κολλησω και με το Alan wake το οποιο ειναι σε obscure + silent hill φαση.

το φαρεναιτ λες που πεζεις με τον τυπα που εισαι ο κιλλερ ε???και πεζεις και με τη μπατσινα μαζι σωστα???αμα λες αυτο ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που υπαρχουν!!!

Tα icewind dale τα έχω κάψει σε όλα τα επίπεδα:D:D:D
τώρα από baldur’s gate έχω παίξει το πρώτο μόνο…αλλά τώρα μετά τις διακοπές θα τα αγοράσω απ’έξω…αρχίζει καινούργιο εξάμηνο, κάτι πρέπει να κά(ν)ουμε…

Now playing: Amorphis - I Of Crimson Blood
via FoxyTunes

medal of honor

εχω ασχοληθει λιγο με το warcraft.αυτο φαινεται ενδιαφερον…

http://www.cosmo.gr/Games/USA/245610.html

Age Of Mythology στο easy και με άπειρα cheats και πολύ είναι :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχα lay of the land και ετσι ? Εγω τελευταια εχω λιωσει το Command and Conquer: Generals

Κανενας καμμενος που να εχει ξεμεινει στο diablo υπαρχει η μονο εγω ειμαι;…

Ναι για αυτο το αριστουργημα λεω!

Btw,επαιξα το monkey island special island και ειναι πολυ καλο.

Lotr:conquest εχει παιξει κανεις/?