Παιχνίδια Παίζουμε;

μαγκες, προσκυναμε:
halo
ninja gaiden
gears of war
dmc
ρεσπεκτ ολα αυτα,τα απολυτα παιχνιδια :!: :!:

Φιλε μ σε παω πολυ!

Ποιο ειναι το dmc btw?

Εδω φανατικος halo & gears
Αντε να βγαλουνε ODST & 3

με το dmc μαλλον εννοεi το devil may cry

A.Νταξει δν τρελαινομαι κιολας…Μονο το 4 εχω τερματισει…

ναι το devil may cry εννοω…
δεν ειναι και τοσο απιαστο οσο τα άλλα αλλά ειναι πολυ σε στυλακι ninja gaiden και ειναι πολυ ωραιο και οχι καμια πανευκολουρα για τα μωρα…το 4 ειναι καλο…

το ντιεμσι το 3 το ειχα λιωσει

ωραιες εποχες…

Πω πω ρε σεις πως τα παιζετε αυτα τα γιαπωνεζικα.Πολυ ξυλο και πολυ εφφε αλλα 0 εις το πηλικον κατεμε.
Σε τετοιο καθαρο action απο τα τελευταια μαρεσε αρκετα το Wolverine,το οποιο ειχε να πει και ενα σχετικα καλο στορυ

ρε παιδια παίζει κανεις WOW στον Chamber Of Aspects ??

προσωπικα παιχνιδια σε στιλακι wow και lineage μου την σπανε αφανταστα γιατι καθεται ο καθενας και καιγεται εκει σαν φλωρος…
και εχω και εναν φιλο που προτιμουσε να παιζει αυτα τα 2 αντι να βγουμε (μεγαλη παρεα…)
κατεστραμμενα παιχνιδια χωρις σκοπο ή τελος…

(για dota παλι το ψηνω παρα πολυ αγρια…)8)

Θα σε ξαναπαραδεχτω!Αυτη τη φορα ακουγοντας celtic frost(την προηγουμενη ακουγα sylosis).

Επισης τερματισα το prototype χτες.Πολυ καλο παιχνιδι.Σε 8 ωρες πρεπει να το τλειωσα.
Και τωρα καιγομαι με resident evil 5.Ξερει κανεις πως σφαζω τον τυπο με το chainsaw?

Ακουσα καλα λογια για το Prototype.

Eγω τελευταια παιζω το Vampire-The masquerade: Redemption.

να δοκιμασεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Vampire-The masquerade: Bloodlines που ειναι πολυ πιο συγχρονο και συνεπως προσεγμένο…θα με θυμηθείς…

χαλαρα θα το δοκιμασω.Πολυ καλο το redemtion παντως για την εποχη του.

ναι ναι αν παιζεις τετοια ηταν πολυ καλο…bloodlines αλητεια ρε (ventrue μονο :p:))

ενω ολη η ατμοσφαιρα και το setting του vampire μου εδιναν τους καλυτερους οιωνους για το παιχνιδι μετα απο κανα 3ωρο παιχνιδιου μου την εδωσε το gameplay.Πραγματικα το βρηκα εκνευριστηκα χαζο και το κοψα εκει

το γκοθικ 2 παιδια, ΤΟ λιωσιμο

βεβαια το ωραιο ειναι να το παιξεις και με τα 3 classes

Tερματισα το prototype χτες,γαματο παιχνιδακι αλλα οχι για την εποχη του.Αμα ειχε βγει περσι προπερσι ισως.Αλλα παντως δν ειναι παιχνιδι του 2009.

φιλε μου εχω τερματισει ρεσ 5 καμια 50 φορες…σαν το ρες 4 ομως για το πς 2 δεν ειναι!!!δεν ειναι δυσκολος ρε σι!!απλα θελει πολλες σφαιρες!!δωσε στο γκομενακι ενα rifle και βαλτην attack ωστε να βαραει αυτη και να τρεχεις εσυ!!!δεν θα αργησει πολυ να πεσει αν τον βαρατε και οι 2…ειδικα η γκομενα επειδη ελεγχεται απο το AI του παιχνιδιου δεν χανει ουτε σφαιρα!!

Εεε…Γουατ?

εχω να παιξω αλλο παιχνιδι εκτος απο MANAGER και pro 3 χρονια… ουτε καν ξερω τι παιχνιδια κυκλοφορουν τωρα… πως ξεκολλας απο το MANAGER???