Χθες τελείωσα το Dawn Of War 2. Ωραίο αλλά πολύ σύντομο. Και δεν έχει επιλογή skirmish, γεγονός πολύ ενοχλητικό θα έλεγα.
Τώρα θα πιάσω το Fallout 3, αν και λίγο που το δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα δεν με εντυπωσίασε.
To bully:scholarship edition λεει τιποτα?
Επισης οπου να ναι θα παιξω και stil life 2 + Dreamfall +καποιο αλλο που δεν θυμαμαι
Και ναι το XIII εννοουσα.
Αdventure + RPG FOREVER BTW!
Και αυτο που δε θυμαμαι ειναι το the witcher το οποιο προμηνυεται τρομερο.
Γαμαει το Witcher.
αμα εχεις το κανονικο bully η αλλιως Canis Canem Edit οπως εχει κυκλοφορησει εδω πιστευω δεν υπαρχει λογος να παρεις και το αλλο…το ιδιο ειναι,
Εδώ λέει 11/10, δεν ξέρω αν το καθυστερήσανε για κάποιο λόγο.
Ναι,ειναι συμφωνα με την εμφανιση MM/DD/YY.Πρωτα ο μηνας δηλαδη.
Τραστ μη,10 Νοεμβρη βγαινει.
[B]Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC)
Call of Duty: Modern Warfare 2
Release Date: Nov 10, 2009[/B]
Όου, σόρρυ τότε, έχεις δίκιο.
Γαμώτο, άλλος ένας μήνας αναμονής.
Αλλά δεν πειράζει, το multiplayer του 4 δεν το βαριέμαι ποτέ.
mass effect & Eve . αντε γεια !!!
FIFA 10 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
Οχι δν εχω το κανις.Για αυτο κανω scholarship.Kανα καλο αdventure παιζει?Γενικοτερα εγω το χρονο μπορει να παιξω 10 adventures και 3 rpg,και αυτο γιατι οποτε παιζω rpg το πηγαινω τελος,τελοςκαθε αποστολη.Και μετα που το βαριεμαι λεω τι μαλακιες ειναι τα rpg.
αμα δεν το εχεις τοτε παρτο!!!ειναι πολυ γαματο παιχνιδακι ρε!!!οτι καφριλα δεν εκανες σχολειο θα την κανεις τωρα!!!ειναι με λιγα λογια gta σε σχολειο!!!τσεκ ιτ αουτ χιερ:http://www.youtube.com/watch?v=LLSchtU9wMY
οσο για αντβεντσιουρ παιζω τωρα το uncharted…παιχνιδαρα…τσεκ δις αουτ χιερ:http://www.youtube.com/watch?v=l4fahAdNHpM
ελεος το φιφα ειναι για τα παιδιακια ρε!!!αμα εισαι “σκληρος” ποδοσφαιρας παιξε προ!!!οσοι δεν μπορουν να παιξουν προ πεζουν φιφα…
To Canis Canem ειναι και για pc?
μόνο εχθές 6 ωρίτσες…+ άλλες 20 τις προηγούμενες μέρες!
ναι είναι τέλειο το game!
Σημερα τερματισα ανετα την παιχνιδαρα της δεκαετιας.Dreamfall:The longest journey
Ειναι η συνεχει του καλυτερου adventure ολων των εποχων.
Kαι τωρα παμε για syberia I + II
Χεχε, find April, save April…υπερβαίνει τον όρο video game το dreamfall…ασύληπτη πλοκή!!!8O
Και τα Syberia τα σπάνε, πολύ ατμοσφαιρικά. Αν και δεύτερο καλύτερο adventure για μένα είναι το Black Mirror. Αν δεν το έχεις παίξει κάντο! Αναμένεται και η συνέχεια του…
Ναι ρε φιλε.Πρεπει να εισαι υδιοφυια για να τα σκεφτεις ολα αυτα.Παντως το μελλον πιστευω το ειχανε σκεφτει σωστα.Ετσι πιστευω θα ειναι.Παντως ηταν ξεκαθαρο οτι θα υπαρχει και συνεχεια!Και αυτο μου δινει ελπιδες οτι θα εχουμε αλλη μια ιστορικη συνεχεια!Το πεσιμο του ονειρου το τερματισα σε μια μερα.Φαντασου πορωση που εχω φαει.
Παω να τσεκαρω black mirror τωρα.
Και πιστευω ειδες το secret cutscene ετσι?
Ρε εχω παθει κατι με το alcohol 120%.
Μου λεει οτι το trial εχει ληξει,και οταν παω να εγκαταστησω ενα αλλο alcohol δν δουλευει γιατι λεει οτι μια version ειναι ηδη εγκατεστημενη,και οποτε παω να κανω uninstall μου λεει,οτι ενα αρχειο χρησιμοποιειται ηδη απο ενα προγραμμα (ενω δν εχω κανενα προγραμμα ανοιχτο).Επισης οταν πηγα να το κανω μεσα απο ta program files δν μπορουσα να διαγραψω ενα αρχειο.Τι γινεται ρε παιδια?
Μάλλον δεν έχεις απενεργοποιήσει το virtual drive του alcohol? Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα δοκίμασε το power iso ή το magic iso που κάνουν την ίδια δουλεία…Από ότι έχω ακούσει θα βγει συνέχεια στο dreamfall με downloads από το internet με το όνομα dreamfall chapters (όπως έγινε και με το Monkey island που έιναι και αυτά πολύ καλά), πόρωση δηλαδή! Εγώ πρόσφατα ξανάπαιξα το πρώτο Longest Journey, σκέτη μαγεία και αυτό! Τα συνδιάζπυν όλα αυτά τα παιχνίδια και ο κόσμος τους έιναι τόσο μεγάλος και ποικιλος που άνετα γίνεται MMORPG…
Ναι ρε μαν!Το ειδα αυτο το dreamfall chapters.Αν και πιστευω οτι δν θα μου αρεσε αν ηταν mmorpg,επειδη εκει στοχος ειναι να ανεβει λεβελ και οχι να σωσεις τον κοσμο
Μαν το alcohol ειναι σαν να μην υπαρχει στον pc μου αλλα δν μπορω να εγκαταστησω αλλο.Μαλλον θα παω με power iso.Μαν το black mirror ειναι τυπος puzzle adventure?
γιες ιτ ιζ
Και θα γιορτασω τα 888 ποστ μο,με ενα τρομερο ποστ!
Ρε το MagicISO οταν παω να ανοιξω το setup.exe,ή autorun.exe μου λεει δν μπορει να το βρει.Τι τρεχει?